Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hıım benim o sorunum yok
evet bende sevmiyorum saç işini
amann taramadan kendi kendine kurusamı napsa
hepimiz böyle olsak

ben öyle yapıyorum ay gece gece saçmı tarayacam hele bide kapalı olsam varyaaaa haftada 1 kere tararım heralde ama bı saşı maalesef sabah kalkıp hemen tarıyom saçaklı saçaklı millete yakalandım geçen anladılar halvet olduğunu çünkü onlarda öyle yapıyomuş

bu gün halvete maruz kalan tek sen degildin merak etme
benim kocişte kaldı:86::86::86::86:
yok ben taramadan duramıyom
bide kuruturum gecenin bi yarısı
komşular ne diyosa acep

ceylan öyle bişey demediki
kendini ayrı tutup genelde öyle oluyormuş dedi :)))

hıııııı ne bilem ay bende kendime arkadaş arıyorum ama az kaldı bende mutlu halvetler geçirecemmmmmmmmmmm adacım sen zevk alıyonmu bacım valla ayıp soru ama napıyım kendimi rahat hissetmeliyim

hıııııı ne bilem ay bende kendime arkadaş arıyorum ama az kaldı bende mutlu halvetler geçirecemmmmmmmmmmm adacım sen zevk alıyonmu bacım valla ayıp soru ama napıyım kendimi rahat hissetmeliyim

yalnız değilsin canım bendede var ama benim çikolata kisti rahatsızlığım nedne oluyyor sanırım ağrı bile yaşıyordum kist eridi bu aralar rahatım.
ama çoğu kadın her ilişkide orgazm olmaz kadının ki daha zor erkek gibi değil.

yok kız bende onlardanım merak etme
ben bi bayan doktora bile sordum
bana dediki ne kadarlık evlisin dedi
bende söyledim
daha evlilik adına ögrenecegin çok şey var dedi
4 yıl oldu hala ögrenemedim

4 yılmıııııııııııııııı len ben 4 yıl mutluyumu oynayacam abooooooooooooooooo neyse bebekim olr belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…