Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım ümitsiz konuşma diye söyledi bilge üzülme bitanem bak göreceksin teker teker dökülücek hamile haberlerimiz sayfalara belki zamanını bekliyodur senin meleğin inan bi engel yok olacak yakında kapını çalacak bebişin

Mevlam olmayani oldurandir.
Vermiyorsada yapacak bisey yok,kahrina sabir emrine sukur.
Olmuyooo diyip duruyorsunuz hele cakirin 2 lafinin biri bu.
Hamd olsun bugunumuze,dememiz lazim.
Belkide evladimizin yoklugu varligindan daha hayirlidir.

canım cook haklısın
burda olumsuz konustukca bu negatıflıgı daha zor atarız ustumuzden
herseyde bı hayır vardır dememız lazım sabretmemız lazım
elımızden gelnı yaptıktan sonra tabıkıde

çakır kuzum sen yanlış anladınya ben sayıya takılmıyorum ki zaten olsa olurdu demek istedim olacak inş belkide bilgenn dediği gibi ama olsun saglıklı sıhatlı olsun hayra çevir rabbimmm

badem bunu biliyodun niye şimdiye kadar söylemiyodun
şimdide sen hak ettin
ya benim halvet günlerim bitti bilseydim okurdum
ben onu ezbere bile biliyorum
xeda amme surresinden sonra naziat suresi var naziat suresinden sonraki sure
abese vetevella ile başlıyo

canım ben bunu geçen sayfalarda söylemiştim demekki sen görmemişsin neyse canım bundan sonrada oku önceden ovülasyon günlerimi varmış

canım bunun denetımlık bı yanı yokkı pek acıkcası
doktorun bı raporuna baglı
sen haklısın ama maalesef kurunun yanında yasta yanıyo ıste bu tıp ıslerı sahte yapabılen ınsanlar oldugu ıcın

elbette bilgemi yanlış anlamıyorum
benim ne demek istediğimi siz anladıysanız bilegemi yanlış anlamadığımı güreceksiinz

canım cook haklısın
burda olumsuz konustukca bu negatıflıgı daha zor atarız ustumuzden
herseyde bı hayır vardır dememız lazım sabretmemız lazım
elımızden gelnı yaptıktan sonra tabıkıde
lorkem elbette sabrediyoruz hem sabretmesek elimizden ne gelir veren rabbim

çakır kuzum sen yanlış anladınya ben sayıya takılmıyorum ki zaten olsa olurdu demek istedim olacak inş belkide bilgenn dediği gibi ama olsun saglıklı sıhatlı olsun hayra çevir rabbimmm
hayır canım benim yanlış anlamadım
senin söylediklerine cevap olumsuz cevap verdiğim için
bilgem olumsuz biri olduğumu düşünmüş ama
deyilim

Cakir canim niyetim asla kalbini kirmak degildi eger kirdiysam uzgunum.
Sen inancli itikatli bir insansin.
Ins bu guzel vasiflarinin yuzu suyu hurmetine rabbim evladini yollar sana.

Annemin kalbi agriyordu gunlerdir,meger kalp damarlarindan biri tikaliymis ve onumuzdeki hafta anjiyo olucak.
Icime ates dustu ,Allah'im sevdiklerimle sinama dedim.
O vakit aklima evlat bile gelmez.
Demek istedigim buydu.
Seviyorum seni kusum.Kirmak istemedim.

kız gelleni vurdun gideni vurdun dursun elin ayagınyaaaaaaaaaaaaa okuycam halvet günlerim çakır sen genede yap kuzum öncesi sonrasımı var tutunma aşamasında olabilir bebegin

canım ben yanlış anladın demedimki üzülme dedim ümitsizliğe düşme dedim çünkü ozaman insanın canı çok yanıyo hepimiz yaşıyoruz burda aynı şeyleri

asla asla seni yanlış anlamadım anlamamda
çünkü biz aynı yolda aynı hedefe yürüyen yol arkadaşlarıyız
annene çok geçmiş olsun en yakın zamanda rabbim şifasını versin
amin canım bana ve burda olan herkese rabbim nasip etsin o güzel annelik duygusunu

geçmiş olsun canım inşallah annende hayırlısıyla ameliyatını olur iyileşir kalbini ferah tut

evet canım ya benim ablam gelişi güzel yapıyo eşi çok yoğun çalışıyodu kaç günde bi eve uğruyodu ama yinede sürekli hamile kalıyo:97:
bizdede durum aynı üstelik bizimkiler 2şer 2şer doğuruyo allah eksikliğini vermesin
benim annem ve dayım ikiz
büyük ablamın çocukları ikiz ortancı ablamın bir oğlu var inşallah bir kızım olsun diye sıprali çıkardığı ay hamile kaldı şu an 6 aylık hamile ikiz annemin teyzesinin kızları ikiz eltimin çocukları ikiz
artık banada üçüz yakışır dimi ama

inşallah sende dördüz yaparsın canım onları ikiye katlarsın havan olur biraz tek seferdede kurtulursun ondan sonrada kordonlarını bağlatır rahat edersin

EDAM duların ıcın ALLH razı olsun

BILGEM yazdıgın sey okadar haklısınkı anlatamam ,rabbm dermansız dert vermesınnnnnnn

CAKIR sende uzulme böle bnce senınkkı cok asırı stresten olmuor dıe dusunuyorum

FATMAMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…