Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yağmrum kaç ki fsh? benimki bu ay 3. günü 9 çıktı. doktor normal dedi. ama buradan okuduğum kadarıyla çok iç açıcı değil di mi :)

cnm güzel haberlerle dönersin inşsllah benimde çarşamba

iyi geceler kızlar ben yatıyorumm.öpüyorum hepinizi. gececiler gelir şimdi topikciğimizi yalnız bırakmazlar. ceylanım gelmiş bile. iyi muhabbetler byyyy

sizleri çok özledimmm......internetim bugün bağlandı ve ben burdayım.. kim hangi durumda çok merak ediyorum... ben ise hala beklemedeyim bakalım hayırlısı....umarım mutlu haberler alırım sizlerden......

saol cnm bize proxeed plus verdi dr başkada bişi vermedi bunu kullanın değerlere bakalım sonrada aşılama veya tüp bebek olmadı mıcro denerız dedi sizin neydi problem

tatlım düşük derecede varikosel teşhisi kondu önce..ama daha sonra bir prof ameliyata gerek olmadığını tedaviyle düzeleceğini söyledi... çeşit çeşit ilaç verdi eşime..gerçi bu prof olan iltihap var onu kurutmamız lazım dedi...ama bence vakit geçirmeden ameliyat olmak lazım.. çünkü kim ameliyat olduysa bebeklerine daha çabukkavuştular... valla bende eşime söyledim bakalım.. bu son ilaçlarda yaramazsa bizde bir çare düşüneceğiz artık...

hayırlısı olsun ıns ben umudumu kaybetmıyorum 2senedir bişi oldugu yok ama cenabı hakkın bir bildiği vardır düşünmuyorumda neydı ne dığildi araştırıyorum arada bir şimdi 2aydır eşim bu ılaçları kullanıyor olmadı ıyı bır dr gıdıp öğrenırız inş mevlam sanada nasp etsin.....kimsenin gözünde koymasın

kızlar ben çıkıyorum ama artık internetim var beraberiz yine....malum sahura kalkacağım...belki uyurum sahur kadar... hepinizi öptüm çok çok....

sperm cıkısı olmayan kısılere denılıor canm azosperm

emınemmmmmmmmmm hsgeldın
defnelda sende hsgeldın canmmmmmmmm

canım bende 3 senedir bebek iiçin uğraşıyorum.. tabiki Rabbim in bi bildiği vardır..ama artık beklemekten çok usandım...her ay adet olunca ağlıyorum...psikolojim bozulacak en sonunda... Rabbim hepimize nasip etsin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…