- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #71.941
bilgem bu işi halletmek o kadar kolaymı ya devlette ben 2. tüp bebeyimde rapor çıkartmak istedim
benim 3 tane aşım var biliyosun 3 aşı olunca hemen tüp raporunu veriyolar bana ne dedi dr biliyomusun
özel hastabelerde yapılan aşı geçerli deyil
burda tekrar aşıya başlayalım 2 aşı yapalım olmassa tüp burda yaparsın dedi bana
haseki çapa cerrahpaşa
ya gittim
zeynep kamil ve selamişakire yanaşılmıyo zaten
şimdi bende yapıcam 3veya 4 ay sonra
nerden başlamam gerekiyo ya
banada yardım et bende ankarayamı geleyim ne yapayım ya
Cakir devlet hastanesi ozeldeki asilamalari kabul etmez tabi.
Devlet hastanesinde yaptirman gerek.
Benim gidecegim hastanede 3 kez asilama istiyor ama bizim spermler ortalamanin baya altinda oldugundan direk tupe gecebiliriz dediler.
Yani Ankara'ya da gelsen 3 asilama yaptirmak zorundasin.
Cunku sizin sperm sayisi yuksek.
Cakir devlet hastanesi ozeldeki asilamalari kabul etmez tabi.
Devlet hastanesinde yaptirman gerek.
Benim gidecegim hastanede 3 kez asilama istiyor ama bizim spermler ortalamanin baya altinda oldugundan direk tupe gecebiliriz dediler.
Yani Ankara'ya da gelsen 3 asilama yaptirmak zorundasin.
Cunku sizin sperm sayisi yuksek.
len sen kafayımı yedin ler getirme beni o raya
olacak kızlar olacak ben inanıyorum ve gerçekten hissediyorum yakında çok güzel haberler alıcaz içinde bende dahil
ite bende aynı şeyü söylüyorum nuh diyolar peygamber demilyolarcanım ya öyle saçmalık mı olur, madem oraların aşılamasını saymayacaklar niye sertifika verip aşılama yapmalarına izin veriyorlar, çok şaşırdım çocuk oyuncağımı bu iş,bence bi araştır elinde aşılama yapıldığına dair epikiriz var mı?
200milyon deyip adamın asabını buzma o amadellenme len sende umut yoksa bizdede hiç yok dedik 1 tirilyonla 1 tane de olsa çocuk yoksa yok işte deliiiiiiiiiiii sana bişey diyenmi var olmuyo işte çocugumuz olmuyooooooooooooooooooooooooooo nasip edene kadar durmak yok
evet evet şidet yanlısıyım ama içerden gelen minik dir tekme yanlısıyımşidet yanlısı karı ne durup durp vuryn gidesm var deim ama çakırrr ben aşılma yapacım ama ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızım 3 yumurta cok bılelorke doca gittim oluşmular 3 tane nie bukadar az erkeklerinki milyon bizimki tane 3 tane onlarında çok güzel oldugunu söyledei bakalım nasip ben gün aşırı yapıcam hız düşük bizde şu tüp meselesi beni sarsıyor resmen durumu olanlara da sorun yokta ya imkanı olmayanlar offf 0offf artık çocugu normalle olanları üstün görüyorum ne cahilik ama olaganüstü şeyler bizim için yaaaaaaaaaaaaaaesra deşme yavrum yaramı
anladık lorke anaaaa sayfayı doldurdun yaw
sesimi çıkarmayım dedim ama
olmazki bu kadarda
bilgem bu işi halletmek o kadar kolaymı ya devlette ben 2. tüp bebeyimde rapor çıkartmak istedim
benim 3 tane aşım var biliyosun 3 aşı olunca hemen tüp raporunu veriyolar bana ne dedi dr biliyomusun
özel hastabelerde yapılan aşı geçerli deyil
burda tekrar aşıya başlayalım 2 aşı yapalım olmassa tüp burda yaparsın dedi bana
haseki çapa cerrahpaşa
ya gittim
zeynep kamil ve selamişakire yanaşılmıyo zaten
şimdi bende yapıcam 3veya 4 ay sonra
nerden başlamam gerekiyo ya
banada yardım et bende ankarayamı geleyim ne yapayım ya
karden sus anacım sus herkez tavan yapmişşşşteseli boşş bacım ol muyoooooooo
lorkem bak ben zaten 3 aşım var bunların raporuda varkızım 3 yumurta cok bıle
ılaclarla fazla yumurta olusturuldugunda rezervımız azalıyo
doktorların dedıgı heray 1 ve kalıtelı yumruta olması en guzelı aslında
kuzum bu arada zaten cocuk olması olaganustu bı durum ama normallesmıs gosterılıyo
yanı bızım durumumuz degıl olanaganustu olan
Rabbımın mucızesı o olay
kızım nabıyım ya kafayı yedı sıte
bende meraklı degılımsayfalarca cıcek yollamaya kac para bılıyonmu sen bı demetı
canım ben zeynep kamılde asılaa yaptırdım ıslemlerımı kolayca hallettım hersey duzenlı gayet acıklayıcı anlatıyoalr vs sadece bıraz bekleme sırecı oalbılır tupte tabıkı
asılama da ben beklemedım hıc raporum cıkınca yaptırdık
degelrınız 6 mılyonun ustundeyse ıllakı 3 asılama yapılıyo
sonra tupe ucretsız gecme sansın var
tabi tabi hak ediyo karden o kadar diyom kafamı buzma benim tersim çok kütüdür diye dinlemiyo dayağı hak ediyoçakır boşuna vurmuyomuş sana bak göreceksin naber yapıcam sana bekle ve gör güzel haberleri
canım ya öyle saçmalık mı olur, madem oraların aşılamasını saymayacaklar niye sertifika verip aşılama yapmalarına izin veriyorlar, çok şaşırdım çocuk oyuncağımı bu iş,bence bi araştır elinde aşılama yapıldığına dair epikiriz var mı?
çakır boşuna vurmuyomuş sana bak göreceksin naber yapıcam sana bekle ve gör güzel haberleri
lorkem bak ben zaten 3 aşım var bunların raporuda var
illa devlette yapıcan diyo aşılamayı 3 tane sonra tüp diyo
ben 3 aşı daha yaparsam ölürüm ya
el insaf
tabi tabi hak ediyo karden o kadar diyom kafamı buzma benim tersim çok kütüdür diye dinlemiyo dayağı hak ediyo
bende hak edenin hakkını veriyorum
çakır boşuna vurmuyomuş sana bak göreceksin naber yapıcam sana bekle ve gör güzel haberleri
kızlar şu mübarek günlerde ilşkilerinizden önce nolur birer defa abese süresini okuyun bunca şeyler yapıyoruz bunu yapsanız bişey kaybetmezsiniz inanın faydasını görüceksiniz demedi demeyin en azından açın internetten sürün sureyi
gelen vurdu giden vurdu karden bak bu ay yakana yapışırım hamile kalmassan duydunmuuuuu
Mevlam olmayani oldurandir.
Vermiyorsada yapacak bisey yok,kahrina sabir emrine sukur.
Olmuyooo diyip duruyorsunuz hele cakirin 2 lafinin biri bu.
Hamd olsun bugunumuze,dememiz lazim.
Belkide evladimizin yoklugu varligindan daha hayirlidir.
canım faziletini anlatırmısın
canım usulu bu maalesef
devlet benım yaptıgım 3 asılama da tutmazsa bedavadan tup yaparım dıyor
parasını verıp ıstedıgını yaptırabılırsın
ama devlet ozelden verılen asılama kagıdına nasıl guvensın kı bole bı devırde
adamın tanıdıgı vardır ayaralar asılama olmus gıbı rapor gosterır 3 tane
sonra devlet baba bıze bedava tup yap der
olur yanı burası turkıye
o yuzden bu kural mantıklı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?