- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.201
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşşş.
krisim hoşgelmişin özletiyon kendini.
ya kızlar sinir oldum halaya katılacam ama çıkmıyo bu sarı şeyler niye yaaaaaaaaaaaaaaaa((
canım eşim nasıl çığlık attı hastanede inanamazsın bütün herkes noldu diye başımıza üşüştü benimde ahtım vardı eyildim hastanenin kapısının önünü öptüm kaynanama şimdilik söylemiycez canım çünkü eltim tüp bebek tedavisi görüyo hani kıskanmaz ama çok takıyo biri hamile olunca tedevisi bitsin öyle söylüycez sonra sıkıntıya girerse mazallah tutmaz felen o benden çok hakediyo çünkü
iyiyim canim sen nasilsin
merak etme sen halaydasin zaten:))
nun:nun
aruna siz eşinin morfolojisini nası%2 %18 yaptınız bana bunun sırını anlatırmısıncanım benim çook sevindim
en son doktorun umutsuz bır sekılde gene suratmıza aynı cumleleırı kurdugundan berı
yanı 2.5 aydır
ne yeme ne ılac
aruna siz eşinin morfolojisini nası%2 %18 yaptınız bana bunun sırını anlatırmısın
dün akşam morfoloji ile ilgili bir topikteydim yazına rsatladım
ondan sordum
krisssss krissss krisssss...........
canım sen göbeğine ne sürüyordun ve balık yağını yurt dışındanmı getiriyordun?
canım benim çook sevindim
senin bu kullanıllarını bende kollanıyom ama argimmax prosed kolllanıyosan kollanma dedi kris ikisini neden bir kollanıyoncnm 3 den 10 a çıkardık aslında senin sürecinle aynı cnm spermler artarken morfolojide arttı klomen proxeed evicap sonra argimax corex omega 3 c vitamini keçi boynuzu ama dr yeterli bulmadı 3 ay daha devam kendimle uğraşmaktan artıkeşimin değerlerini gözüm görmüyor birazdan özelden sana birşey yazacağım tatlım
gobek yagima her banyoda bebe yagi
yatmadan oncede her gece mustela krem yada lierac krem surdum canim
balik yagi disardan evet ama gittigidiyordada var
natures bounty yada natrol marka
Ronya 'mın dışında bizden sonra gelenlerin çoğu hamiş ..eskı gunler aklım ageldı
krıs
ronya
merı
boncuk
kadser
bılgem
Boncuğum bu sözeee kocaman bir amin demek istiyorum.Topik yaz boyunca bu kalabalığı yeni görüyor herhalde:))))))
Allahım kardenin bu heyecanlı haberini beklerken, Bilgemin,merimin,esramın, yagmurumun, muesimin, ekinim, meliselamın ve diğer yazamadığımın bütün güzel arkadaşlarımda böyle heyecanlı haberlerini almayı nasip et Ya Rabbim.(Amin)
Karden tebrik ederim canım , Rabbim sağlıkla kucaklamanıda ansip etsin ..kızlar 7.500bu değer yüksek demi olmayanlarki sıfır olmuyomu yarın dr gidicem hamileyim allahım sen nelere kadirsin darısı hepinizin başına kızlar sevinçten ne yazacağımı bilemiyorum b
Benim bat 18 ağutos , belki bu ay için özel bişey yapamdım amaaa hissiyatlarım bişeyler olabileceğini söylüyor..bu ay TUP BEBEK YAPTIRAN ==== melisamı
varıkosellı ====== ekınımı
spermlerı tavan yapan ====cakırı
asılma yapılacak olan =====yagmurumu
beklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ay kesin beklediklerim
1 meri
2 yagmur
3 ekin
kizlar sizden cok umitliyim bu ay ona gore agustos yani
eylul de
1 esra
2 cakir
3 xeda
ekim de
1 melek
2 bilgem
3 mues
diger saymadiklarim her an olabilir:))
canım krisimm siz balık yağının balığın karaciğerindenmi
yoksa gövdesindemi üretildiğine dikkat ediyormuydunuz
hamileyken içilecek balık yağı kesinlikle balığın gövdesinden üretilmiş olmalıymış
balığın karın bölgesindeki yağlardnn:))
canım krisimm siz balık yağının balığın karaciğerindenmi
yoksa gövdesindemi üretildiğine dikkat ediyormuydunuz
hamileyken içilecek balık yağı kesinlikle balığın gövdesinden üretilmiş olmalıymış
ayip ettin kuzum etmezmiyim
o yuzden bu markalari oneriyorum ya
hatta civa siz da olmali mercury free yazmali
yerim ben seni
bu ay kesin beklediklerim
1 meri
2 yagmur
3 ekin
kizlar sizden cok umitliyim bu ay ona gore agustos yani
eylul de
1 esra
2 cakir
3 xeda
ekim de
1 melek
2 bilgem
3 mues
diger saymadiklarim her an olabilir:))
senin bu kullanıllarını bende kollanıyom ama argimmax prosed kolllanıyosan kollanma dedi kris ikisini neden bir kollanıyon
bu kurugeremi yoksa who ya güremi hesaplanmış
bazıları diyor morfolufinin çaresi yok çıkmaz neyse odur
kafam karışıyo ya
bizim sayı 212 milyon ama morfoloji hala 2 niye bizimki çıkmadı acep sizde sayı kaç ileri hız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?