Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım sen nasılsın

iyilik canım,kararlar almışsın...hadi hayırlısı...

bende sana onu diycektim canım hastanede çalıştığın için kontrollerin falan daha rahat olur gibi geldi bana. nedense bende işyerimdekilirin bilmesini istemiyorum.rabbm hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba kuzucuklr:))

yagmur yüreklimmm nasılsın canım..

bende sana onu diycektim canım hastanede çalıştığın için kontrollerin falan daha rahat olur gibi geldi bana. nedense bende işyerimdekilirin bilmesini istemiyorum.rabbm hepimizin yardımcısı olsun.

evet canım iş yerindekilerin bilmesini istemiyorum bunun utanılacak bişe olduğunu düşündüğümden değil sadece neden niçin sorularından kaçıyorum hem beni anlayan aynı savaşı verdiğim topiğim var... çevremdeki insanlarım pekde anlayışlı olduğu sölenemez işte bu yüzdenn başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum

bana adile naşiti hatırlattın.....:))
:))))))))))))
hayırlı olur inşallah,bebğine en kısa sürede kavuşursun inşallah:))
geçmiş olsun canım:)
vah vahhhh çok şükür şmdi çok iyi:))
oğluşunu öp benım için:)
yağmurum sen nslsn moraller nsl inşallah çok iyisindir
yarın doktor randevum var??
ne diyecek çok merak ediyorum:)))
yaktın benı fsh yaktın benı(

iyiyim tatlım:))
sen nasılsın tüpe hazırlık var galiba
bakalım zaman bize daha neler gösterecek:)

merhaba kuzucuklr:))

iyiyim tatlım:))
sen nasılsın tüpe hazırlık var galiba
bakalım zaman bize daha neler gösterecek:)

yok bitanem tüpe hazırlanmıyorum daha erken ilk başta yaptığımı yapmayacağım tedavi şeklini sırasıyla izleyeceğim sona tüpü bıraktım ama para biriktirmeye başlamam lazım tüp için şuan kafamda tüp yok birinci yıkımı daha atlattığım sölenemez.. bayramdan sonra doktoruma gideceğim genetik test isteyecekmiş sonraaaa burda başka doktoa muayeneye gidip yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum :) hayırlısı RABBİMDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…