Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

karden senin kaynananmıydı ben birinin kaynanasını seviniyordum burda acaba kimdi
gerçi sen seviyormuşun kaynananı bana ne oluyorsa :)

canım biz 3 buçuk senelik evliyz.1 yıl korunduktan sonra eşimin sayısının 5 milyon,ileri hızlı ve morfolojinin sıfır olduğunu öğrendik.
apar topar tüp bebek denedik,sonra bir daha denedik.hiç eşimin tedavi olması aklıma bu süreçte gelmedi...

1 yıl ara vermiştim sonra yine araştırmaya başladım.bu topik karşıma çıktı önce topiği nerdeyse baştan sona okudum sonra tanıştım burda arkadaşlarla .ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN.
Biz bu 1 yıllık arada eşim proxseed kullanıyordu zaten sayımız yükselmişti.arısütü bal polen,bazı keçiboynuzlu karışımlar kullandık uzun süre

sonra kaan aydosla tanıştık 1 ay klomen kullandık ,1 ayda menegon kullnırken hamile kaldım.sayı:24milyon,morfoloji ve ileri hızlı sıfırken....

karden senin kaynananmıydı ben birinin kaynanasını seviniyordum burda acaba kimdi
gerçi sen seviyormuşun kaynananı bana ne oluyorsa :)

yok kız valla ben çok severim kaynanamı sevmesem niye gidip kalayım yanında ne varsa dilinde var onun kalbinde bişey yok ne istesem yapar tabi bende saygımda kusur etmem sonuçta bana bu dünyada en büyük iyiliği yapan insan o yani eşimi dünyaya getirmesi

bizim morfoloji %40lardaydi bu iyimi ama teshis oligoasthertozoospermi bu morfoloji bozuklugu diyede okumustum ayrica kaan beydna hasari tespiti yapilmasi
gerekior dedi ben morfolojinin dusuk oldugunu dusunmustum

bizim morfoloji %40lardaydi bu iyimi ama teshis oligoasthertozoospermi bu morfoloji bozuklugu diyede okumustum ayrica kaan beydna hasari tespiti yapilmasi

bizim morfoloji %40lardaydi bu iyimi ama teshis oligoasthertozoospermi bu morfoloji bozuklugu diyede okumustum ayrica kaan bey dna hasari tespiti yapilmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…