Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben geldımmmmmmm

melısam yolunuz acık olsun sonunda hayırlı br evladın olsun canm

boncugum bebegının ısmını arıyorsun bana sorarasan yagız yada eymen olsun adı gıbı buyusun ınsallah

bılgem 5 mılyon cıkmıs spermlerınız,benden pay biç,gecen ay spermlerımız yok denecek kadar az oldugu halde cıft czgıyı gordum
bugun nun vedael ve cogu arkadasımız bıle 5ın altındayken hamıs kaldı ınsallah sende kalacaksın

krısssssss ben senı gormezlıkten gelenı ne yaparım bılıonmu :))))

ekın

canım bana bile 300 ünite yetti bide bende pko vardı
ayrıca 300 ünitelik iğnenin içinde fazladan 100 ün. fazla oluyor
bence sana yeter ama hadi hayırlısı olsun

bugun mıafr benı oldurdu
gelenler deılde gelenın yanındakı 1 tane hıperaktıf olan bır cocuk beyın hcrelerımı oldurdu

aa melis burdaymış
nasılsın şeker
tedavin gayet güzel ilerliyomuş
inşallah tutunucak annesine miniğin

MERİM canım benim çok saol, seninde tedavin hayırlı olsun, umarım bebelerimizin haberini aynı zamnalarda alırız :))

BİLGEM canım geçmişi okumuyorum ama değerleriniz sanırım az çıkmış, sakın üzülme bitanem, İnşAllah en kısa zamanda düzelirler..

MUES bitanem sanada teşekkür ediyorum..

melis cim dualarim seninle guzel haberlerini bekliyorum

cnm benim çok geçmiş olsun Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin sağlık sıhhat versin

canım hayırlı olsunnn. hadi bakalım güzel haberlerni bekliyoruzz,inşallah bebeişin sımsıkı tutunur.

Son düzenleme:
ekin79 mellek krishazel umud aruna kadser

naber fıstıklar?????????????

bilgem hiçççç üzülme 20 günde 5 milyon gayet iyi.morfoloji 3 ...içini ferah tut............

merhabaaa nasılsınız ronyam geçmiş olsun canım dikkat et bitanem..
kris sen nerelerdesin yaaa

kızlar bende bayramdan sonra hem tüp bebek yaptırdığım doktora gideceğim hemde yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum...bunun içinde doktor araştırıyorum..kendi çalıştığım hastanedki kadın doğumcular iyi aslında hatta biri tüp bebek bile yapıyor fakat bizim durumumuzu kimse bilmiyor o yüzden ben başka doktora tüp yaptırtmıştım... tüp bebek yaptırmayı henüz düşünmüyorum zaten daha 6 ay oldu en son yaptırmam gereken tedaviyi en son yaptırdım neyse vardır bundada bir hyır tabii bu arada nöbetlerden vakit buldukça çalışmalarada devammm :) hepimizin hakkında hayırlı zamanda hayırlısı olsun kızlar

canım tedavin hayırlı olsunnn. bende geçen hafta gittim doktora hormon tahlili falan yaptırdım. kist miyom bişeyin yok dedi ilaçvermeyelim dedi. istersen 12. günü gel yumurtana baklaım dedi. ama ben gidemedim.

ekin79 mellek krishazel umud aruna kadser

naber fıstıklar?????????????

bilgem hiçççç üzülme 20 günde 5 milyon gayet iyi.morfoloji 3 ...içini ferah tut............

canımmm.iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl?
bilgem canım üzülme eminim yakında süpermenler tam süpermen olacak. hem dua edelimki az da olsa varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…