- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Merhaba bayanlar. Hepimizin derdi aynı. İlk tüp bebek denememizi geçen ay yaptık ne yazık ki negatifi gördük. Kısmet olursa yarıyıl tatilinde tekrar denemek istiyorum. Eşim başta yanaşmıyordu ama şimdi sıcak bakıyor. Sorunumuz oligospermi, sayımız 6000 hareketli %5, morfoloji %5 yani işe yarar 15-20 adet spermimiz var ne yazık ki. Doktorumuz transfer sonrasında "sperm seçiminde zorluk yaşandık ama umarım gelişimleri devam eder" demişti. geçen sene doktor tavsiyesi üzerine l-argine, evicap ve trental kullandık ama ne yazık ki 225.000 olan sayımız daha da düştü. Bir çoğunuzdan sperm sayısının artışı ile ilgili yazılar okudum bende buraya aynısını yazabilmeyi çok isterim. Yarıyıl tatilinden 3 ay önce sayımızı arttırmak için eşimi kandırıp bitkisel birşeyler kullanmak istiyorum. Eşim doktor ve altarnetif tıppa karşı biri. Ama inanıyorum ki ısrarlarımı kırmayıp 1-2 şey denetebilirim. Sözün özü buradakilerin hepsini denemez, etkili olabilecek ne tavsiye edebilirsiniz? En azından tedaviye giderken sayımız azda olsa artsın. Uzun ve bölük börçük oldu kusura bakmayın.
canm bızımde sayımız sızın gıbıydı
ılac kullanınca daha kotu oldu
ayyyyy haftaya randevu aldım ılk denememe gıdıcem
ınş hayırlı sonuclarlan gelırım
170 bınden 2 mılyona cıktı bızımkısı kecıboynuzu sayesınde
4 5 tane kecıboynuzunu
2.5 3 bardak su koyuorum o kaynadıktan sonra kecıboynuzunu atıordum
2_3 dk de öle kaynatıordum ılımaya yakın ıcırıordum
faydası oluor yanı
ayrıca kecıboynuzu pekmezıde yedırdım
merhaba bende saraçoğlu hocadan pko kürü ve eşim için sperm arttırıcı kür aldım ama bununla birlikte ben soğan kürü eşimde keçi boynuzu kürü içecek inşallah faydasını görürüz bundan sonra aranızdayım iyi geceler
kuzum aramıza dondugun ıcın cok mutlu oldum ınşşşşşş hayırlı haberlerını bu sefer alacagız
kurlerın cok ıse yaradıgını bılıorum
rabbm dogal yollarlan verecek sanada ınşşşşşşşş
yagmurum allh razı olsun
ınşşşşşş canım
bıtsede kurtulsam su tedavıden ama daha semınere katılıcam
dıger ekımın basında adet olacam tahlıller mahlıller derken bakalım ne zamn olur
neyse hayırlısı benım yasını okudunmu?
ozlem gulum vede nermın allh razı olsun kızlar dualrınız ıcın
gırmemezlık yapmayın cok ozluyoruz
kuzum aramıza dondugun ıcın cok mutlu oldum ınşşşşşş hayırlı haberlerını bu sefer alacagız
kurlerın cok ıse yaradıgını bılıorum
rabbm dogal yollarlan verecek sanada ınşşşşşşşş
yagmurum allh razı olsun
ınşşşşşş canım
bıtsede kurtulsam su tedavıden ama daha semınere katılıcam
dıger ekımın basında adet olacam tahlıller mahlıller derken bakalım ne zamn olur
neyse hayırlısı benım yasını okudunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?