Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar kızlar.Bu topiği takip etmeye çalışıyorum, bildiğim kadarıyla saraçoğlu hocanın kürlerini kullananlar var, zaten ben de boncukboncuk'tan etkilenip eşime anlatmıştım. Hoca bize de alcemilla vulgaris isimli çayı gönderdi 2.5 ay kadar kullandı eşim ve varikosel ameliyatından 3 ay sonra 10 milyona çıkan değer 200.000 e düştü.Sizde de böyle bi durum oldu mu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim. Allah a emanet olun...

canım spermi varikoselden ameliyatından sonra düşmeiyse korkma bişi olmamıştır.ya spermleri fazla bekletilmiştir çünkü bi yakınımın başına geldi yada eşin çok stresliyse onun için düşmüştür.bidaha yaptır bence

Evet çok stresliydi çünkü; bence ortam uygun olmasına rağmen (çünkü bi oda verdi hastane daha ne yapsın) orda veremedi testi ve aşırı gergindi sonra evde yapıp götürdü 10 dk sürdü diyor bunu da laboratuvardakilere söylemiş ama bilemiyorum.çok moralimiz bozuldu tahmin edersiniz. saraçoğlu hocaylada görüştüm o da bayağı şaşırdı ama net bişey de söyleyemedi işin doğrusu, sadece moralinizi bozmayın dedi ve ikinci kürü yollayayım dedi ama biz kararsızız. 15-20 gün sonra bi test daha yaptırıp öyle karar verelim diyoruz bu süreçte de çayı kullanmayacak eşim. Siz ne dersiniz?

Aynisi bizim b asimiza geldi ameliyat sonrasi 19 milyondan 3 milyona dustu . Bizde evden goturmustuk, Doktorumuz hatali bu test dedi.
Haftaya tekrarlayacagiz . Esin rahatken gitsin versin . Endiselenmeyin.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah söylediğiniz gibidir.Rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip eder inş. iyi geceler..

Alcemilla vulgaris aslanpençesi demek..Bu kürü hocamız genelde bayanlara gönderiyor. Hatta boncukboncuk kendisi bu kürü kullandı. Bir yanlışlık mı var, anlayamadım ben?

Yanlışlık yok, bayanlara da gönderiyormuş evet.Bize gönderme sebebi şuymuş; eğer erkekte fsh fazla ise sperm sayısı düşermiş eğer bu nedenle bi sıkıntı varsa hormon değerleri dengelensin diye bunu önermiş, kendisi böyle söyledi ama bize bununla ilgili bi test yaptırın falan dememişti.

Canim oncelikle aramiza hosgeldin. Degerlerin bu kadar dusmesi anormal geldi bana da. Mutlaka bi yerlerde bi hata var. Benimde Hocamin gonderdigi 2.cayi kullanirken sperm degerleri oldukca dusmustu. Simdi tekrar 1.cay kurunu kullaniyor bakalim sonuc nasil olucak. Benim tavsiyem yeni bir test yaptiktan sonra tekrar hocamla gorusup birlikte karar almaniz.

Hoşbulduk :) Biz de testin hatalı olduğunu umuyoruz ama bundan 1.5 ay önce de bi test yaptırmıştık onda da 500.000 di. yani bu ikinci yıkım doğal olarak 10 milyondan sonra ne değişti diye düşününce bu aslanpençesi çayı var, bir de 500.000 den sonra üroloğun verdiği klomen var.bilemiyorum işte eşim de hiç bişe yapmasak daha iyiymiş falan diyor. Hayırlısı bakalım.

slm kizlar benim esim azosperm
bizde herbalist selcuk kayanin ilaclarina basladik ins bir faydasini gorururz

Umarım başarılı olur tedaviniz, bi an önce hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Rabbim bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine tez zamnada bizleride evlatlarımıza kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…