- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #71.741
merhabaaa nasılsınız ronyam geçmiş olsun canım dikkat et bitanem..
kris sen nerelerdesin yaaa
kızlar bende bayramdan sonra hem tüp bebek yaptırdığım doktora gideceğim hemde yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum...bunun içinde doktor araştırıyorum..kendi çalıştığım hastanedki kadın doğumcular iyi aslında hatta biri tüp bebek bile yapıyor fakat bizim durumumuzu kimse bilmiyor o yüzden ben başka doktora tüp yaptırtmıştım... tüp bebek yaptırmayı henüz düşünmüyorum zaten daha 6 ay oldu en son yaptırmam gereken tedaviyi en son yaptırdım neyse vardır bundada bir hyır tabii bu arada nöbetlerden vakit buldukça çalışmalarada devammm :) hepimizin hakkında hayırlı zamanda hayırlısı olsun kızlar
sağol canım sen nasılsın
canımmm.iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl?
bilgem canım üzülme eminim yakında süpermenler tam süpermen olacak. hem dua edelimki az da olsa varlar
merhabaaa nasılsınız ronyam geçmiş olsun canım dikkat et bitanem..
kris sen nerelerdesin yaaa
kızlar bende bayramdan sonra hem tüp bebek yaptırdığım doktora gideceğim hemde yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum...bunun içinde doktor araştırıyorum..kendi çalıştığım hastanedki kadın doğumcular iyi aslında hatta biri tüp bebek bile yapıyor fakat bizim durumumuzu kimse bilmiyor o yüzden ben başka doktora tüp yaptırtmıştım... tüp bebek yaptırmayı henüz düşünmüyorum zaten daha 6 ay oldu en son yaptırmam gereken tedaviyi en son yaptırdım neyse vardır bundada bir hyır tabii bu arada nöbetlerden vakit buldukça çalışmalarada devammm :) hepimizin hakkında hayırlı zamanda hayırlısı olsun kızlar
ekin79 mellek krishazel umud aruna kadser
naber fıstıklar?????????????
bilgem hiçççç üzülme 20 günde 5 milyon gayet iyi.morfoloji 3 ...içini ferah tut............
merhaba kuzucuklr:))
ekintosum iyiyim cnm minik meleğimiz nsl
bana adile naşiti hatırlattın.....:))
iyilik arunacım,senden naber.diğer topikten takipteyim sizi...sizlerde çok güzel birbirinizi motive ediyorsunuz:))))))
mellek aruna ekintos krishazel+
nasılsınız bebişlerim:))
senin dualarınla dahada güçleneceğiz cnm
iyilik canım,kararlar almışsın...hadi hayırlısı...
bende sana onu diycektim canım hastanede çalıştığın için kontrollerin falan daha rahat olur gibi geldi bana. nedense bende işyerimdekilirin bilmesini istemiyorum.rabbm hepimizin yardımcısı olsun.
:))))))))))))bana adile naşiti hatırlattın.....:))
hayırlı olur inşallah,bebğine en kısa sürede kavuşursun inşallah:))selam güzel hatunlar :))
EKİNİM ve YAĞMURUM teşekkürler dilekleriniz için..
KRİSİM canım ablam dualarını bekliyorum..
Bugün doktor tekrar aradı, herşeyin yolunda ve bölünmenin güzel olduğunu söyledi, yarın tekrar arayacakmış, ya yarın yada perşembe günü transferi yapacağını söyledi..Giderek heyecan artıyor, umarım sonuda güzel olur kızlar..
geçmiş olsun canım:)aman lorkemmmm sorma sabahtan oğlanın biraz ateşi vardı sağlık ocağına götürdüm
boğazlarında enfeksiyon olmuş antibiyotik ateş düşürücü verdim
neyse çocuk uyudu bir baktımki çocuk uykuda sayıklıyor
anamm ateşi 41 dereceye dayandı ben nasıl sırtladım nasıl banyoya attım bilemedim
elim ayağım zangır zangır titredi çocukda bir yandan titriyor
3 saattir öldüm öldüm dirildim
neyseki düştü ateşi şimdi keyfi yerinde
analıkk ne zormuş güzel ama çok zorrr
karnımda çocuk varmı yokmu unuttum bile telaşdan
ayrıca aklıma gelse nolcak önce göüzümün önündeki tatlı geliyor
yarın doktor randevum var??yağmurum sen nslsn moraller nsl inşallah çok iyisindir
yagmur yüreklimmm nasılsın canım..
evet canım iş yerindekilerin bilmesini istemiyorum bunun utanılacak bişe olduğunu düşündüğümden değil sadece neden niçin sorularından kaçıyorum hem beni anlayan aynı savaşı verdiğim topiğim var... çevremdeki insanlarım pekde anlayışlı olduğu sölenemez işte bu yüzdenn başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum
bende sana onu diycektim canım hastanede çalıştığın için kontrollerin falan daha rahat olur gibi geldi bana. nedense bende işyerimdekilirin bilmesini istemiyorum.rabbm hepimizin yardımcısı olsun.
iyiyim tatlım:))
sen nasılsın tüpe hazırlık var galiba
bakalım zaman bize daha neler gösterecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?