Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kız sen gecen ay ustune gordun o zaman
yazıyodun ya
arkadan kac gun sonra leke geldı vs dıye
yoksa regle 11 gun kala cıkmaz testte

kanda yuksek deger cıkabılrı hazılrlıklı ol hadı valla heyecan yaptım ama evvde olmıcam
sımdı cıkıyorm

ceylan mıskınlık yapma sana gorev

karden kan sonucucnu alınca faceten bana mesa atıver
telden gırer bakalım hadı hayırlısı

kızlarrr müjdeee test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm şuan nefes alamıyorum ikinci çizgi çok silik çıktı ama belli oluyo gördüm nolur dua edin bana kalbim duracak

ay inşallah hayırlı haberlerle gel kan vermek orucu bozmaz diye biliyorum ama emin olan arkadaşlar cevap verirse ii olur.

kızlarrr müjdeee test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm şuan nefes alamıyorum ikinci çizgi çok silik çıktı ama belli oluyo gördüm nolur dua edin bana kalbim duracak

kardennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım çok mutlu oldum allahımmmmmm ameliyat olalı daha 1 ay olduuuuuuuu

karden neyden şüphelendinde test yaptın 11 gün var daha adetine lorkenin dediği gibi geçen ay az geldi sonra tekrar başladı güğüsleriö çok ağrıyo dediği hatırladım şimdi
dirhal gidip kan testi yap
en azından için rahat eder ya çok mutlu oldum çok

Yağmur hanım. Sizin hormonlarınız gereği sanırım aşılamayı önerdi. Bence de bu kez aşılama yapalım. Bunun bir faydası da, aşılama sırasında spermler hazırlandığında kalitesi nasıl olacak, onu anlayacağız. Bir de ilaç ile ne kadar ve hangi kalitede yumurtanız oluyor, onu göreceğiz. Cihat beye lütfen söyleyin. Aşılamayı bu siklusunzda değil de, bir sonrakinde yapsın. İlaçlara biraz daha devam edelim. Eşinizin FSH değerine göre tedavinizi yeniden gözden geçireceğim. Ayrıca, sperm DNA testinde sanırım spermler ileri derecede problemli. Çünkü yeterli sonuç alamadık. Bir kez daha tekrarlamanızı istediler. Ama şimdilik gerek yok. Önce tedavi edelim, sonra bakarız, çünkü tedavi olmadan sanırım yine yeterli sonuç vermeyecektir. Eşinizin aldığı ilaçlar da zaten böyle bir olası bozukluğun tedavisine yönelik. Aşılama sonuç vermezse, DNA testini tekrarlarız ve sonra uzun bir tedavi sonrasında spermlerin düzeldiğinden emin olduğumuzda tüp bebeğe geçebiliriz.
Saygılarımla.

kızlar kaan hocaya emeil atmıştım yapalım mı diye aşılama cevap vermiş ,çok üzgünüm(

kızlar kardenin eşinin sorunu neydi bilen varmı

allahım sana şükürler olsun
rabbim bize umut alacak haberler veriyosun bizimde burdan güzel haberlerimizi vermeyi nasip et
bana xedatya bilgem sevser esra ekin ceylar enes muse kadser isteyen herekese allahım
bizimde bu güzel haberleri vermemizi nasip et

neden üzgünsün aşılamanın olma olasının olduğunu söylemiş
olmasa bile tedavi sonun da tüp bebekle çoxuk sahibi olacağından bahsetmiş
normal yada tüp fark edermi yeterki meleklerimiz gelsin
bu aşılama üncesi kendini bu kadar sıkma
olacağı varsada olmaz
rabbim herşeyi güzetendir
senin içinde benim içinde burda olan herkes içinde muhakkak bişi düşünmüştür
kulunu karanlıkta bırakmaz
kendini üzme lütfen bu sadece seninde deyil eşininde zararına olur

canım 1 ay önce varikoselden ameliyat oldu degerleri düşüktü eşinin bi gelsinde anlatır inşallah hamiledir ama regline daha 11 gün varmış bu biraz aklımı karıştırdı ama hayırlısı

Doğrusunda ister istemez ben kendimi aşılama alıştırmıştım,gene olmaması
sperm değerlerinin kötü olması tekrarlanması(dna kırıklığı testi bu)sanki hiç bir şey yolunda gitmiyor.
Bunada şükür olumsuz aşılamadansa olsun da hayırlısıylan geç olsun:)

yağmur bizim ml de40 milyon toplamda 96 milyonla
ben 3 aşı yaptım ve 2 tüp bebek yaptım olmadı
bunu senin moralini buzmak için demiyorum
burda olan arkadaşların bazıları 4 milyon 5 milyon 10 milyon sıperme hamile kaldılar
sen kendin buna şahitsin hemde normal yolla
ama ben 90 milyonla tüp aşı tutmadı
demek istediğim deyerleriniz kütü olsada
vakti zamanı gelmişse rabbim nasip edecek
ama bu aşılama öncesi kendini bu kadar kasma
eşinide üzme sıtrese koyma adamı
sıtres spermlerinde yomurtalarında baş düşmenı
ben arık ne düşünüyorum
ben bebek sahibi olamasamda
ki inşallah bu ay hamileyimkdir deyilsemde durmak yok yola devam
bebeyim olmasa da üzülmicem
çünkü çocuk olacak diye ben resmen kendimi yiyip bitirdim
23 yaşındayım ama beni gürsen 35 yaşında ki gibi gösteriyorum
sağlığım gidiyo sağlık olmadıktan sonra çocuğu ne yapayım
kendini ve eşini düşün
rabbine sığın

canım benim doktora mailden bahsettinmi?aşılama bu ay iptal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…