- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.221
kızlar topiğe gelmeyenlerin listede olmasının anlamı yok bence
tunamine duru ve tutaste85 bu arkadaşlar pek uğramıyor :97:
bizim çapa cerrah paşada yaptıklarımız whoya güre ama zannedersem devlet hastaneleride who ya güre hesaplıyoben hep şişli etfal yaptırıyorum galiba kruger bakayım tekrar yazarım ikisini aynı anda kullanmadık proxeed 6 ay sonra dr argimax geçirdi cnm sayıda 40 milyon 91 milyona ileri hız yavaş hız toplam hareketli 70 hareketsiz 30 cnm
:))))))) krisss krisss 8 aydır gebiş bırakamadın beni:)))
ben pek inanamıyorum ama bakarsın doktorun eli uğurlu gelir ramazanın hürmetine aşılmayla konu verir göbüşüme:)))tüp yollarına düşmeden ne güzel olur
:))))))) krisss krisss 8 aydır gebiş bırakamadın beni:)))
ben pek inanamıyorum ama bakarsın doktorun eli uğurlu gelir ramazanın hürmetine aşılmayla konu verir göbüşüme:)))tüp yollarına düşmeden ne güzel olur
ekintosss bebiş nasıl
iyisin dimi
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
anladım canım kurugere göre ise çok iyi çıkmışçakırdım özelde 10 dk takıldım baktım cnm kruger göre hızlı 10 yavaş ileri 35 yerinde hareketli 25 hareketsiz30
anladım canım kurugere göre ise çok iyi çıkmış
demekki bu insandan insana deyişiyo bak bizde senin kollandıklarının hepsiin koolanıyorum
kaan beyde 6 aydır tedavi oluyoruz
ondan habersiz içitiğimiz vitaminleri hatti hsabı yok
malesef morfolojimiz yükselmedi
kısmet artık burda çok kişi 0la 1le hamile kaldılar kısmatte varsa benimde olur yoksada tedaviye devm kasıma kadar sonra tüp
Kızlar devlet hastanesinde eşime yapılan spermiyogramlar ; sırası ile 5 milyon , 7 milyon ,9 milyon , 18 milyon ve 5 milyondu ..
Bize her seferinde tüp bebeğe geçebilirz dediler aşılama yapmadan ..
Eşimle pzt günü müracaat için gideceğiz , 1 haftada çıkıyor rapor , bu arada ben adliye tatilde iken işten izin alıp rapor için koşturacağım ..
En son Giz diye bir arkadaşım var diğer topikte , onunla aynı mahallede otuyoruz eylülde tüp bebek yaptıracak , 1 haftada çıkartmış raporu , benim tüp bebek yaptırmak istediğim merkezden ..
Biz şimdi pzt müracaat edersek en geç kasıma kadar tüp bebeğe geçmiş hatta yaptırmış oluruz ..
Bu arada ben doğal yollardan denerim yine şansımı , her ay preseed ile çalışırım ..
Devletin istediği bütün şartlara uygun olduğumuzdan ( evlilik , yaş, sgk vs vs ) 1200 lira ödeyeceğiz ilaçlar dahil..
Benim diğer tüp bebekte 2.5 kutu puregon kullanmıştım , 8 gün vurulmuştum .. Şimdi elimde 3 kutu puregon olduğundan ilaçlara para vermeyeceğim yani tüp bebek bana 600-700 liraya gelicek ..
Üstelik 5 yıla kadar embriyonuda dondurup saklıyorlar ..
Benim planım bu kzılar , müracat edeyim 1-2 ay daha doğal denerim (olmazsa özelde yumurta takibi de yaptırırım ) , kasımda da tüp bebek için sıram gelmiş olur ..
Kızlar devlet hastanesinde eşime yapılan spermiyogramlar ; sırası ile 5 milyon , 7 milyon ,9 milyon , 18 milyon ve 5 milyondu ..
Bize her seferinde tüp bebeğe geçebilirz dediler aşılama yapmadan ..
Eşimle pzt günü müracaat için gideceğiz , 1 haftada çıkıyor rapor , bu arada ben adliye tatilde iken işten izin alıp rapor için koşturacağım ..
En son Giz diye bir arkadaşım var diğer topikte , onunla aynı mahallede otuyoruz eylülde tüp bebek yaptıracak , 1 haftada çıkartmış raporu , benim tüp bebek yaptırmak istediğim merkezden ..
Biz şimdi pzt müracaat edersek en geç kasıma kadar tüp bebeğe geçmiş hatta yaptırmış oluruz ..
Bu arada ben doğal yollardan denerim yine şansımı , her ay preseed ile çalışırım ..
Devletin istediği bütün şartlara uygun olduğumuzdan ( evlilik , yaş, sgk vs vs ) 1200 lira ödeyeceğiz ilaçlar dahil..
Benim diğer tüp bebekte 2.5 kutu puregon kullanmıştım , 8 gün vurulmuştum .. Şimdi elimde 3 kutu puregon olduğundan ilaçlara para vermeyeceğim yani tüp bebek bana 600-700 liraya gelicek ..
Üstelik 5 yıla kadar embriyonuda dondurup saklıyorlar ..
Benim planım bu kzılar , müracat edeyim 1-2 ay daha doğal denerim (olmazsa özelde yumurta takibi de yaptırırım ) , kasımda da tüp bebek için sıram gelmiş olur ..
cok uygun orda olsaydım bnde oradaa denemek ısterdım ama
burdan orası cok sorun olur
bılgem pekı ıı bır hastanemı
devletın yaasası benm tup bebek yaptırdıktan sonrakı ay benm sansıma değişti
asılmaya uygun olmayan sperm sahıplaerı dırek artık hc bır sat olmadan raporlu olarak gorunecekır
benm onceden yaptırrdıgım 5 tutumustu sımdı ıse 3 falan olaacak gene
kuzummm sen niye duruyonn çok iyiymiş
biz sormuştuk 6000 tl demişlerdi
bence çok mantıklı hiçde canını sıkma huzurlu olki yumoşların etkilenmesin
inanki bu habere çok sevindim inşallah çok iyi olcak
Kızlar benim geçen seneki tüp bebeğim 5.000 tl'ye mal oldu tabi ben o tüp bebeğimi özelde yaptırdım , hiç devletten faydalanmadım ..
1.000 tl'yede kürtaj oldum bana 6.000 tl'ye mal oldu ..
Sonra aklım başıma geldi , benim devletten 2 kere tüp bebek yaptırma hakkım var , niye bu haklarımdan faydalanmayım ki dedim , halbuki geçen sende şartlara uygundum , bu sene 23.ümü doldurdum ama geçen sende kimlikte 1 yaş büyük gözüktüğümden doldurmuş gözüküyordum ..
Herneyse o tüp bebek dr'um sağolsun bana 6 kutu puregon aldırdı , para çok yaaa sanki..
3 kutusunu kullandım 3 kutusu kaldı 2012 aralık son kullanma tarihi..
Ben bi lucrin alacağım birde vitaminler çatlatma iğnesi vs ..
Ronya'm , Esra hastane o kadar güzel ki bal dök yala..
Türkiye'nin ilk devlete bağlı müstakil tüp bebek merkezi .. Aşılama bölümü ayrı , infertilite ayrı , tüp bebek ayrı ..
Şimdiye kadar binlerce aile çocuk sahibi olmuş .. Ama Kaan Hoca'nın ora hakkında olumsuz bişey duymadığım gibi olumlu bişeyde duymadım mesela ..
Aynı zamanda hastanenin doğum bölümüde var aslında orası doğum hastanesiymiş ama sonradan ek bina yaparak tüp bebeğe de başlamışlar ..
Ben o hastanede doğdum bu arada :)
Orda tüp bebeğim tutmuş olsa çocuğumuda kendi doğduğum hastanede dünyaya getiririrm üstelik ücretsiz :)
Hemşireler görevliler herkes çok ilgili..
21 yaşından küçük kimseye raporlu yada raporsuz tüp bebek yaılmıyor , hastaneye başvuru yaşı 21..
Androloji labraturı var mesela , spermiyogram için ayrılmış ayrı bir labratuar .
Yani kısacası devlet hastanesi diye fiyatlar böyle Esra kuşum ..
Sende evlilik yılını doldurup rapor alınca bu fiyatı ödeyeceksin fazlasını değil ..
2 hakkımız var ..
hem kendıme hem kendım gıbı olan herkese uzuluyorum
tup bebek merkezınde
yumos toplamaya gırecek olan kız
dondu aban dedıkı
buraya gelmek ıcın
bulasıkcılık yaptım yıllarca dedı
yoksa ustume kuma alınacak dedi
ya rab ne olursun bu kulunu bos cıkarma dedım
sonra karsılasmadık
nıce beterlerı var
artık hakketen bu saglık bakımından olan zorluklar kalksın
bu anne olmak ısteyen herkesın onu acılsın ve basıtlsssın ıstıyoruz
ınfertılıte zaten zor ve tedavısı ınsanları cok yıpratıor
bıze m ıle proxed kullanmak mesela en uygunu
ıkısınıde ele aldıgımızda aylık 500 tl yapıor
bu ınsanlar ne yıyıp ne ıcecek
allh rzası ıcın yha
1 tup yaptırmak ıcın 3 asılma ıstıyor senden
3 asılma zaten 1 tup bebek parası yapıor
yazık gunah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?