• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
152 milyon toplamdadır sanırım yani biz 10 milyonlarla uğraştığımdan büyük değerleri görünce afallıyoruz:)))
yani toplam sayı gayet iyi bu durumda milideki sayıda iyidir
hareket sorununuz var yüzdesi düşük
peki morfoloji yazmamışsın o da oldukça önemli çünkü
hormon testi yaptırdınızmı hiç yani fsh kaç
birde varikosel varmı canım
bence sen doğru tedaviyle kısa zamanda hamile kalırsın

bencede:)

tedavisi en kolay bu arkadasimiz bencede:))

ay canim cok saol ya..kimse cvp yazmadi sandim..canim dr hic bir ilac vermedi..ama biz ermis attardan bitkisel bir karisim aldik..ya acaba degeri bizim gibi sifirladnip sonradan ameliyattan sonra cikan varmi...en bastan okumadim ama bir cok sayfayi okudum...benim gibi olan yoks anirim...

canim aktar karisimi kullanmayin

proxeed plus kullanin
evicap
ginseng
omega 3 kullanin
keci boynuzu kuru yapin
ari sutu bal polen kullanin

biz teoman kadıoğluna gitmiştik varikosel teşhisinde oldukca başarılı bi doktor bence ama varikosel yoksa tedavi uygalımıyo pek en azından bize öyle yaptı

kızlar emre akkuş du sanırım öyle birinden bahsediyolardı çok iyi olduğunu duymuştum adı emre kesinde soyismi konusunda emin değilim sen bi araştır topiklerde

diğer kızlarda gelince tavsiyelerini yazarlar canım

istanbuldaki iyi urologlar

ates kadioglu capa
teoman cem kadioglu capa
emre akkus cerrahpasa
deniz ersev ozel

ama malesef tedaviyle ugrasmiyolar:((

ay canim cok saol ya..kimse cvp yazmadi sandim..canim dr hic bir ilac vermedi..ama biz ermis attardan bitkisel bir karisim aldik..ya acaba degeri bizim gibi sifirladnip sonradan ameliyattan sonra cikan varmi...en bastan okumadim ama bir cok sayfayi okudum...benim gibi olan yoks anirim...[/QU

merhaba,
benim eşimde varikosel ilk testte sonuc 2,750 mılyondu, sonra keçi boynuzu kurunu 3 ay kullandık sayı 6,500 mılyona yukseldı. 2 aydır durumu bılmıyorum. bu hafta yenı test yaptırıcaz. açıkcası bız ilk başta amelıyat duşunmuyoruz. bazı dogal bıtkılerde kullanıcam vede tabıkı yedıklerıde onemlı. ayrıca vıtamın, cınko, vs. gıbı bazı maddelerde sayıda etkılı oluyor tavsıye ederım.
canim varikosel varsa bosuna zaman kaybedersiniz
cunki varikosel spermlerin yapisinida bozuyor
tup bebekte yapsan tutmuyor
tutsada saglikli olmuyor dusukle sonuclaniyor

bunu bize Teoman cem kadioglu soylemisti
nitekim de tup yaptik tutmadi :(

sonra ameliyat olduk ustune tedavi ve kendiliginden hamile kaldim 6. ayimda

bence ameliyat mutlaka olun hele 2. cocugu dusunuyorsaniz kesin olun .

teoman kadıoğlundan hastalerı ameliyat ve varikosel teşhisi konusunda memnunlar bildiğim kadarıyla bizdede aynen öyle oldu ilaçla tedavi konusunda kesinlikle başarılı olduğuna inanmıyorum bende
istanbulda sıradan bir doktorada gitsrniz dediğim tahlilleri muhtemelen ister sizden zaten istemese bile siz söylersiniz
ama varikosel teşhisi konusunda uzman birine ihtiyacınız var çünkü eğer varikosel varsa değerleri artırmak için öncelikle ameliyat deniliyor

boncuga kaan hoca konusunda fazlasıyla katılıyorum sen istanbul deyince aklıma gelmedi benim

Teoman kadioglu bizim ilk doktorumuzdu

valla arkamiza bakmadan kacmistik oradan:)

adam super bir cerrah ama hepsi okadar
asla tedavi etmez , ameliyati yapar birakir !!

ay canim cok saol ya..kimse cvp yazmadi sandim..canim dr hic bir ilac vermedi..ama biz ermis attardan bitkisel bir karisim aldik..ya acaba degeri bizim gibi sifirladnip sonradan ameliyattan sonra cikan varmi...en bastan okumadim ama bir cok sayfayi okudum...benim gibi olan yoks anirim...[/QU

merhaba,
benim eşimde varikosel ilk testte sonuc 2,750 mılyondu, sonra keçi boynuzu kurunu 3 ay kullandık sayı 6,500 mılyona yukseldı. 2 aydır durumu bılmıyorum. bu hafta yenı test yaptırıcaz. açıkcası bız ilk başta amelıyat duşunmuyoruz. bazı dogal bıtkılerde kullanıcam vede tabıkı yedıklerıde onemlı. ayrıca vıtamın, cınko, vs. gıbı bazı maddelerde sayıda etkılı oluyor tavsıye ederım.

canim ilk teste 60 bin civariydi..keci boynuzu yguladik ve 1 milyona cikti..sonra saracoglundan caylar aldik bir suru..ve tekrar test yaptiralim dedik..sayi sifirlanmisti..sifirlaninca ameliyat olduk..

canim ameliyat olmakla en dogrusunu yaptiniz
ameliyattan sonraki 3. ayda bizimde sperm cikmamisti bu cok normalmis
5 aydan sonra tavan yapiyor ki ben 6. ayimda hamile kaldim
ama biz ameliyattan sonra ilac ve vitamin kullandik cok yogun
ameliyat olupta sadece beklemeyi dogru bulmuyorum destek sart
siz birsey kullaniyormusunuz?

canim benim..bhizim dr ilac v.s hic bir sey vermedi..ama ben yine ermis attarda (belki duymussundur) 3 aylik bir karisim aldim...onceden saracoglundan aliyodum ama malesefe faydali olmadi bizde..sayi sifirlandi yani...1 ay sonra test yaptiracaz..bazi arkadaslar ameliyatin hic ama hic faydasi olmadigini soyleyince acayip demoralize oluyorum..insallah bizede faydasi olur..ameliyattan once bir basarisiz tup denemem var malesef...canim bizim ameliyattan once sperm sayisi sifirlanmisti malesef...

Son düzenleme:
canim bu arada evet acikladigin gibi tup bebis ameliyattan once yaptirmistim ve tup bebek doktoru asla ameliyat onermemisti..ama sonuc sifirdi...

Son düzenleme:
canim benim..bhizim dr ilac v.s hic bir sey vermedi..ama ben yine ermis attarda (belki duymussundur) 3 aylik bir karisim aldim...onceden saracoglundan aliyodum ama malesefe faydali olmadi bizde..sayi sifirlandi yani...1 ay sonra test yaptiracaz..bazi arkadaslar ameliyatin hic ama hic faydasi olmadigini soyleyince acayip demoralize oluyorum..insallah bizede faydasi olur..ameliyattan once bir basarisiz tup denemem var malesef...bizim ameliyattan once sayimiz sifirlanmisti malesef canim...

benimde ameliyat oncesi basarisiz bir tup denemem oldu
aktardan falan birsey almayin bosuna
aktardan sadece keciboynuzu alin

adamakilli tedavi sart baska yolu yok

canim benim..bhizim dr ilac v.s hic bir sey vermedi..ama ben yine ermis attarda (belki duymussundur) 3 aylik bir karisim aldim...onceden saracoglundan aliyodum ama malesefe faydali olmadi bizde..sayi sifirlandi yani...1 ay sonra test yaptiracaz..bazi arkadaslar ameliyatin hic ama hic faydasi olmadigini soyleyince acayip demoralize oluyorum..insallah bizede faydasi olur..ameliyattan once bir basarisiz tup denemem var malesef...

Herkeste aynı sonucu vermiyorki canım ameliyat. Sizin degerler düştügüne göre bence ameliyat işe yarayacaktır. Ama takviye şart Krisin dediği gibi. Moralini yüksek tut..Herkes mücadele veriyor burada. Sende o takviye vitaminlerden al eşine.

canim bu arada evet acikladigin gibi tup bebis ameliyattan once yaptirmistim ve tup bebek doktoru asla ameliyat onermemisti..ama sonuc sifirdi...

bizede onermemislerdi
sizin asla normal yolla cocugunuz olmaz demislerdi
erkegin tedavisi olmaz demislerdi

biz istanbuldaki butun urologlara gittik
butun tup bebek merkezlerinede

eger tup bebek merkezine gidersen direk tup diyorlar zaten
onlarin urologlari var onlarda ayni seyi soyluyor

tup bebek en son care olmasi gerekirken herkesi tup e yonlendiriyolar
bu cok yanlis

canim benim..bhizim dr ilac v.s hic bir sey vermedi..ama ben yine ermis attarda (belki duymussundur) 3 aylik bir karisim aldim...onceden saracoglundan aliyodum ama malesefe faydali olmadi bizde..sayi sifirlandi yani...1 ay sonra test yaptiracaz..bazi arkadaslar ameliyatin hic ama hic faydasi olmadigini soyleyince acayip demoralize oluyorum..insallah bizede faydasi olur..ameliyattan once bir basarisiz tup denemem var malesef...canim bizim ameliyattan once sperm sayisi sifirlanmisti malesef...

canım bende aktar ermısı duydum baya guzel bir macun tarıfını tv izlemiştim, faydası inşallah olmuştur. sonucu belli oldugunda soylersen sevınırım bende almayı duşunuyorum.

Herkeste aynı sonucu vermiyorki canım ameliyat. Sizin degerler düştügüne göre bence ameliyat işe yarayacaktır. Ama takviye şart Krisin dediği gibi. Moralini yüksek tut..Herkes mücadele veriyor burada. Sende o takviye vitaminlerden al eşine.

evet kesinlikle katiliyorum
ama dogru bir urolog bulman da sart!!!

Back
X