- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #71.021
Ekintos'um vitaminleri kürleri kestim şuan eşim hiçbirşey içmiyor ..
6 aydır yoğun bir tedavi gördü ..
Proxeed 3ay yanında L arginine , evicap
Arginmax yanına Lcarnitine , omega 3
Keçiboynuzu 3 ay , arı sütü bal polen 2 kavanoz .
Klomen , menegon ..
Eşim artık içmek istemiyor..
Bende vitaminlere para yatırmak istemiyorum artık..
3 ay klomenle yumurta takibi yaptırıp akabinde tüp bebeğe geçmek niyetindeyim .. Tabi gönlüm yumurta takibiyle bebeğimin gelmesinden yana..
Ama bazen istediklerimiz olmuyor ..
Yumurta takibi sırasında her ay söylemesi ayıp 500 lira bir kenara atarsam 3-4 ay içinde ( devlet hastanesinde) tüp bebek yaptırabilirim ..
Ücreti 1500-2000 lira arası .. Araştırma hastanesi olduğundan ...
Bu yüzden vitaminlere para vermek istemiyorum artık ...
M sure dediği vitamin güzelde 400 lira , çok gelir bize o ..
İşte planım programım bu Ekintos'um..
anladım canım,sen bilirsin tabi...eşin içmek istemiyorum diyorsa içmez zaten...hayırlısı neyse o olsun.
sadece arısütü +bal karışımı alsan...biliyorsun arısütünün yenileyici özeliiği var.onudamı yemez artık eşin....sigara içiyor ya eşin dengeler belki arısütü...
Muesss'im sağolsın canım arkadaşım ..
Rabbimden hepimiz için bu mübarek ayda hayırlı evlatlar diliyorum ...
Hamile kalsam birgün sevinirim ama içimde hep bir burukluk olur , burdaki arkadaşlarım ne zaman yavrularına kavuşacaklar diye ...
Allah'ım herkese nasip etsin , sırasında bana nasip etsin...
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
Amin hepimize inşallah...
Sanırım o burukluk birgün herkes hamile kalıncaya kadar devam edicek herkeste sırayla....
Nasılsınız şekerler yatmadan sizlere uğrayıp hayırlı geceler demek istedim....
Allaha emanet olun....
Yarın görüşmek üzere...
Yarın belki giremeyebilirim annemler iftara gelicek mamalar yapıcam...
Sizleri çooookkk seviyorum
Bak o olabilir aslında , bi deneyim şansımı ..
Belki kabul eder...
Yarın çıtlatayım ...
Ama bu erkekleri ikna etmek ne zor yaaa , herşeye kem küm :)
ama napcaksın yıpratıcı bir süreç,şu sıcak havalar bile bir bıkkınlık yarattı...bıraksın bakalım ne olcak....birde sigarayı bıraksa.......
bak aklıma şimdi DNA hasr testinin sonucunu aldığımız zaman geldi aklıma((((((((((nerdeyse 1 hafta konuşamamıştık birbirimizle....:
Sigarayı bırakmaz benim eşim ..
Onlar birbirlerine delice bağlı ...
Mutfağa gider sigarasını içer erinmez ama vitaminlere geldi mi offf bıktım ..
Kırılmasın diye ağzımı açmıyorum .. BENDE BIKTIM DESEM YERİ DEĞİL Mİ?
Sigarayı bırakmaz benim eşim ..
Onlar birbirlerine delice bağlı ...
Mutfağa gider sigarasını içer erinmez ama vitaminlere geldi mi offf bıktım ..
Kırılmasın diye ağzımı açmıyorum .. BENDE BIKTIM DESEM YERİ DEĞİL Mİ?
valla bende eşimde içe içe tüp yaptırdık .şimdi düşünüyorumda ne kadr yazık etmişiz ...
kaan hocaya başladığında bıraktık sigarayı ben tek tük içtim hatta hamileymişim 1 kere falan yine içtim....sigara içmek hala keyifli geliyor bana....ama keşke bıraksa eşin.bıkkınlığını versin allah bilgem.yıpratma kendini birde buna bırakırsa zaten bırakır.................
yeride deee iste.....[/QUOTEE]
Ekintos , umud vallaha zamanında çoook söyledim bırakacasın diye , bir kere bile teşebbüs etmedi..
Ben de içiyordum hatta Ronya'ya da demiştim , ben sigarayı severek bıraktım ..
Çünkü evlat sevgisi ağır geldi..Eşimde olacaksa böylede olur diye kandırıyor kendini..
Geçen gün kavgamız esnasında , ben bu vitaminleri bıraksam daha çok artacak sperm sayım dedi , düşünün , öyle inanmak istiyor..
Kavga etmekten yoruldum ..
Yormuyorum artık kendimi...
Tüp bebekte de içti, transfer yapılacak gün dahil..
Kimse de bişey demedi ..
Ne olacak bir daha tüp bebek yaparız diye düşünülüyor .. Halbu ki onun bütün cefasına kadın katlanıyor .. Psikolojik ve fiziksel olarak ...
Allah herkese akıl fikir versin ..
yeride deee iste.....[/QUOTEE]
Ekintos , umud vallaha zamanında çoook söyledim bırakacasın diye , bir kere bile teşebbüs etmedi..
Ben de içiyordum hatta Ronya'ya da demiştim , ben sigarayı severek bıraktım ..
Çünkü evlat sevgisi ağır geldi..Eşimde olacaksa böylede olur diye kandırıyor kendini..
Geçen gün kavgamız esnasında , ben bu vitaminleri bıraksam daha çok artacak sperm sayım dedi , düşünün , öyle inanmak istiyor..
Kavga etmekten yoruldum ..
Yormuyorum artık kendimi...
Tüp bebekte de içti, transfer yapılacak gün dahil..
Kimse de bişey demedi ..
Ne olacak bir daha tüp bebek yaparız diye düşünülüyor .. Halbu ki onun bütün cefasına kadın katlanıyor .. Psikolojik ve fiziksel olarak ...
Allah herkese akıl fikir versin ..
kavga mı ettiniz?amannn üffff herşey azmış gibi birde kavgalar....bütün bu yaşananlar evliliğide bireyleride yıpratıyor...
boşver o zaman sende o zaman sen elinden geleni yapmışsın...
ben eşime sen sigarayı bırakmadığın sürece ve bırakıp en az 3 ay geçmeden ben tüp müp yaptırmıycam demiştim.......
kavga mı ettiniz?amannn üffff herşey azmış gibi birde kavgalar....bütün bu yaşananlar evliliğide bireyleride yıpratıyor...
boşver o zaman sende o zaman sen elinden geleni yapmışsın...
ben eşime sen sigarayı bırakmadığın sürece ve bırakıp en az 3 ay geçmeden ben tüp müp yaptırmıycam demiştim.......
Senin haberin yok değil mi?
Eşime ilaçlarını iç dediğim için bütün vitaminlerini 6. kattan aşağı attı ... Hemde değerli komuşularımızın bakışları eşliğinde..
2 gün hiç konuşmadım .. Sonra malesef ki kin tutmayan kalbime yenik düştüm ..
Şimdi bu kadar şeyden sonrada al vitamin aldım iç demekte bana koyuyor ..
Ekintos'um ben yapacağımı yaptım vijdanen rahatım .. Bundan sonra birazda o çabalasın .. Ben 23 yaşımdayım .. En az bi 10 sene daha yumurtalarım olur herhalde ...
Gerisini eşim düşünsün ..
Baba olmak için çabalasın ...
Eşime ilaçlarını iç dediğim için bütün vitaminlerini 6. kattan aşağı attı ... Hemde değerli komuşularımızın bakışları eşliğinde..
Ekintos'um ben yapacağımı yaptım vijdanen rahatım .. Bundan sonra birazda o çabalasın .. Ben 23 yaşımdayım .. En az bi 10 sene daha yumurtalarım olur herhalde ...
bilgem bence eşin çok pişman olmuştur hele senin kin tutmayan kalbin karşısında bak göreceksin o dicek sana alalımmı diye
vay enişteme bak, yıkmış ortalığı.valla infertiliteyi yaşayan hiçkimseye bı çıkışları çok görmüyorum........
alma zaten vitamin falan hiçbişey,çünkü tepkisini vermiş enişte....
üzülme hayatım sakın olur böyle şeyler,çok zor çünkü herşey....
bilgem bence eşin çok pişman olmuştur hele senin kin tutmayan kalbin karşısında bak göreceksin o dicek sana alalımmı diye
Çok pişaman oldu tabi, nasıl yaptım böyle birşeyi diyip durdu ..
Ne telefon ettim ne konuştum .. Günaydın bile demedim ..
Komşularımızda o kadar çirkefki hemen dedikodu yapıyolar ..
Hepsi karakolluk olmuş şahıslar halbu ki.. Biz eşimle ilk defa bu raddeye gelirken , bu onlarun rutinleri olmuş vaziyette...
Ama kabah onlarda değil, onlara malzeme veren eşimde..
Hiç effetmicem bu yaptığını ama ..
Şimdi deli gibi pişman .. Ama çok kırdı kalbimi..
Evladım için susyorum , çünkü ben ona sinir olup mücadelemden vazgeçmicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?