- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #6.281
üzülme arkadaşım önümüzde kocaman aylar var hamile kalırsın inşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım.
merhaba esilanur bende senın gıbı yenıyım :) aramıza hoş geldin...
kızlar ben majezıkın cok zararlı oldugunu duydum pek kullanmanızı istemem. benim doktorum bana sadece mınoset verdı herhangı bır agrıda sadece bunu kullan dedı hamılelık oncesı ve sonrası için. ozellıkle ılaç kullanımlarında hamıleler ıcın kullanılmaması gereken ılaçlara prospektusten bakıp için hani olurya o an hamıle kalma yada olmak ıhtımalıne karşı
günydın kızlar sabah şeriflerini hayrolsun sevgi saygı olsun sohbet muhabbet olsun güllük gülistanlık olsun hepinizi günü aydın olsun
canim benim
klomen disinda hepsini esin kullanabilir hicbir zarari yok cok faydasi var cunki hepsi vitamin ve bitkisel destekler
ama klomen i ben tavsiye edemem cunki o bir hormon ilaci onu sadece doktor verebilir iyilik yapayim derken zarar veririz sakin doktora danismadan kullanmayin
canim vitaminleri eczanelerden temin edebilirsin ama bizler hep yurtdisindan getirttik cunku burada cok pahali
pamuk ve ronya arkadasim sana yardimci olur bu konuda
ama herseyden once esinin buna inanmasi ve sana destek olmasi lazim cunki icecek olan o
esinin sperm ve hormon testi sonuclarini yazarmisin?
tup bebegide nerede yaptiracaksiniz?
sağol pamukcum ınsaallah bızde sizin gibi milyonları görürüz allah ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak benim birde yastan dolayı (28 yasındayım, eşim 32) bıran once olsun ıstıyorum daha 2.sini yapıcaz kısmetse
Barukcuğum nasılsın canım?28 yaş geç değilki hayatım,millet 35'inden sonra başlıyor çalışmalara.2.derken tüp bebekten mi bahsediyorsun,daha önce deneme yaptınız mı?
canlarım buarada bugün eşim çamaşır makinası buzdolabını halletirmiş :)))))))) çok mutlu oldum şimdide kombici geldi buda olursa herşey eski haline dönecek valla battaniyeyle oturuyorum
mağdurum mağdurum kızlar mağdurum[/QUOT
Pammıkım geçmiş olsun hayatım,nazara geldin sen
sağol pamukcum ınsaallah bızde sizin gibi milyonları görürüz allah ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak benim birde yastan dolayı (28 yasındayım, eşim 32) bıran once olsun ıstıyorum daha 2.sini yapıcaz kısmetse
Barukcuğum nasılsın canım?28 yaş geç değilki hayatım,millet 35'inden sonra başlıyor çalışmalara.2.derken tüp bebekten mi bahsediyorsun,daha önce deneme yaptınız mı?
sağol şekerim iyiyim sağol, sende iyisindir inşallah. geç degil ama hem pcolu hemde varıkosellı bir es olunca duşunuyorum. sayıda cok duşukbenımkı genetık annemden bana kalma ben 6. yılda olmuşum bız 2,5 yıllık evlıyız 2 aydır çalışma yapıyoruz dogal yolla. henuz aşılama ve tup denemesıne başlamadık. 1 yıla kadar dogal yolla deneyıp olmazsa dıger 2 yonteme başlıycaz.
canlarım buarada bugün eşim çamaşır makinası buzdolabını halletirmiş :)))))))) çok mutlu oldum şimdide kombici geldi buda olursa herşey eski haline dönecek valla battaniyeyle oturuyorum
mağdurum mağdurum kızlar mağdurum
slm canım, benım ekran butum gun acık iş yerındeyım. arada ozellıkle akşamkı muhabbetlerınızı okuyorum ben o saatlere kadar bek kalmıyorumaslında bıraz uzgunum bu sabah hastalandım 2. denememde olmadı. bugun ovulasyon cıhazı sıparıs ettım. yarın sprem sayımı yaptırıcaz. hemde kendı doktoruma ugrıycam jel konusunu bırde ona danışmak istiyorum. klomen ve çatlatma ıgnesınıde sorucam. hafta ıcı doktora gıtmem zor oluyor. iş yerıyle doktor arası ıstanbulun bır ucunden bır ucuna. kecıboynuzu kuru ve takvıyelerde bu ay denıycez bakalım. sen nasılsın ?
sağol şekerim iyiyim sağol, sende iyisindir inşallah. geç degil ama hem pcolu hemde varıkosellı bir es olunca duşunuyorum. sayıda cok duşukbenımkı genetık annemden bana kalma ben 6. yılda olmuşum bız 2,5 yıllık evlıyız 2 aydır çalışma yapıyoruz dogal yolla. henuz aşılama ve tup denemesıne başlamadık. 1 yıla kadar dogal yolla deneyıp olmazsa dıger 2 yonteme başlıycaz.
İyiyim canım,bende derdime çare arıyorum işte.İnşallah denemelere başvurmadan doğal yolla kavuşursun bebeğine
aman maşallah canımkızlar eşim bu gün hormon ve sperm tessti yaptırdı değerlerdeki artış çoook güzel yola devam
referans aralığı 07,12 2010 daki değerler
fsh 9,09 (1,5_12,4) 6,01
t.testesteron 8,16 (2,8_8) yüksek yıkmış bizimki
prolaktin 151,0 (98_456)
testleri 4 gün sonra tüp bebek merkezi olan daha güvenilir bir yerde yeniden yaptıracağızz bu günkü devlet hastanesinde yapıldı hormon testlerinin referans aralıkları çapanın değerleriyle aynı olduğu için bu testin de doğruluk oranı bence yüksek
sperm değerlerindeki artışlarda yüksek burda morfolojiye bakmıyolar o yüzden diğer yerde yapılan test sonucuna göre gelişmeleri yazarım
kızlar eşim bu gün hormon ve sperm tessti yaptırdı değerlerdeki artış çoook güzel yola devam
referans aralığı 07,12 2010 daki değerler
fsh 9,09 (1,5_12,4) 6,01
prolaktin 151,0 (98_456)
testleri 4 gün sonra tüp bebek merkezi olan daha güvenilir bir yerde yeniden yaptıracağızz bu günkü devlet hastanesinde yapıldı hormon testlerinin referans aralıkları çapanın değerleriyle aynı olduğu için bu testin de doğruluk oranı bence yüksek
sperm değerlerindeki artışlarda yüksek burda morfolojiye bakmıyolar o yüzden diğer yerde yapılan test sonucuna göre gelişmeleri yazarım
aferin ona :) canım kıyama sana üşüme hadi gel çayda yapıyım
bu arada sana teşekkür etmiştim link için :)bide sendemi ebaydan aldın diye sormuştum ama görmedin heralde :)
inş. güzel sonuçalr alırsınız yarın.jel dediğin preseed se eğer bence hiç sorma çünkü dr.lar inanamayın böyle şeylere diyorlar bence sorma direk kuallan çünkü ben dahil onlarca kişi deniyor ve büyük çoğunluğu hamile :)yinede sen bilirsin ama aklında soru işareti varsa preseed kullanalar topiğine göz at derim.kürleri en 3 yada 6 ay bırakmadan deneyin.
kızlar eşim bu gün hormon ve sperm tessti yaptırdı değerlerdeki artış çoook güzel yola devam
fsh 9,09 (1,5_12,4) referasn aralıkları
prolaktin 151,0 (98_456)
fsh 17,12,2010 tarihinde fsh 6,01 di referans aralığı aynı diğerlerine bakılmamış
fsh 9,09 (1,5_12,4) referasn aralıkları
prolaktin 151,0 (98_456)
fsh 17,12,2010 tarihinde fsh 6,01 di referans aralığı aynı diğerlerine bakılmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?