- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #70.361
hıııııı ne bilem ay bende kendime arkadaş arıyorum ama az kaldı bende mutlu halvetler geçirecemmmmmmmmmmm adacım sen zevk alıyonmu bacım valla ayıp soru ama napıyım kendimi rahat hissetmeliyim
yalnız değilsin canım bendede var ama benim çikolata kisti rahatsızlığım nedne oluyyor sanırım ağrı bile yaşıyordum kist eridi bu aralar rahatım.
ama çoğu kadın her ilişkide orgazm olmaz kadının ki daha zor erkek gibi değil.
yok kız bende onlardanım merak etme
ben bi bayan doktora bile sordum
bana dediki ne kadarlık evlisin dedi
bende söyledim
daha evlilik adına ögrenecegin çok şey var dedi
4 yıl oldu hala ögrenemedim
yumurtlama takibinden sonra o iş bitti biizim
ayıpı yok bacım benimde ilk zamanlar sıkıntılı oluyordu nerdeyse 2 sene diyebilirm sonradan rahatladım ama
seninde öyle olur merak etme
kız biz ilk tanıştığımızda 4 aylık bile yoktun 9 ay oldu bak şimdi
bak şimdi olmadı hayal kırıklığına uğrattın beni favorim sendin
ii geceler kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz öyle,bende katıldım ahanda,neresi burası bilmiyorum ama son konuştuğunuz konu pek bi cici geldibenim kocada hadi hadi dedi dedi uyuya kaldı bende bu konuda biraz üşengecim sanırım:78:bu saatte banyomu yapılır dedim yaa neyse direk girdim konuyo kusura bakmayın artıkın,bu doğumdan sonra olayı doğru bu arada bende 2 doğum yaptım müzdaribim yani
2 doğumdan sonra hala muzdaripsen eyvah yani :)))ii geceler kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz öyle,bende katıldım ahanda,neresi burası bilmiyorum ama son konuştuğunuz konu pek bi cici geldibenim kocada hadi hadi dedi dedi uyuya kaldı bende bu konuda biraz üşengecim sanırım:78:bu saatte banyomu yapılır dedim yaa neyse direk girdim konuyo kusura bakmayın artıkın,bu doğumdan sonra olayı doğru bu arada bende 2 doğum yaptım müzdaribim yani
ay evet ya hatta ayın 10 unda 10 aylık olcaz şükürler olsun allaha
ii geceler kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz öyle,bende katıldım ahanda,neresi burası bilmiyorum ama son konuştuğunuz konu pek bi cici geldibenim kocada hadi hadi dedi dedi uyuya kaldı bende bu konuda biraz üşengecim sanırım:78:bu saatte banyomu yapılır dedim yaa neyse direk girdim konuyo kusura bakmayın artıkın,bu doğumdan sonra olayı doğru bu arada bende 2 doğum yaptım müzdaribim yani
2 doğumdan sonra hala muzdaripsen eyvah yani :)))
Allah daha nice ayları seneleri görmeyi nasip etsin yıllanın yaşlanın beraber
Ben gidiyom artıkın kızlar mutfaga
ay canım benimde gitmem lazım ne hazırlayacan
süylemem esra yasakladı burda yemek konuşmayı
ben esraya söylemem canım sen sessizce küçük harflerle yaz bana söz bak topicte kimseye söylemem
ben esraya söylemem canım sen sessizce küçük harflerle yaz bana söz bak topicte kimseye söylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?