- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #71.921
ceyoooooo tatlımsınya hemde kaymaklısından ben 27 de oldum halvet günlerindeyim artık ne yapaçagımı şaştım asla test yapmıycam sende iğne felan kullandınmııı
esram inş olacak hepimiz dogal yolla olsun istiyoruz ama üzme kendini
o senın işin çiçekçi kızSen bana verdinmi hiç
sagol askım syafayı doldurdun ne varsa sende var zaten bu kokarcalarda ıs yok :)cok saol sekerım cook nazıksınn
Eki Görüntüle 237727 benden de sana gelsın guzelım o zaman
ama aglamaca yok bı dahaaa
he bebıs varesraaa sen hala adet olmadın mı
kız yoksa bebiş falanmı var
günün geçti dimi senin
aslında benm gonlum aynı yerde denemekten yana deılKizlar gonul elbette dogal olmasini diler ama yavrularimiz gelecekse ben tupe de raziyim.
Esra bu arada kusum benim tup bebek yaptirmak istedigim hastanenin yonetmeliginde en az 1 yil evli olma sarti yaziyordu,sende baksana bi.
Zekai Tahir Burak Kadinsagligi Egitim ve Arastirma hastanesi.
Embriyo dondurma dahil 1200 tutuyor.
Ilaclarda dahil tabi.
Benim elimde 3 kutu pregon var onlari kullanacagim icin 600-700 anca oderim diye dusunuyorum.
O yuzden daha beklemek istemiyorum.
Mues tsk ederim guzel sozlerin icin.
Sizin destekleriniz bana guc veriyor gercekten.
tam adamına sordun ne zaman olacaz diye
hıımm bi düşünüyümm
gökdelen beni mahvetti
ben bu ay oluyum sende bu ay ol
ekinle enes önümüzdeki ay olsunlar
ekin hepsini boşa harcamış dün nasıl olsa
esrada bu ay olsun yoksa işe başlayacak
gecelerin kadını olmayınca buralar pek sessiz oluyo çünkü
canım ben 24 temmuzda olmuştum
yine 23-24-25 gibi olabilir
inşallah olmazda
kızlar bir şey soracağım bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. bir arkadaşım aşılama yaptıracakmış,(emekli sandığı çalışan) sgk karşılıyormu, neleri karşılıyor yada karşılama için şartı var mı? internetten biraz araştırdım ama hiç bir şey bulamadım.
bilgem 1200 eee aşılam yaptıcam bu tüpü nerde yapıyolar memleket nere kuzum direk tüpmü 1 aşıma yaptırsammı bilgem üzülme ama değerleriniz yükselecek hissediyorum
kız ssk da karşılıyormu ben malatyada eylülde yaptımayı düşünüyorum ceyyooo olurda olrsa iyi olur ama gelecegi yok bacım sebebler çok ortadan kaldırmayada mecalim yok borç alıp çocuk yapıcammm ne mantıksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doya doya aglamak istiyorummmmmevliligi 3 yılı doldurmuşsa
23 yaşını bitirmişse
emekli sandıgı karşılıyo canım
hiç ücret ödemedik
şartlarımız uyunca
onlarında uyuyosa
ödemezler
kız senmi yaptıracan yoksa arkadaşım diye bizi kekliyon
2 .yidemi aradan çıkarmayı planlıyosun
offff bilgem of tüp bana ben tüpe uygun deglım çocuk tüpe kaldıysa hayal artık hayalXeda devletteki hakkimi kullanicam fiyat o yuzden boyle.
Tum sartlara uygunuz o nedenle devlet hastanesinde yaptiricaz.
Esra ilk denememi ozelde yaptirdim 5000 liraya mal olmustu.
bilgem bu işi halletmek o kadar kolaymı ya devlette ben 2. tüp bebeyimde rapor çıkartmak istedimXeda devletteki hakkimi kullanicam fiyat o yuzden boyle.
xeda devletteki hakkimi kullanicam fiyat o yuzden boyle.
bilgem bu işi halletmek o kadar kolaymı ya devlette ben 2. tüp bebeyimde rapor çıkartmak istedim
benim 3 tane aşım var biliyosun 3 aşı olunca hemen tüp raporunu veriyolar bana ne dedi dr biliyomusun
özel hastabelerde yapılan aşı geçerli deyil
burda tekrar aşıya başlayalım 2 aşı yapalım olmassa tüp burda yaparsın dedi bana
haseki çapa cerrahpaşa
ya gittim
zeynep kamil ve selamişakire yanaşılmıyo zaten
şimdi bende yapıcam 3veya 4 ay sonra
nerden başlamam gerekiyo ya
banada yardım et bende ankarayamı geleyim ne yapayım ya
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:başımı alıp gidesim var
kız ssk da karşılıyormu ben malatyada eylülde yaptımayı düşünüyorum ceyyooo olurda olrsa iyi olur ama gelecegi yok bacım sebebler çok ortadan kaldırmayada mecalim yok borç alıp çocuk yapıcammm ne mantıksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doya doya aglamak istiyorummmmm
offff bilgem of tüp bana ben tüpe uygun deglım çocuk tüpe kaldıysa hayal artık hayal
xeda bzde ılk denemyı asla yaptırmazdık daha dugunden kalma öle brclarımız vardıkı anlatamam onları ble zor oduyorduk ama rabbm rzk kapısı actı
sımdıde gene yok ben calısıp bırıktırecegım kısmetse
yahu güzelim canım benim beni deli etmeçakır sen 200 mil spermin var anacım tutması an meselesi len seninkini tuturamadıysalar aşıyla ben ne yapsam boş ey meryeme eşsizken evlat nasip eden allahm bize meryem gibi merhamet etttttt kızlar çok umutsuzuz kriss artık gelsende toplasan bizi dagıldık ya
evliligi 3 yılı doldurmuşsa
23 yaşını bitirmişse
emekli sandıgı karşılıyo canım
hiç ücret ödemedik
şartlarımız uyunca
onlarında uyuyosa
ödemezler
kız senmi yaptıracan yoksa arkadaşım diye bizi kekliyon
2 .yidemi aradan çıkarmayı planlıyosun
len ceylan bende bütün şartlar mevcut yine vermiyolaraynı şartlar +belli bi iş günü lazımmış ssk için canım
ama kaç gündü bilmiyorum
valla bizimde şu an tüp yaptırma imkamınız yok en az 4 yıl
napalım canım dua etmekten başka çaremiz yok
yahu güzelim canım benim beni deli etme
olmayınca ha 200milyon olmu ha1 milyon olmuş 200milyon ama olmuyo olmuyo olmuyo
benmi anlatamıyom senmi anlamıyon
bacım ben 2. tüpümü geçen aralıkta yaptım yani 7 8 ay önce olmadı bak
demekki 200milyon işe yaramıyo
beni deli etmeyinlan başayacağım 200milyona:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?