- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.061
allahın izini ile az kaldı benim halayımıda 14 gün sonra çekicez sonrada sırayla hepinizinkinikardenem sen hamilesin kuzum inş darısı bize ayyyyyyyyyy heycan yaptım çakırrrrrrrrrrrrrrrrr sıra sendeee
Ronya gebelik belirtileri yasadin mi hic?
Benim 2 gundur krem seklinde sut beyaz akintim var.
Bu arada nohut olayini hemen yapacagim.
Keciboynuzu tozu icmiyor,aldim ama agzina surmedi.
izinlimisin ronya?
Yağmur hanım. Sizin hormonlarınız gereği sanırım aşılamayı önerdi. Bence de bu kez aşılama yapalım. Bunun bir faydası da, aşılama sırasında spermler hazırlandığında kalitesi nasıl olacak, onu anlayacağız. Bir de ilaç ile ne kadar ve hangi kalitede yumurtanız oluyor, onu göreceğiz. Cihat beye lütfen söyleyin. Aşılamayı bu siklusunzda değil de, bir sonrakinde yapsın. İlaçlara biraz daha devam edelim. Eşinizin FSH değerine göre tedavinizi yeniden gözden geçireceğim. Ayrıca, sperm DNA testinde sanırım spermler ileri derecede problemli. Çünkü yeterli sonuç alamadık. Bir kez daha tekrarlamanızı istediler. Ama şimdilik gerek yok. Önce tedavi edelim, sonra bakarız, çünkü tedavi olmadan sanırım yine yeterli sonuç vermeyecektir. Eşinizin aldığı ilaçlar da zaten böyle bir olası bozukluğun tedavisine yönelik. Aşılama sonuç vermezse, DNA testini tekrarlarız ve sonra uzun bir tedavi sonrasında spermlerin düzeldiğinden emin olduğumuzda tüp bebeğe geçebiliriz.
Saygılarımla.
kızlar kaan hocaya emeil atmıştım yapalım mı diye aşılama cevap vermiş ,çok üzgünüm(
ronyacık :) çizelgen ne şekermiş bende istiyorum artık yaaaaaaa
karden keşke testini koysaydında bizde değerlendirseydik çok ilginç bu kadar erken çift çizgi arkadaşların dediği gibi geçen aydan kaldıysan 1,5 aylık falan olması gerekir bu durumdada çizginin net bi şekilde çıkması lazım çok merak ettim inş. hayırlı haberle dönersin
karden inşallah müjdeli haberle gelirsin
şu göğüs acılarından beri senin doktora gitmeni bekledim
bişey söyleyip seni ümitlendirmemek için
diğer şikayetlerinde cabasıydı inşallah mübarek günlerde
bebişin seninledir canım
evet ya aslında göğsü ağrıdı migde bulantısından kıvrandı ama biz oruştandır dedik hamilelerinde göğsü çok ağrır sora geçermiş bencede geçen aydan hamile çok heycanlı ya acaba hastane uzakmı nezaman gelir
merimmmm canım naptın epeydir konuşamadık
nasıl senin yumoşlar gidiyon demi takibe
canım ben rapor işiyle uğraşmaya başladım
eşimin değerlerini normal kabul ettiler bu duruma üzülücem aklımın ucundan geçmezdi:)
sebepsiz infertiliteye giriyomuşuz artık ve rapor için 3 aşılama istiyolar benim bi tane vardı
benim doktor bu ayda yapalım diğerinide hallederiz dedi:)
300 ünite daha iğne aldım 50 bu gün 50 de yarın dedi ama sanırım ben bu gün 100 vurdum
şimdilik yumurta büyüyo bakalım
sen nasılsın şeker
36d04c Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu da benim tablom ateşim yükseliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?