- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.241
salı günü eşim test veriyo kızlar
en son nisanda orda test yaptırmıştık ,o zamanda aşılama içindi:))
yine aynı yerdeyiz ,bakalım değerlerimiz ne durumda inşallah düşmemişlerdir
olmamış yapamadım mericim yine denerim sağol canım
inşallah merim güzel sonuçlar olsunnn
uçuşa geçsin spermenler
kızlar 7.500bu değer yüksek demi olmayanlarki sıfır olmuyomu yarın dr gidicem hamileyim allahım sen nelere kadirsin darısı hepinizin başına kızlar sevinçten ne yazacağımı bilemiyorum b
kızlar benim karnım çok şişmiş hamilemiyim ne
olacak kızlar olacak ben inanıyorum ve gerçekten hissediyorum yakında çok güzel haberler alıcaz içinde bende dahil
evet canım ya gidicem doktora ruh gibiyim ya ayağa kalkamıyorum ancak yatıyorum bi halsizlik ve mide bulantısı almış başını gidiyo hastalığım biteli ne kadar oldu akşam ilişki oldu ben yıkandım sahurda lavaboya gittim biraz kanamam olmuş tekrar yıkandım oruç tutuyorum bende bi gariplik oluşturdu oruç
meraba güzeller neler yapıyosunuz benim aşırı midem bulanıyo ya ay kendimi ordan oraya atıyorum kolidorda uyumuş kalmışım ya
kızlar babam haberi almış eşimden bize geldi sonrada annemler geldi babannem felen çıkmak zorunda kaldım içimden ne geçti biliyomusunuz dedemin yokluğu bu haberi en çok o hak ediyodu bana ne emekler verdi beni o büyüttü :85: yarın mezarına gidicem mutluluğumu paylaşmak için babam hamile kadın mezara gitmez dedi bende o benim herşeyim gidicem kimse müdahele etmesin kızlar babam bana her gece namaza kalkıp dua ediyodu şimdide sizlere edicek söyledim ya ben sizleri çok seviyorum inşallah yakında birer birer haberlerinizi alırızda sevincimizi tam yaşarız hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız kris sevser esra xeda çakır eneslena ceylan ekin meri melek su bilgem boncuk adaesila ve adını hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım hepinizin yüreğine sağlık allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin banada sorunsuz bi hamilelik nasip etsin dualarım sizinle canlarım iyiki tanımışım sizleri
kızlar babam haberi almış eşimden bize geldi sonrada annemler geldi babannem felen çıkmak zorunda kaldım içimden ne geçti biliyomusunuz dedemin yokluğu bu haberi en çok o hak ediyodu bana ne emekler verdi beni o büyüttü :85: yarın mezarına gidicem mutluluğumu paylaşmak için babam hamile kadın mezara gitmez dedi bende o benim herşeyim gidicem kimse müdahele etmesin kızlar babam bana her gece namaza kalkıp dua ediyodu şimdide sizlere edicek söyledim ya ben sizleri çok seviyorum inşallah yakında birer birer haberlerinizi alırızda sevincimizi tam yaşarız hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız kris sevser esra xeda çakır eneslena ceylan ekin meri melek su bilgem boncuk adaesila ve adını hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım hepinizin yüreğine sağlık allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin banada sorunsuz bi hamilelik nasip etsin dualarım sizinle canlarım iyiki tanımışım sizleri
ozaman kesin hamile:))
panik karden kim ne haldedir :)
bayramdan sonra tüpe geçiyorumya hayatım rapor ona lazım
istanbula karar verirsem raporunuzla gelin dediler ve burdada aşılama şart diyolar
o yüzden bu ayı boş geçemeyelim iğnede kullanmışken aşılama yapalım dedi doktor böylece 3. aşılamayıda naylon fatura yapıcaz:))
gittiğim doktor çok iyi ,ayarlıyodur heralde dozlarıda
canım bu gün 7. günüm tek yumurta oluştu oda 16 mm ve 300 üniteyle
nasıl sence
canımmm okadar mutlu oldumki anlatamam ya ve senin hamile haberin üzerine bizde eşimle kesin ameliyata karar verdik ben sana ağlıyodum o eve geldi sarıldım ona ağladım enlattım hemen dediki tamam söz bende ameliyat olcam üzülme dedi allaha çok şükür
kardencim gecenin en karanlık anı sabah güneş doğmadan bir dk önceymiş bence sen son zamanlarda gecenin o en karanlık anını yaşamıştın ne mutluki sana o en daraldığında allahtan istedik şükrettin ve sabrettin hiç duayıda bırakmadın rabbimde allaha şükürler olsun bizlere hergün dua et ameliyattan 1 ay sora hamile kaldın kuzum ya bu süper bişey
şimdi sana edebileceğim dua rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah....
canımmm okadar mutlu oldumki anlatamam ya ve senin hamile haberin üzerine bizde eşimle kesin ameliyata karar verdik ben sana ağlıyodum o eve geldi sarıldım ona ağladım enlattım hemen dediki tamam söz bende ameliyat olcam üzülme dedi allaha çok şükür
kardencim gecenin en karanlık anı sabah güneş doğmadan bir dk önceymiş bence sen son zamanlarda gecenin o en karanlık anını yaşamıştın ne mutluki sana o en daraldığında allahtan istedik şükrettin ve sabrettin hiç duayıda bırakmadın rabbimde allaha şükürler olsun bizlere hergün dua et ameliyattan 1 ay sora hamile kaldın kuzum ya bu süper bişey
şimdi sana edebileceğim dua rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah....
hadi bakalım bize değerlerinizi anlat ameliyat öncesi sonrası...herkese umut olsun:))
canımsın sen benim ya dilek kapım açıkken yapmışsam duayı eminimki sizlerinde yakında haberini alırız çünkü dualarımda hep sizlerde vardınız sizinde ameliyatınıza vesile olduysam ne mutlu bana canım allah canı yürekten yapılan duaları çevirmiyo canım çok ağladım çok yalvardım ama herzaman rabbimi göz yaşlarım asilikden değil rabbim bu acıya dayanamadığım için nolur affet dedim şimdi hep sizler için yalvarıcam rabbime aslında ben ameliyattan fayda gördüğümüzü sanmıyorum canım daha 2 ay bile olmadı rabbimin gönlü istedi bu işin aslını öğrendim canım takmamakmış yani şu şekil ben hep zaten yeni ameliyat olduk şimdi olmaz dedim hiç yok bugün akıntım geldi bu 14. günüm şu bu hesabı yapmadım gelişigüzel girdik ilişkiye olacağı varmış oldu
Karden
Canım gözümüz aydın,çok sevindim..
Rabbim tamamına erdirsin,hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?