Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım bizde de düşüş oldu. 7-8 milyondan 1 milyona düştü. Eşim 2 ay klomen kullandı. Ben ona bağlıyorum bu düşüşü. Bizde Ekimde 4. micro tedavisine başlayacağız inşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, bizlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

ins canim ya
benim artik bu aciya dayanacak gucum kalmadi

Öyle haklısın ki...Artık mutluymuşum gibi davranmaktan bıktım. Bütün arkadaşlarımın bebekleri oldu çok güzel onlar adına ama benimde olsun istiyorum, çok şey istiyorum bilmiyorum. Öyle geliyorki bazen sanki benim hiç bebeği olmayacak, mutluluk hayal gibi...Acı çekmeye çokmu alıştım bilmiyorum....Ama tek bişey istiyorum hepimizin birer sağlıklı bebeklerinin olmasını...

aynı düşüncelerle sana katılıyorum özellile artık mutluymuşum gibi davranmaktan bıktımmm((

umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar allah ol dedikten sonra olmıcak hiçbişey yok.bende mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım ama şimdi doğal yoldan hamile kaldım eşimin sperm sayısı iyi fakat hareket ve morfoloji sorunu vardı %2 morfolojiyle hamile kaldım ben.allahım hepinizin yüzünü güldürür inşşşş

canim...bizde basta keciboynuzu kullandik sayi artti..sonra sperm artirici cay kullandik 3 ay boyunca..hocamizdan alip...en son degerimiz1 milyondan biraz daha fazla idi.caydanmidir nedir bilmem ama son testte sonuc sifirdi..sok sok oldum yani..inanamadim..hocamizi aradim..asla cayla alakali olmayacagini soyledi..sonra yapilan testlerdede esimdede varikosel cikti cift tarafli..ve hocamizada danistim..ameliyat olmasi gerektigini soyledi..insallah herseyin hayirlisi olsun..ve kucaklarimiz bos kalmasin..umarim ameliyattan sonra degrimizi artar..cunku sifir cikinca ins rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah...

herkese iyi akşamlar...yazılanların hepsini okuyamadım o yüzden bu sorunun cevabı daha önceden verildiyse kusura bakmayın ve tekrar ederseniz sevinirim.sorum BONCUK BONCUK ARKADAŞIMA VE YAZDIKLARINI UYGULAYANLARA.arkadaşlar eşiminde sperm sayısı az çıktı .bu kürü uygulayıp daha sonra bırakıldığında sperm sayısında da düşme oluyormu tekrardan . cevaplarsanız memnun olurum...

Amin inşallah kafama takmayayım diye çok uğraşıyorum ama sürekli rüyalarıma giriyor.
Klomeni ürolog 1 ay önce verdi ama eşim çok düzenli kullandı diyemem,bilemiyorum neden düştü ama düştü işte.Bize micro yada tüp bebek deneyin falan diyen de olmadı bu son testi kadın doğumcuya gösterecektik güya ama böyle çıkınca neye uğradığımızı şaşırdık..

Amin, Rabbim en yakıln zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş.
Biz zaten varikosel ameliyatında 3 ay sonra değer 10 milyona çıkmışken başladık çaya(ameliyat öncesi 3.9 milyondu) ameliyattan sönce ve sonra da keçiboynuzuna dvm ediyoduk yani ameliyat kısmı hariç sizin gibi.inş ameliyatla çooook güzel sonuçlar alırsınız ve bebişe kavuşursunuz, yani burdaki herkes için duam, yapacak bişe yok bekleyeceğiz ve duayla.Allah sıkıntıyı kendisine yakın olalım diye veriyor , hepsi imtihan mühim olan doğru tutumu göstermek ,hem zahiren hem kalben.iyi geceler...

evet canim haklisin..duadan baska care yok..bende cok dua ediyorum herkes icin..Rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmaz insallah...insallah guzel haberlerini yazarsin canim...

mrhacba canım arkadşlarım,kimse sormuyo bu kız girmiyo nete ne oldu diye ?
bizim modem yandı böyle kalakaldık...((
bide kızlar ben adetimin 26 .günü progestron testi yaptırdım sonucum 5.93çıktı sizce nasıl yumurtlama olmuşmu bu ay.Hep sitelerde hanımlar bu testi 21 gün yapıyormuş amaa doktorum bu zamanlarda yaptırın dedi.bide altınsa SI diye bişey yazıyo oda 18.98 nmol/L bu nedemek bilen warmı?
Şimdiden yardımlarınız için saolun ,öptüm ...

Canım progesteron değerinin 5 ve yukarısı olması olası yumurtalama olduğunu, ama bir yerde okuduğum kadarıyla da 10 ve üzeri kesin yumurtlama olduğu gösterirmiş. Benimki de hep 0,6 falan çıkıyordu. .2 ay soğan küründen sonra ilk defa bu ay 8,76 çıktı. Nasıl değerlendirmeliyiz bilmiyorum. .

Evet canım biz kürü bıraktıktan sonra eşimin sperm sayısı ciddi oranda düştü. Şimdi tekrar çay kürü kullanıyor. 2 tane çayı kaldı, yaklaşık 10 gün sonra tekrar sperm testi yaptırıcak sonucun ne olduğunu bende merakla bekliyorum..

Ben merak edenler arasındaydım ama yeni evde internet bağlantısı hala olmayınca herkesten bi haberdim, neyseki artık okulda boş zamanlarımda sizleri takip edebilyiroum artık. Walla bahsettiğin değerlerden bende anlmaıyorum. Bilen arkadaşlar yardım ederler inşallah(

merhaba hanımlar....
bende bebek özlemi duyanlardanım....
eşimin sperm miktarı düşük çıktı ..4 milyon...
doktor 1 ay sonra aynı testi tekrar istedi belki bi yanlışlık olmuştur sağlıklı bir sonuç çıkmamıştır diye....
tabii ben bunu duyunca hemen araştırmaya başladım...
eşim folik asit...zinko...evikap kullanıyor....
bu vitaminlerin sperm üretimi ve hareketi üzerinde artırıcı etkileri varmış....
ayrıca ben yine araştırarak ballı bir macun hazırladım...
içinde bal
tarçın
anason
rezene
tarçın
zencefil
karanfil
var....hergünde çerezini yemeği ihmal etmiyor bol bol fındık fıstık....
bide günde ikişer tane incir ve kayısı kurusu yiyor bakalım işe yarayacakmı...
inanın nasıl üzülüyorum....
2 yıllık evliyiz.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

Canim arkadasim cok merak ettim ama nasil sorabilirizki. Ozeline mesaj attim gitmedi mesaj kutun doluymus. Her girdigimde once sana bakiyorum gelmismi diye . Hemen yeni modem alin hayatim. ozletme kendini bak haftaya tup e baslicam sana ihtiyacim var benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…