Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim anlayisina siginiyorum bitanem bizim dua etmekten baska caremiz yokki RABBIME sigindim bitanem baska dayanagim yokki...bazen canimin yandigini hissediyorum iste o zaman dayanamiyorum suan serviste nobetteyim 4 tane bebek var yeni dogan iste bu canimi yakanlardan bir tanesi benimkisi kiskanclik degil ben melegime onun kokusuna hasretim ve bu hasret bazen beni cokk zorluyor cani veren RABBIME sukurler olsun...RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN...
RONYAM dualarin icin sagol bitanem RABBIM seni evlatlarina evlatlarini sana bagislasin...akanlardan bir tanesi benimkisi kiskanclik degil ben melegime onun kokusuna hasretim ve bu hasret bazen beni cokk zorluyor cani veren RABBIME sukurler olsun...RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN...
RONYAM dualarin icin sagol bitanem RABBIM seni evlatlarina evlatlarini sana bagislasin...

ohhh
çay içemicen günlerde gelecek inşallahhh

Güzel yürekli arkadaşım benim....
Allah razı olsun güzel duaların için....
Bende kendi adıma birşey demek istiyorum
üzüldüğüm zaman moralim bozulduğu zaman hem burada sizlerle paylaşmak istiyorum
hemde sizleri düşünüyorum....
hamile olan arkadaşların bu burukluğu yaşadığını görmek hissetmek benim içimi çok buruyor.
hamile kalan bütün arkadaşlar bu hassasiyeti özenle gösteriyor
hamileliklerinden fazla bahsetmiyorlar..
ronyamda bunu daha çok hissettim...
daha dün dedim kendi kendime hamileliği hakkında biz sormadan birşey yazmıyor diye..
İnce düşünceniz için Rabbim hepinizden razı olsun
lütfen rahat olun
siz böyle yaptıkça
bazen suçlu hissediyorum kendimi...

Hey ahali ben geldim , canım arkadaşlarım , sırdaşlarım ve de yoldaşlarım ..

Ronya'm ağızdaki bu metalik tat , ilk haftalarda olurmuş..
Hatta gebelik belirtisi olarak bile gösteriliyor , tek başına bir belirti değil ama hamileler genelde pas tadından da bahsederler..
İnşş yakın zamanda gececek..

Biraz önce eşimle konuştuk..
Dedim ki; ben bu ay daha spermlerin ne halde olduğunu bile bilmeden , sanki hamile kalıcakmışım gibi hissediyorum dedim ..
Ne ironiktir ki bu ay kaybettiğim bebeğim doğacaktı .. ( Canım kuzum 20 ağustostu doğum tarihi)
Bu ay 4. evlilik yıl dönümümüz ( 9 gün sonra )
Rabbim aldığı evladımın yerine , neden bir tane hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat vermesin ki diyorum ?
Hiç sitem etmedim Rabbim'e .. Bugününe şükür dedim hep ..
Belki bana bu bayram , bayramların en güzelini yaşatır ..
Kimbilir Ronya'm ...
i aksamlarrrrrrrrrrr guzellıklerrrrrrrrrrrrrr

İyi akşamlar sarışın bombaaaa :)

bizde 24 agustosta 3. yilimizi dolduracagiz ve hala 2 kisilik bir aileyiz

inşallah bu sabırla gece gündüz beklediğin günlerin mükafatını versin allah sana umudummmm benim rabbim san ard arda güzel günler versin inşallah ve hepimize inşallah

umudcum nedemek hepimiz anlıyoruz seni bak bişey anlatıyım sana benim en yakın arkadaşım hamile olduğunu söylediğinde nasıl olduğumu ben bilirim ozaman sevinmedimmi tabiki sevindim ama kıskançlık değil bu başka bişey dediğin gibi özlem hasret bunun adı rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin

mues ben burayı uzun uzun okudum ziyaretçi olarak
sonra ronyanın vesilesiyle yazmaya başladım
yazmaya başladığımda çatlatma iğnesini oldum beklmedeydim
çok şükür oldu rabbim inşallah hepimize nasip edecek
ben burdaki mücadeleye paylaşıma dostluğa hayran kaldım
başka topikler vıcık vıcık geldi bana
eğer öyle bir düşünceye kapılmana neden olduysam özür dilerim
asıl dostluk kötü günde belli olur herşeyimizi samimice paylaştığımız için seviyorum hepinizi

Rabbim hayırlısı ile çoğalmak nasip etsin :)

Ekintossssss pzt günü test günü , ay heyecandan bayılazzaaaam :)

ay evet blgem.seni dahada heyecanlandırmak istemiyorum ama ben de heyecanlıyım,nasıl çıkacak sayı diye.
ama ben yükseldiğini düşünüyorum yani içimden öyle geliyor..
dur bakalım hayırlısı olsun.biz ne testler gördük be gülüm,bunu da görürüz:))))))))))))

Rabbim hayırlısını versin ..
Test şöyle güzel bir rakam çıkarsa en son ki 18 milyon toplamda 45 milyondu ( 0 olan testten önceki)..
Bu testte ondan biraz yukarda çıkar inşş .. Hemen yımırtaaa takibi yaptırıcam :)
Allah'ım hayırlısını nasip etsin , bendeki heyecana bak doğuma gidecem sanki :)

dur bakalım sonuç çıksın ama sen kötü çıksada yaptırsan mıki....neyin vesile olacağını bilemiyorsun ki aslında...
spermler zaten iniyor çıkıyor öyle takılıyorlar nasl denk gelirse....vitaminleri bırakmadınız dimi...
yağmura önerdiği vitamini alsanmıki bilgem pahalı biraz ama

Ekintos'um vitaminleri kürleri kestim şuan eşim hiçbirşey içmiyor ..
6 aydır yoğun bir tedavi gördü ..
Proxeed 3ay yanında L arginine , evicap
Arginmax yanına Lcarnitine , omega 3
Keçiboynuzu 3 ay , arı sütü bal polen 2 kavanoz .
Klomen , menegon ..

Eşim artık içmek istemiyor..
Bende vitaminlere para yatırmak istemiyorum artık..
3 ay klomenle yumurta takibi yaptırıp akabinde tüp bebeğe geçmek niyetindeyim .. Tabi gönlüm yumurta takibiyle bebeğimin gelmesinden yana..
Ama bazen istediklerimiz olmuyor ..
Yumurta takibi sırasında her ay söylemesi ayıp 500 lira bir kenara atarsam 3-4 ay içinde ( devlet hastanesinde) tüp bebek yaptırabilirim ..
Ücreti 1500-2000 lira arası .. Araştırma hastanesi olduğundan ...
Bu yüzden vitaminlere para vermek istemiyorum artık ...
M sure dediği vitamin güzelde 400 lira , çok gelir bize o ..
İşte planım programım bu Ekintos'um..

Estf. ne özürü adacım ben sadece siz rahat olun kendinizi kasmayın
Sağ duyunuz hassasiyetiniz okadar ince ve nazikki onun karşısında kendimi bir tuhaf hissettim demek istedim....
özür dilicek birşey yok estf.

Hoşgeldin bilgem arkadaşım hayırlısıyla bu ay senin ayın olur inşallah........

anladım canım,sen bilirsin tabi...eşin içmek istemiyorum diyorsa içmez zaten...hayırlısı neyse o olsun.
sadece arısütü +bal karışımı alsan...biliyorsun arısütünün yenileyici özeliiği var.onudamı yemez artık eşin....sigara içiyor ya eşin dengeler belki arısütü...

Hoşgeldin bilgem arkadaşım hayırlısıyla bu ay senin ayın olur inşallah........

Muesss'im sağolsın canım arkadaşım ..
Rabbimden hepimiz için bu mübarek ayda hayırlı evlatlar diliyorum ...
Hamile kalsam birgün sevinirim ama içimde hep bir burukluk olur , burdaki arkadaşlarım ne zaman yavrularına kavuşacaklar diye ...
Allah'ım herkese nasip etsin , sırasında bana nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…