Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bilgem bende ekintosa katılıyorum testiniz ne olursa olsun takibini yaptır ne zaman ne olacağı belli olmuyor spermlerin bakarsın çok iyiyken azıcık üşütüverir eşin düşer bakarsın bize göre kötüyken ne mucizeler çıkar değilmi bilemeyizki bunu
madem eşin içmek istemiyor biraz dinlensin eşlerimiz belli etmiyor ama içine atıyor onlar biz burda konşup paylaşıyoruz ama onlar kimle konuşsunki

Bak o olabilir aslında , bi deneyim şansımı ..
Belki kabul eder...
Yarın çıtlatayım ...
Ama bu erkekleri ikna etmek ne zor yaaa , herşeye kem küm :)

Nasılsınız şekerler yatmadan sizlere uğrayıp hayırlı geceler demek istedim....
Allaha emanet olun....
Yarın görüşmek üzere...
Yarın belki giremeyebilirim annemler iftara gelicek mamalar yapıcam...

Sizleri çooookkk seviyorum

ooo belkide bu hic gerceklesmeyecek bir ruya bir umud offff daral geldi bakin burda bir hasta var kadin 40 yasinda 5 dogumu buda spiralle olmus korunurken hemde istememis sezeryan sirasinda tuplerini baglatmis boylede hamile kalirsam kafayi yerim dio....RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin

Amin hepimize inşallah...
Sanırım o burukluk birgün herkes hamile kalıncaya kadar devam edicek herkeste sırayla....

Arkadaşım çok iyi birşey yaptım , sağolasın ..
Dün ben gönderdim mesajımı .. Bugünde eşim tüm iş yerindeki arkadaşlarından para toplamış ve banka hesabından yollamış..
İnsanlar işçi, az bir maaş alıyorlar ama sağolsun herkes elinden geldiğince destek olmuşlar ...
Rabbim yardımcıları olsun ...
15 ağusto^s'ta ilk yardım uçağımız gidiyor Somali'ye ...
İnşş bütün dünya seferber olur..

biz bugun esimle ikimiz de yaptik ALLAH kabul etsin INSALLAH

Amin hepimize inşallah...
Sanırım o burukluk birgün herkes hamile kalıncaya kadar devam edicek herkeste sırayla....

Çok haklısın mues , malesef tek tek herkesin hamile kalması gerek ki , herkes doya doya sevinsin , mutlu olsun ..
Sanada iyi geceler , kolay gelsin ..

Bak o olabilir aslında , bi deneyim şansımı ..
Belki kabul eder...
Yarın çıtlatayım ...
Ama bu erkekleri ikna etmek ne zor yaaa , herşeye kem küm :)

ama napcaksın yıpratıcı bir süreç,şu sıcak havalar bile bir bıkkınlık yarattı...bıraksın bakalım ne olcak....birde sigarayı bıraksa.......
bak aklıma şimdi DNA hasr testinin sonucunu aldığımız zaman geldi aklıma((((((((((nerdeyse 1 hafta konuşamamıştık birbirimizle....:

Sigarayı bırakmaz benim eşim ..
Onlar birbirlerine delice bağlı ...
Mutfağa gider sigarasını içer erinmez ama vitaminlere geldi mi offf bıktım ..
Kırılmasın diye ağzımı açmıyorum .. BENDE BIKTIM DESEM YERİ DEĞİL Mİ?

valla bende eşimde içe içe tüp yaptırdık .şimdi düşünüyorumda ne kadr yazık etmişiz ...
kaan hocaya başladığında bıraktık sigarayı ben tek tük içtim hatta hamileymişim 1 kere falan yine içtim....sigara içmek hala keyifli geliyor bana....ama keşke bıraksa eşin.bıkkınlığını versin allah bilgem.yıpratma kendini birde buna bırakırsa zaten bırakır.................

selam milet net sorunluydu yineee nassınızzz
ceylannnn merinin sana msjı var dün iletemedim simdi msj atıcam sana

kris burdaysan sanada sorularım var:)

Evet Ekintos'um bu süreç yıpratıyor insanı ..
Neyse canımızı sıkmayalım ..
Bu gececiler ben gelince hiç ortalıkta yoklar ..
2 seferdir gece muhabbetine geldim kimse yok :))
Çok alınıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…