Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ates tablomda sole ben bu isten hicbise anlamadim yaa adetin 3. gunu baslamistim
1. gun 36,3
2. gun 36,2
3. gun 36,3
4. gun 36,3
5,gun 36,3
istee boleee yorumlar size ait sizce nasill

ates tablomda sole ben bu isten hicbise anlamadim yaa adetin 3. gunu baslamistim
1. gun 36,3
2. gun 36,2
3. gun 36,3
4. gun 36,3
5,gun 36,3
istee boleee yorumlar size ait sizce nasill

canım 3.günü başladıysan en son ateşini girdiğin 8.gün oluyor
ayrıca şuan yumurtlama için çok erken bir dönem ateşinin seyride çok güzel
yakın zamanda olur inşallah

canim ronyam bitanem iyi kalpli arkadasim dualarin icin cokk tesekkur ederim ALLAH razi olsun...sen beni bu topicte ilk karsilayanlardansin iyi niyetinden suphem yok.. bende son 1-2 yildir saglikci olacagima sole mini etekli kokos bir is kadini olsaydim diyorum nasip iste :) isimi seviyorum ama yoruldum bunun farkindayim m diyorum nasip iste :) isimi seviyorum ama yoruldum bunun farkindayim

canım 3.günü başladıysan en son ateşini girdiğin 8.gün oluyor
ayrıca şuan yumurtlama için çok erken bir dönem ateşinin seyride çok güzel
yakın zamanda olur inşallah

ilk 2 gun yok yani himm ben olcmeye basladigim gun 1. gun sayiliyor saniyordum ogrenmis oldum tesekkurler canim INSALLAH hergecen gun daha cok ozledigim melegime mucizeme kavusmak banada nasip olur..

ronya nasılsın galiba bulantıların başlamış Allah bilir ama kız olabilir çünkü oğlunda olmamış etraftan duyduğum kadarıyla aynı kişide bile değişik yaşanıyormuş
sağlıkla gelsinde ne olursa olsun öncelikle

selamm kizlarr nasilsiniz ben nobetteyim iftari yaptik bi agirlik coktu sormayin hasta bakacak halim kalmadi bide fazla yemedigim halde sozde kilo verecem ama nerdeeee

Canım Allah yardımcın olsun...
Oda bir hizmettir,
İnsanların dertlerine şifa olmaya çalışıyorsun...

umud kuzum benim son günlerde senin kadar çalışanı görmedim Allah yardımcın olsun

ahhh adamm ahh sen gel bide onu bana sorr yoruldum bunaldim beni ayakta tutan seylerden bir taneside minik melegime RABBIMINde izniyle hergecen gun kavusma hayali benim minik melegim daha yok belkide hic olmayacak ama annesi onu hergecen gun daha cok ozluyor ona dair o kadar cok hayalim varki dogdugunda giyecegi kiyafetin rengi bile belli beyaz giydirecegim melegime hayata nasil baslarsan ole devam edersinya beyaz saflikdemek temizlik demek benim melegim saf ve temiz olacak...amannn sen bana is dedin ben nerdenn nereye konuyu getirdim kusura bakma bitanem

inşallah umudcum bunların hepsi olacak adın gibi ol müberek günlerin hatrına Rabbim duysun bizi
ne kusuru canım burda asıl bunları konuşup rahatlıcaz biz anlarız birbirmizi kimse anlamaz
iş güç yorgunluk geçici insanın aklındaki yoruyor asıl ne olur dua et bol bol benim dualarımdasın herzaman bil

bende şöyle bütün gün bir odaya pc ve evrak başına tıkılmayacağım
bir işim olsun isterdim ama halimize çok şükür
etrafta çok işsiz insan var en güzzeli isyan etmeden şükretmek

ilk 2 gun yok yani himm ben olcmeye basladigim gun 1. gun sayiliyor saniyordum ogrenmis oldum tesekkurler canim INSALLAH hergecen gun daha cok ozledigim melegime mucizeme kavusmak banada nasip olur..

inşallahhh canım inşallahh az evvel namazda hepinizin adına teker teker dua ettim
Rabbim nerde evlat hasretiyle tutuşan kulları varsa evlat versin

canım bulantım hafif ama ağzımın içi çok afedersin pas gibi
bu gebeliğim gerçekten çok farklı
oğlumda turp gibiydim
neyse sağlıkla gelsinde çok emek verdik herbişeyine razıyım

umut sakın hayal kurmaktan korkma hep güzel şeyler düşün
kız bak göreceksin öyle bir gelcekki meleğin
çok basit bir kelime ama gerçekten zamanı gelmemiş
ben diyom ya 2 senedir neler yaptım olmadı
bu ayda o aylardan bir aydı hep dedim kendi kendime olmucak nasıl olsa
ama vakti zamanı gelince oluyor
ben yürekten inanıyomm tüm arkadaşlarım teker teker gebiş olacak

öyle tabi o iyi olsun yeter
benim daha yeni geçti bulantım çok zayıfladım
ama afedersin her çıkardımğımda dua ettim
şükrettim buanıda yaşıyorum diye
ama sen dedin ya içimde bir burukluk var öyle gerçekten
sevinmiyormuyum elbette ama deliler gibi değil daha çok şükrediyorum
dua ediyorum aynı şeyi ve hatta daha fazlasını yaşayan bekleyen arkadaşlarıma
rabbim hepimiizin yar ve yardımcısı olsun

Ronyam ağzın bal yesinnnn
canım arkadaşım Allah razı olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…