• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ben 4. haftadan 10. haftaya kadar her hafta vaginal ultrosona girdim
10. haftadan sonra ustten bakmaya basladi dr . um

hicbir sakincasi yok

kalp atislari herkesde farkli duyuluyor 8. haftaya kadar duyulmayan bile var

ama ben duymustum 6. haftada sanirim

Ohhh içim rahatladı canım. İnşallah bende duyarım..
İkizmi değilmi merak ediyorum çok..

hersey bir ümidle canım :1: daha benım 2. ay denemem eşim deli muamelesi yapmaya başladı :82: okudukca daha cok seyler goruyorum fayda olsun diye hepsını aynı anda kullanıcam :44: su hafta sonu sprem sayımını yaptıralımda kaan hocaya bende bır maıl atarım

evet canim kesinlikle danis

kızlar bişey sorucam benim adet dönemim çok sancılı geçiyor dayanamıyor ve ağrı kesici içiyorum bunun yumurtalara olumsuz bi ekisi varmıdır sizce

birde geçen haziranda timur gürgana gitmiştim bana bebek aspirini vermişti bende yaklaşık bir ay kullandım hamile kalamayınca bıraktım sizce içmeye yeniden başlasammı

kızlar bişey sorucam benim adet dönemim çok sancılı geçiyor dayanamıyor ve ağrı kesici içiyorum bunun yumurtalara olumsuz bi ekisi varmıdır sizce

birde geçen haziranda timur gürgana gitmiştim bana bebek aspirini vermişti bende yaklaşık bir ay kullandım hamile kalamayınca bıraktım sizce içmeye yeniden başlasammı

canim bende iciyordum herseferinde mazejik

bebe asprinini de ic istersen banada hamile kalmadan once vermisti dr um bir sure icip birakmistim
hamile kaldiktan sonrada verdi doguma kadar iceceksin dedi

canim bende iciyordum herseferinde mazejik

bebe asprinini de ic istersen banada hamile kalmadan once vermisti dr um bir sure icip birakmistim
hamile kaldiktan sonrada verdi doguma kadar iceceksin dedi

o zaman ben yeniden başlıyım aspirine

majezik bende yıllarca içtim sonra ilaçla ilgili bi kaç şey duydum şimdi ona eşdeğer bi ağrı kesici içiyorum

kızlar majezikle ilgili birşey okudum benim migren ağrılarımı kesen mucizevi ilaç
ama şimdilerde içemiyom her ay acaba hamile olabilirmiyim ümidiyle :14:
yoksa hamileyken içiliyormu

canim nerelerdesin cok ozledim seni
fsh in dusmesi cok iyi bir gelisme

suan ilac kullaniyormu esin?

Sen mi ben mi bitanem. Nasıl özledim silzeri anlatamam. Senin bebiş iyi çok şükür.Eve geldim ay bide baktım internet gelmiş, ardından da eşimin hormon tahlili sonuçlarını görünce çocuklar gibi mutlu oldum.Bitanem akşam kaan hocaya mail attım, hangi ilaçları kullansın eşim diye. Çünkü 1 aydır klomen yarım, testojel kullanıyordu. Şimdilik proxeed plusa devam ediyo. Hocanın mailine göre bakalım tedavini süreci belli olacak.

Selam kızlar. Şükür kavuşturuna diyorum önce. Çok şükür eve internet geldi bugün. Ay aranıza döndüm yaniiii tekrardan.
pamukcum gözün aydın olsun, eşinin değerleri süper bence.
Esracım senin de transferin olmuş Rabbim bebişini sımsıkı sana tutundursun İnşallah.
Ayyy çok heyecanlıyım, internetin gelmesine bu kadar sevineceğimi tahmin edemezdim.:52::52::52::52:

Aşkım ya çok özzledim seni :))))))Hoşgeldin aramıza:))))))

kızlar ben kaçar sizleri çok seviyom canım arkadaşlaırm
bu arada pammukum hala gelmedi umarım bir sorun yoktur

Back
X