- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #71.761
:))))))))))))
hayırlı olur inşallah,bebğine en kısa sürede kavuşursun inşallah:))
geçmiş olsun canım:)
vah vahhhh çok şükür şmdi çok iyi:))
oğluşunu öp benım için:)
yarın doktor randevum var??
ne diyecek çok merak ediyorum:)))
yaktın benı fsh yaktın benı(
:))))))))))))
hayırlı olur inşallah,bebğine en kısa sürede kavuşursun inşallah:))
geçmiş olsun canım:)
vah vahhhh çok şükür şmdi çok iyi:))
oğluşunu öp benım için:)
yarın doktor randevum var??
ne diyecek çok merak ediyorum:)))
yaktın benı fsh yaktın benı(
arkadaşlar eşinde az varikosel olan ne gıbı tedavıler uygulayıp spermde artış gosteren varmı.....
saol cnm bize proxeed plus verdi dr başkada bişi vermedi bunu kullanın değerlere bakalım sonrada aşılama veya tüp bebek olmadı mıcro denerız dedi sizin neydi problem
azospermmı esın ???????????????
saol cnm bize proxeed plus verdi dr başkada bişi vermedi bunu kullanın değerlere bakalım sonrada aşılama veya tüp bebek olmadı mıcro denerız dedi sizin neydi problem
tatlım düşük derecede varikosel teşhisi kondu önce..ama daha sonra bir prof ameliyata gerek olmadığını tedaviyle düzeleceğini söyledi... çeşit çeşit ilaç verdi eşime..gerçi bu prof olan iltihap var onu kurutmamız lazım dedi...ama bence vakit geçirmeden ameliyat olmak lazım.. çünkü kim ameliyat olduysa bebeklerine daha çabukkavuştular... valla bende eşime söyledim bakalım.. bu son ilaçlarda yaramazsa bizde bir çare düşüneceğiz artık...
hayırlısı olsun ıns ben umudumu kaybetmıyorum 2senedir bişi oldugu yok ama cenabı hakkın bir bildiği vardır düşünmuyorumda neydı ne dığildi araştırıyorum arada bir şimdi 2aydır eşim bu ılaçları kullanıyor olmadı ıyı bır dr gıdıp öğrenırız inş mevlam sanada nasp etsin.....kimsenin gözünde koymasın
sperm cıkısı olmayan kısılere denılıor canm azosperm
emınemmmmmmmmmm hsgeldın
defnelda sende hsgeldın canmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?