- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Umarım başarılı olur tedaviniz, bi an önce hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Rabbim bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine tez zamnada bizleride evlatlarımıza kavuştursun inşallah.
Hoşbulduk :) Biz de testin hatalı olduğunu umuyoruz ama bundan 1.5 ay önce de bi test yaptırmıştık onda da 500.000 di. yani bu ikinci yıkımdoğal olarak 10 milyondan sonra ne değişti diye düşününce bu aslanpençesi çayı var, bir de 500.000 den sonra üroloğun verdiği klomen var.bilemiyorum işte eşim de hiç bişe yapmasak daha iyiymiş falan diyor. Hayırlısı bakalım.
Umarım başarılı olur tedaviniz, bi an önce hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Rabbim bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine tez zamnada bizleride evlatlarımıza kavuştursun inşallah.
ins canim ya
benim artik bu aciya dayanacak gucum kalmadi
Öyle haklısın ki...Artık mutluymuşum gibi davranmaktan bıktım. Bütün arkadaşlarımın bebekleri oldu çok güzel onlar adına ama benimde olsun istiyorum, çok şey istiyorum bilmiyorum. Öyle geliyorki bazen sanki benim hiç bebeği olmayacak, mutluluk hayal gibi...Acı çekmeye çokmu alıştım bilmiyorum....Ama tek bişey istiyorum hepimizin birer sağlıklı bebeklerinin olmasını...
İyi akşamlar kızlar.Bu topiği takip etmeye çalışıyorum, bildiğim kadarıyla saraçoğlu hocanın kürlerini kullananlar var, zaten ben de boncukboncuk'tan etkilenip eşime anlatmıştım. Hoca bize de alcemilla vulgaris isimli çayı gönderdi 2.5 ay kadar kullandı eşim ve varikosel ameliyatından 3 ay sonra 10 milyona çıkan değer 200.000 e düştü.Sizde de böyle bi durum oldu mu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim. Allah a emanet olun...
Canım bizde de düşüş oldu. 7-8 milyondan 1 milyona düştü. Eşim 2 ay klomen kullandı. Ben ona bağlıyorum bu düşüşü. Bizde Ekimde 4. micro tedavisine başlayacağız inşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, bizlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
canim...bizde basta keciboynuzu kullandik sayi artti..sonra sperm artirici cay kullandik 3 ay boyunca..hocamizdan alip...en son degerimiz1 milyondan biraz daha fazla idi.caydanmidir nedir bilmem ama son testte sonuc sifirdi..sok sok oldum yani..inanamadim..hocamizi aradim..asla cayla alakali olmayacagini soyledi..sonra yapilan testlerdede esimdede varikosel cikti cift tarafli..ve hocamizada danistim..ameliyat olmasi gerektigini soyledi..insallah herseyin hayirlisi olsun..ve kucaklarimiz bos kalmasin..umarim ameliyattan sonra degrimizi artar..cunku sifir cikinca ins rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah...
Amin, Rabbim en yakıln zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş.
Biz zaten varikosel ameliyatında 3 ay sonra değer 10 milyona çıkmışken başladık çaya(ameliyat öncesi 3.9 milyondu) ameliyattan sönce ve sonra da keçiboynuzuna dvm ediyoduk yani ameliyat kısmı hariç sizin gibi.inş ameliyatla çooook güzel sonuçlar alırsınız ve bebişe kavuşursunuz, yani burdaki herkes için duam, yapacak bişe yok bekleyeceğiz ve duayla.Allah sıkıntıyı kendisine yakın olalım diye veriyor , hepsi imtihan mühim olan doğru tutumu göstermek ,hem zahiren hem kalben.iyi geceler...
mrhacba canım arkadşlarım,kimse sormuyo bu kız girmiyo nete ne oldu diye ?
bizim modem yandı böyle kalakaldık...((
bide kızlar ben adetimin 26 .günü progestron testi yaptırdım sonucum 5.93çıktı sizce nasıl yumurtlama olmuşmu bu ay.Hep sitelerde hanımlar bu testi 21 gün yapıyormuş amaa doktorum bu zamanlarda yaptırın dedi.bide altınsa SI diye bişey yazıyo oda 18.98 nmol/L bu nedemek bilen warmı?
Şimdiden yardımlarınız için saolun ,öptüm ...
herkese iyi akşamlar...yazılanların hepsini okuyamadım o yüzden bu sorunun cevabı daha önceden verildiyse kusura bakmayın ve tekrar ederseniz sevinirim.sorum BONCUK BONCUK ARKADAŞIMA VE YAZDIKLARINI UYGULAYANLARA.arkadaşlar eşiminde sperm sayısı az çıktı .bu kürü uygulayıp daha sonra bırakıldığında sperm sayısında da düşme oluyormu tekrardan . cevaplarsanız memnun olurum...
bide kızlar ben adetimin 26 .günü progestron testi yaptırdım sonucum 5.93çıktı sizce nasıl yumurtlama olmuşmu bu ay.Hep sitelerde hanımlar bu testi 21 gün yapıyormuş amaa doktorum bu zamanlarda yaptırın dedi.bide altınsa SI diye bişey yazıyo oda 18.98 nmol/L bu nedemek bilen warmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?