Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya öyle saçmalık mı olur, madem oraların aşılamasını saymayacaklar niye sertifika verip aşılama yapmalarına izin veriyorlar, çok şaşırdım çocuk oyuncağımı bu iş,bence bi araştır elinde aşılama yapıldığına dair epikiriz var mı?

ya allahım ya yüksek ama olmuyo ya yalanmı söylüyoruz aşılama tüp bebek raporlarımı
hepsini güzterdim olmaz diyo
ama ollmuyo benim çocuğum sayı yüksekte ne oluyo sanki bilgem ya:85::85::85::85::85::85:

ya allahım ya yüksek ama olmuyo ya yalanmı söylüyoruz aşılama tüp bebek raporlarımı
hepsini güzterdim olmaz diyo
ama ollmuyo benim çocuğum sayı yüksekte ne oluyo sanki bilgem ya:85::85::85::85::85::85:

olacak kızlar olacak ben inanıyorum ve gerçekten hissediyorum yakında çok güzel haberler alıcaz içinde bende dahil

ite bende aynı şeyü söylüyorum nuh diyolar peygamber demilyolar
var tabi olmazmı aşılama yaptığıma dair dr lerden rapor aldım
güsterdim yok diyo

dellenme len sende umut yoksa bizdede hiç yok dedik 1 tirilyonla 1 tane de olsa çocuk yoksa yok işte deliiiiiiiiiiii sana bişey diyenmi var olmuyo işte çocugumuz olmuyooooooooooooooooooooooooooo nasip edene kadar durmak yok
200milyon deyip adamın asabını buzma o ama

şidet yanlısı karı ne durup durp vuryn gidesm var deim ama çakırrr ben aşılma yapacım ama ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet evet şidet yanlısıyım ama içerden gelen minik dir tekme yanlısıyım
benim yaşayamadığım şidetet yani

kızım 3 yumurta cok bıle
ılaclarla fazla yumurta olusturuldugunda rezervımız azalıyo
doktorların dedıgı heray 1 ve kalıtelı yumruta olması en guzelı aslında

kuzum bu arada zaten cocuk olması olaganustu bı durum ama normallesmıs gosterılıyo
yanı bızım durumumuz degıl olanaganustu olan
Rabbımın mucızesı o olay

anladık lorke anaaaa sayfayı doldurdun yaw
sesimi çıkarmayım dedim ama
olmazki bu kadarda

kızım nabıyım ya kafayı yedı sıte
bende meraklı degılım sayfalarca cıcek yollamaya kac para bılıyonmu sen bı demetı

canım ben zeynep kamılde asılaa yaptırdım ıslemlerımı kolayca hallettım hersey duzenlı gayet acıklayıcı anlatıyoalr vs sadece bıraz bekleme sırecı oalbılır tupte tabıkı
asılama da ben beklemedım hıc raporum cıkınca yaptırdık
degelrınız 6 mılyonun ustundeyse ıllakı 3 asılama yapılıyo
sonra tupe ucretsız gecme sansın var

Mevlam olmayani oldurandir.
Vermiyorsada yapacak bisey yok,kahrina sabir emrine sukur.
Olmuyooo diyip duruyorsunuz hele cakirin 2 lafinin biri bu.
Hamd olsun bugunumuze,dememiz lazim.
Belkide evladimizin yoklugu varligindan daha hayirlidir.

kızlar şu mübarek günlerde ilşkilerinizden önce nolur birer defa abese süresini okuyun bunca şeyler yapıyoruz bunu yapsanız bişey kaybetmezsiniz inanın faydasını görüceksiniz demedi demeyin en azından açın internetten sürün sureyi

lorkem bak ben zaten 3 aşım var bunların raporuda var
illa devlette yapıcan diyo aşılamayı 3 tane sonra tüp diyo
ben 3 aşı daha yaparsam ölürüm ya
el insaf

çakır boşuna vurmuyomuş sana bak göreceksin naber yapıcam sana bekle ve gör güzel haberleri
tabi tabi hak ediyo karden o kadar diyom kafamı buzma benim tersim çok kütüdür diye dinlemiyo dayağı hak ediyo
bende hak edenin hakkını veriyorum

canım usulu bu maalesef
devlet benım yaptıgım 3 asılama da tutmazsa bedavadan tup yaparım dıyor

parasını verıp ıstedıgını yaptırabılırsın
ama devlet ozelden verılen asılama kagıdına nasıl guvensın kı bole bı devırde
adamın tanıdıgı vardır ayaralar asılama olmus gıbı rapor gosterır 3 tane
sonra devlet baba bıze bedava tup yap der

olur yanı burası turkıye
o yuzden bu kural mantıklı aslında

arada bi benim yerimede vur canım

çakır boşuna vurmuyomuş sana bak göreceksin naber yapıcam sana bekle ve gör güzel haberleri

canım faziletini anlatırmısın

Mevlam olmayani oldurandir.
Vermiyorsada yapacak bisey yok,kahrina sabir emrine sukur.
Olmuyooo diyip duruyorsunuz hele cakirin 2 lafinin biri bu.
Hamd olsun bugunumuze,dememiz lazim.
Belkide evladimizin yoklugu varligindan daha hayirlidir.

çoooooooook ağır konuştun bilgem
içime dukundu
elbette dua ederken rabbim bana hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip et diyorum
asla isyan deyil bu
rabbimden ne gelirse amenna
öpüp başıma kuyarım hamd ederim
belki rabbim mu duyguyu hiç bir zaman bana yaşatmicak
ben isyankar bir insan deyilim ve inşallah olmicam da
xeda diyoya 200 milyon var da var
demek istediğim 200 milyon sperm var ama yinede olmuyo
dün midye diye bir arkadaş vardı 4 milyonla hamile kalmış hız 0 mış morfo 1miş
rabbim nasip ettikten sonra
gerisi boş
umarım içimden geçenleri sana anlatabilmişimdir

canım faziletini anlatırmısın

canım benim annaannem söylemişti bana bunu oku diye bende kulak ardı ettim sonra tv de bi hocadan duydum ve gerçekten çok ümitlendim ve o sureye çok güvendim inanarak okudum o ay her ilşkide ve hamile kaldım aynı o ay içersinde ve biz ozamanlar sorunumuzu bile bilmiyoduk ben bu ayda başladım tekrar ilişkiden önce okumaya allah yine sebep gösterir vesile kılar bu sureyi inşallah

lorkeciğim olurmu öyle şey kendileri denetimleri düzgün yapsınlar, herkes özel yada devlet istediği yerde tedavi olur,madem özellerin işlemlerini saymayacaklar çalışma ruhsatı vermesinler oralara. biri birinin yaptığını saymazsa oo deneme tahtasımıyız. aşılama da öyle kolay bir işlem değil en nihayetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…