- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.381
içim daralıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bırı gelsın su ustumdekı koca yuku kaldırsın
şişkoooooo
karden
kız sende korkutma beni anlarsa elinden çekeceğimiz var ben düşmanınızmıyımda benden saklıyosunuz der hemen oğlanları çektiniz paçanızın arasına oyum oyum oynatıyosunuz der artık annedende saklanıyo böyle şeyler der aynen bunları söyler ahanda buraya yazıyorum
sagol canim yardimin icin suan turkiyedeyiz vize bekliyoruz zaten artik bi yerden baslamak lazim devami yurt disi olacak mecburen hic aklima gelmezdi bunlari yasayacagim gercekten cok agir bi imtahan sen hamilesin suanda heralde sizin sorun ne idi sormamda bi mahsur yoksa ne kadar devam ettiniz tedaviye
ooooooooooo bu saatte ne kalabalik
karden bizi cok mutlu etti bugun
sevser bak ameliyatınız benim elimden oldu benimki 1 buçuk ayda olduysa seninki ameliyattan 5 gün sonra olur canım
kızlar merhaba yeni üyeyim
motilite değerlerinden anlayan var mı
sperm testi .:92:
karden senin kaynananmıydı ben birinin kaynanasını seviniyordum burda acaba kimdi
gerçi sen seviyormuşun kaynananı bana ne oluyorsa :)
bizim morfoloji %40lardaydi bu iyimi ama teshis oligoasthertozoospermi bu morfoloji bozuklugu diyede okumustum ayrica kaan beydna hasari tespiti yapilmasicanım biz 3 buçuk senelik evliyz.1 yıl korunduktan sonra eşimin sayısının 5 milyon,ileri hızlı ve morfolojinin sıfır olduğunu öğrendik.
apar topar tüp bebek denedik,sonra bir daha denedik.hiç eşimin tedavi olması aklıma bu süreçte gelmedi...
1 yıl ara vermiştim sonra yine araştırmaya başladım.bu topik karşıma çıktı önce topiği nerdeyse baştan sona okudum sonra tanıştım burda arkadaşlarla .ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN.
Biz bu 1 yıllık arada eşim proxseed kullanıyordu zaten sayımız yükselmişti.arısütü bal polen,bazı keçiboynuzlu karışımlar kullandık uzun süre
sonra kaan aydosla tanıştık 1 ay klomen kullandık ,1 ayda menegon kullnırken hamile kaldım.sayı:24milyon,morfoloji ve ileri hızlı sıfırken....
içim daralıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bırı gelsın su ustumdekı koca yuku kaldırsın
bizim morfoloji %40lardaydi bu iyimi ama teshis oligoasthertozoospermi bu morfoloji bozuklugu diyede okumustum ayrica kaan beydna hasari tespiti yapilmasicanım biz 3 buçuk senelik evliyz.1 yıl korunduktan sonra eşimin sayısının 5 milyon,ileri hızlı ve morfolojinin sıfır olduğunu öğrendik.
apar topar tüp bebek denedik,sonra bir daha denedik.hiç eşimin tedavi olması aklıma bu süreçte gelmedi...
1 yıl ara vermiştim sonra yine araştırmaya başladım.bu topik karşıma çıktı önce topiği nerdeyse baştan sona okudum sonra tanıştım burda arkadaşlarla .ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN.
Biz bu 1 yıllık arada eşim proxseed kullanıyordu zaten sayımız yükselmişti.arısütü bal polen,bazı keçiboynuzlu karışımlar kullandık uzun süre
sonra kaan aydosla tanıştık 1 ay klomen kullandık ,1 ayda menegon kullnırken hamile kaldım.sayı:24milyon,morfoloji ve ileri hızlı sıfırken....
Kardene çok kazık bi soru sorucam şimdi:)))
senin BAT ın ne şimdi canım bebek ne kadarlık :))))
bizim morfoloji %40lardaydi bu iyimi ama teshis oligoasthertozoospermi bu morfoloji bozuklugu diyede okumustum ayrica kaan bey dna hasari tespiti yapilmasicanım biz 3 buçuk senelik evliyz.1 yıl korunduktan sonra eşimin sayısının 5 milyon,ileri hızlı ve morfolojinin sıfır olduğunu öğrendik.
esrammm noldu sana ceylanmı üstüne oturdu :))))
karden en son gelen az olan regl tarihin degilde ondan önceki regl tarihin neydi canım
karden saat 12 yı gectıgı ıcın artık bugun senın gunun deıl :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?