Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canm bızımde sayımız sızın gıbıydı
ılac kullanınca daha kotu oldu
ayyyyy haftaya randevu aldım ılk denememe gıdıcem
ınş hayırlı sonuclarlan gelırım

canm bızımde sayımız sızın gıbıydı
ılac kullanınca daha kotu oldu
ayyyyy haftaya randevu aldım ılk denememe gıdıcem
ınş hayırlı sonuclarlan gelırım

esra allahım inşallah bebeginle beraber dönmeni nasip etsin bitkisel kürler faydası oldumu acaba bizde endol ve trental kullanıyoruz bitkisel şeyler kullanıyoruz ikisi bir zarar verirmi sizce arkadaşlar

4 5 tane kecıboynuzunu
2.5 3 bardak su koyuorum o kaynadıktan sonra kecıboynuzunu atıordum
2_3 dk de öle kaynatıordum ılımaya yakın ıcırıordum
faydası oluor yanı
ayrıca kecıboynuzu pekmezıde yedırdım

merhaba bende saraçoğlu hocadan pko kürü ve eşim için sperm arttırıcı kür aldım ama bununla birlikte ben soğan kürü eşimde keçi boynuzu kürü içecek inşallah faydasını görürüz bundan sonra aranızdayım iyi geceler

Bende kullanıyorum 2 aydan beri eşim we ben inşallah faydası olur,bizim değerleri biz 16 mil kadar çıkardık ama gene 2 mil düştü bi ayda bakalım şimdi ne olacak ,Allaha emanet ol.

kuzum aramıza dondugun ıcın cok mutlu oldum ınşşşşşş hayırlı haberlerını bu sefer alacagız
kurlerın cok ıse yaradıgını bılıorum
rabbm dogal yollarlan verecek sanada ınşşşşşşşş

yagmurum allh razı olsun
ınşşşşşş canım
bıtsede kurtulsam su tedavıden ama daha semınere katılıcam
dıger ekımın basında adet olacam tahlıller mahlıller derken bakalım ne zamn olur

neyse hayırlısı benım yasını okudunmu?

Kızlar merhaba. Öfffff, sizlerden haber alamamak çok kötü. Hep aklımdasınız acaba bi gelişme var mı diye? Annemlere geldim, ordan yazıyorum sizlere....Ben iyiyim, okul ev arasında gidip geliyorum herşey aynı. Bu hafta itibariyle tekrar eşime beslenme anlamında itina göstermeye başladım. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı. Esracım tedavin hayırlı olsun. Dönüşün de muhteşem olsun, bebişle dön inşallah...
kuzunaz aramıza hoşgeldin. Uzun zamandır yoktun sende. Dönmene sevindim.

Herkese merhaba. Hepinizi çok özledimm..Özlemcim yeni evinde güle güle otur. İnşallahhhh yeni evin sana uğur getirir canım. Esracım hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah herşey yolunda, çok güzel gider..
Bana gelince..Hala aynı yerde saymaya devam. Saraçoğlu Hocamla görüştüm bugün. Eşim için kürün 2. aşamasına geçtik. Bana da farklı bir kür önerdi. Kürler bize ulaşmak üzere yoldalar..Hocam bana dedi ki; Hayat bir sınav ve biz bu sınavı başaracağız..Öyle destek oldu, öyle güzel şeyler söyledi ki..Çok duygulandım. Hocama çok dua ediyorum..
İçten içe nasıl bir mücadele içindeyiz kendimizle aynı zamanda bunu farkettim. Geçenlerde bir arkadaşımın anlattığını paylaşmak istiyorum. Kızkardeşi doğum kontrol hapı ile korunurken 4.çocuğuna hamile kalmış. Herkes ne kadar doğurgan diye düşünmekten alamadım kendimi..Ve hepimiz için dua ettim. İnşallah canınızı sıkmamışımdır. Ama paylaşmadan edemedim. Çok canım sıkılıyorrr çokkkkkk...

salam kızlar.bizde yeni kürlere başladık hem eşim hem ben.gerçi ben yeni kürlere geçeli 25gün falan oldu.eşime hayıt tohumu ve bal-polen-arısütü-propolis karışımı göndermiş.bize test yapın demedi.bunlarıda kullandıktan sonra test yapcakmışız ama ben meraktan duramıyorum.bir yanım hemen test yapın diyo ,bir yanım test sonucu kötü çıkarsa bu kaldıracak gücün yok yapma diyo.sonuç beklediğimiz gibi çıkmazsa gerçekten bunu kaldıracak gücümüz yok.her duyduğumuza umutla sarılıyoruz bu umudumuzu da kaybetmek istemiyoz.gerçi hiç bitmeyen bi umudumuz var oda yüce yaradanımız ondan asla umudumuzu kesmedik .rabbim sabır ve güç versin bizlere.bizden böyle arkadaşlar.
ESRAcım tedavin hayırlı olsun ,bebişini sana getirsin inş inş..

ozlem gulum vede nermın allh razı olsun kızlar dualrınız ıcın
gırmemezlık yapmayın cok ozluyoruz

canımmm okudum yasinini perşembe günü ,allah muradını en kısa zamanda kabul etsin.Kendine iyi bakkkk.

Gulumglum.nermin,esra we boncuk arkadaşlarım Rabbim herkesin gönlüne görre wersin,hepimiz inşallah ykın zamanlarda hamile kalırız...AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…