- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #70.381
hep öyleler boşver konu açılmışken sürdüyoz iştehoşgeldinnnn görüyonmu benim herifi onun yüzünden gecenın konusu değişti oyyy oyyyy
2 doğumdan sonra hala muzdaripsen eyvah yani :)))
Allah daha nice ayları seneleri görmeyi nasip etsin yıllanın yaşlanın beraber
ya benimde mutfaga gitmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama ne hazırlayacam ben ve çok uykum varrrrrr
esra iyiki sadece yımırta haşlıyorsun kaç saat oldu gideli yaaa
hayirli sahurlar canlarimmmmmmmmm
bu sicakta yimirta yenirmiki alerji olur
ay yaa burası hamile kalmaya çalışanlar topiğimi yoksa,valla patadanak atladım aranıza kusura bakmayın sohbetiniz pek bi çekti aranızada cicili bicili sohbete atılayım dediydim ,neyse benden bugünlük bukadar uykumda var zati yiyip yatalım hadi ii geceler rahatsızlık verdiysem affola canlarım
ekin 10 dk beklemeyim şimdi
o dediklerinin hepsinde çok haklısın
ada var sırada 10 dk yı bekliyomda
şifa olsun ekinkrisim maddi yetersizlikten sadece
proxed
largınıne
omega 3 aldık yeterli dimi bunlar?
şifa olsun ekin
evicap kullanıyormusuz peki o ucuz 6 tlydi sanırım
proxeed ın içinde e vitamini yokta o yüzden dedim
ceylan beni boşver canım sonra yazarsın az kaldı imsak saatine yemeğini ye ekine yaz önemli değil ok
sorun diil burdada çok hamiş arkadaşımız var
iyi geceler sizede
ama ben hamiş değilimki 2 tane bırtlattım bile,neyse darısı burdaki hamişlerin ve olmasını isteyen herkezin olsun ,sağlıkla alın inş. yavrularınızı kucağınıza,ama ilk günler yandınız aynen böyle olucaklar:84:neyse ama geçicek biraz büyüncede böyle olucaklar en haylaz zamanları yani:118:
ama ben hamiş değilimki 2 tane bırtlattım bile,neyse darısı burdaki hamişlerin ve olmasını isteyen herkezin olsun ,sağlıkla alın inş. yavrularınızı kucağınıza,ama ilk günler yandınız aynen böyle olucaklar:84:neyse ama geçicek biraz büyüncede böyle olucaklar en haylaz zamanları yani:118:
bende bende merak ettim
özellerden kaynatıyonuz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?