Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pammukum canım nasılısn kuşum
mağdurummmmmm mağdurummmmmm kızlar mağdurummmmmmm
izledin bi güldüm güldüm

kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışız :)))))))

herşey tamam artık mağdur değilim kombimde yapıldı ohhh ohhhhhhhh

kızlar kendime düdüklü tencere aldım maşallah süper ötesi bişey
dana etini 20 dakikada lokum gibi yaptır markası fissler herkese tavsiye ederim.
patlamayan tek düdüklü tencereymiş
bu akşamda kuru patlıcan dolması yapmayı düşünüyom
aranızda yapan varmı güzel olurmu acaba :111:

boncuğum şükür kavuşturana hayatım en başta proxeed kullandık keçi boynuzu kürü
ginseng
omega 3 balık yağı
e vitamini
gingko biloba kullandık canım
bazen fındık bazen ceviz

Bence de canım şükür kavuştuk. Geçmiş olsun evde elektrik arızası vermeyen alet kalmamış galiba...Canım ginsengi kapsül olarak mı aldın ve eşin günde kaç tane içiyor bundan?Bende ginseng aldım ama solgarın.

canım benim preseed 8 günde gelmişti proxeed tam 1 ay sürdü sen merak etme buaralar elinde olur canım
İNŞALLAH canım

dr beni takip yapmak için adetin 2. günü gel dedi bende bu salı giderim ALLAH izin verirse

bu haftaya yetişirse süper olur o yüzden bu kadar acala adiyorum canım
pammukum canım nasılısn kuşum
mağdurummmmmm mağdurummmmmm kızlar mağdurummmmmmm
izledin bi güldüm güldüm

ayyy ona bayılıyorum ya zaten simgeyle barış olmasa o dizi izlenmez bie babası simgenin hep 3 şeyden nefret ediyo

deme öyle deme öyle ronya ben bayılırım kuru patlıcan dolmasına
buarada hayırlı olsun şekerim güzel yemekler yaparsın kocişine

güle güle kullan canım bede istiyorum aslında bi tane düdüklü tencere bi tanede katı meyve sıkacagı

sen düdüklüyü kaca aldın canım
boncukum, fatma,hazel,aleyna,baruk,esilanur
naparsınız fıstıklar bi ses verin bakimm:97::97::97:

Slm şekerler,sayfa 628'de eşimin sperm sonuçlarını yazdım,Ronyam özellikle sen ve kris istemiştidiniz.Yorumlarınızı bekliyorum:44:

güle güle kullan canım bede istiyorum aslında bi tane düdüklü tencere bi tanede katı meyve sıkacagı

sen düdüklüyü kaca aldın canım

canım ben düdüklüyü 2 aydır araştırıyom benim için en önemli özellikle güvenlik
fissler tencere süper birşey piyasada tefal en iyisi bilinir ama bu çok çok daha iyi
canım ben en büyük boyunu aldım bizimki 6 lt ama normal bir aileye 4,5 litre en ideal boy
canım biz mağazasında fiyat biraz pahalıydı biz kalede.com diye bir sitede 293 tl ye aldık
yani düdüklü tencere hem zamandan hem enerjiden kar ediyon hemde yiyeceklerin besin değeri ölmüyor.tavsiye ederim canım çalışana bayanlara özellikle

İyilik Ronyacım. Benim internet gelene kadar senin hamiş kalacağını düşünüyodum ama tık yok galiba...Tenceren hayırlı olsun, kris patlıcan dolmasını duymasın bence kesin canı çeker.

sağol canım mağdurdum herşeyim yanmıştı neyseki bugün halledildi kabus gibiydi

korean ginseng aldım canım solgar güzel markaymış krishazel demişti benim kendi kullandığım balık yağıda solgarın benim ginseng 500 mg canım günde sadece 1 kez evet kapsül şeklinde 90 tablet içinde

Son düzenleme:
İyilik Ronyacım. Benim internet gelene kadar senin hamiş kalacağını düşünüyodum ama tık yok galiba...Tenceren hayırlı olsun, kris patlıcan dolmasını duymasın bence kesin canı çeker.

ahhh canım deme öyle öyle demeee
bende yimirta yok kuzummm
yani ben pko olduğumdan yumurtlamıyom eşimde sorun yok çok şükür
doktorumuz artık normal yolla olur dedi hatta ben sizden bebek haberi bekliyom dedi adam
ama bende iş yokk ayyy bugün sat 25.günü ve sanırım hala yumurtlamadım

bununda linkii ver bakım
ya bide bana ginko bilobanın linkini verirmisin hayatım :) ya bide bu ginkonun içeriğide ginseng değilmi zaten :26:

Hazel82 canım,senin DNA hasar testi dediğin DNA FRAGMANTASYONU'mu oluyor,bize de yapıldı da o testten,aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?

krisimmm canımm nerdesin gel artık fıstığım ama lütfen geçmişe detaylı bakma
belki canın bişeyler çeker aman :86:

fatmacım sende bızdensın.bızımde dna hasarımız % 42 idi.sızınde % 49(( dr. una gosterdın mı.ne dedı pekı.kaan hocaya mutlaka yaz.bu degerlerle tupbebege baslama canım.bı sure tedavı ol oyle basla.bende yaza dogru olmazsa baslıycam tupbebek tedavısıne.benım esımde fsh de dusuk.onu once yukseltıcez.sonra dna ya yararı olacak mı bır bakıcaz.oyle tupbebege gecıcem.sen Ankaradamısın canım.bende maya tupbebegı cok ıstıyorum.ama ben ıstanbuldayım zor olacak Ankara

boncukcum sızın fsh kac canım?sızın fshlerden bıraz bıze verın olsun bıtsın

canım benım preseed ıcınde pttye gıttım bır numara ıstedıler ama bana verılen numara kod numarası degıldı urun numarasıydı.kod numarası TR ile baslıyormus.benımkı postada kayboldu.ama param verıldı.sonra ben bana ıade edılen parayla tekrardan aynı urunden almak ıstedım ve odeme yaptım ama urun onceden sorunlu oldugu ıcın sıparıs vermıs gozukmedım.ama parada satıcının hesabına gectı.bende bır daha ugrasmadım.ama o zamana kadar attıgım msjın haddı hesabı yok.demek bu 46 TL benden cıkacakmıs dedım.dahada ırdelemedım.

merhaba canım.gecmısı okuyordum.bıryandanda denız yıldızına bakıyorum.ayyy cok sevıyorum ben bu dızıyı cok heyecanlı:))) sen nasılsın bakım

krisimmm canımm nerdesin gel artık fıstığım ama lütfen geçmişe detaylı bakma
belki canın bişeyler çeker aman :86:

ben yeni yemek yedim ama benim canım çektiğine göre krisi hiç düşünemiyorum nededim ronya
deme öyle deme öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…