- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.341
canım ben son 3 ay çok dengesiz oldum önceden hep 28 günde bir olurdum ama 3 ay önce ayın 13 nde ondan sonraki ay 7 sinde geçen ayda 28 nde oldum herzaman yumurtlama günümü internetten hesaplardım ama tarihleri girince internette hesaplayamadı
aaa yurt dışı işni bilemem.aslında gelebilme imkanı varsa 1 kere gelmeniz yeterli zaten hoca 1 gidince gelmeyin mailleşelim diyor yoğun olduğundan....varikosel yok dimi?
Yok canım neden seni yanlış anlayım ..
Beklemenin 1 yılıda bana göre zor 10 yılıda ..
Kimisi daha sabırlıdır kimisi çabuk tükenir ..
Bende ilk öğrendiğimde yıkılmıştım .. Dr sperm sayısı 1.900.000 dediğinde eşim sevinmişti ama ben yıkılmıştım ..
O bu sayının çok çok fazla olduğunu sanıyordu ama ben az olduğunu biliyordum , 20 milyonun sınır olduğunu biliyordum ..
Çaktırmadım ama inanılmaz üzülmüştüm .. Ağlamıştım , korkmuştum ..
Zamanla bu gerçekle yüzleşmeyi öğrendik ..
Hala ara sıra çıkmaza giriyorum ama hemen topluyorum kendimi, bu sanırım artık bu durumu kabullenmekten kaynaklanıyor..
Ben infertiliteyle yeni tanışanlara daha çok üzülüyorum çünkü ya olmazsa korkusu o zaman daha çok oluyor , zamanla olur , olacak inşşş cümleleri kurmaya başlıyoruz..
Bneden daha çok mücadele edenler var .. Bnede yani sayılmam ama eskiler var , hala bir adım yol katedememişler , rabbime gönülden diyorum benden önce onlarada nasip etsin , sırasında bana da nasip etsin ..
Sende üzme tatlı canını , inşş rabbim sanada nasip edecektir..
sevser hatta ben dosyamda sebepsiz infertilite yazıyor deyince sen o demek demiştindeğilmi ekintosum ilk sorduğum soruda varikosel diye bişey varmış o ney???? offf offf zaman işte gerçektende herşeyin ilacıymış acıların .... hatta ölümlerin bile
canım ben son 3 ay çok dengesiz oldum önceden hep 28 günde bir olurdum ama 3 ay önce ayın 13 nde ondan sonraki ay 7 sinde geçen ayda 28 nde oldum herzaman yumurtlama günümü internetten hesaplardım ama tarihleri girince internette hesaplayamadı
anladım canımiğneleri oluyorum tatlım
iğnelerin bana etkisine bakacağız yumurta kalıtesine ve gelişip gelişmediğine
aşılama iptal tatlım
ama yarın yapılacak fsh testi yüksek çıkarsa düşğünebiliriz
tablon çok güzel
inşallah yarın tavan tapacak ateşin
iyi uykularsanada:))
masallh kızlar ne kalabalıksınız böle
nbrrrrrrrrrrrrrrrr
bızım ekıp yok gene
cnanım dedıgın 7 si temmuz ıse
sen suan 5+ 1 olursun
ama 7500 daha yuksek bı degr gıbı :26:
ALLH RAZI OLSUN bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmanladım canım
hayrılısı bakalım ınsallah yarınkı testınız guzel cıkar hayırlısıyla
bu test sonucu beklemeler heyecanlı oluyo kacta bellı olur
esram severım senı
yazdıklarım samımıydı gercekten
sozumun arkasındayım yanı
hepınzıe ıı geceler kızlar basım agrıyo yatmam lazım
gece zor kalkıcam yoksa :79:
bu arada haftaya cuma endoskopı olucam
yaptıranlar yorum beklıom yarın
anladım canım
hayrılısı bakalım ınsallah yarınkı testınız guzel cıkar hayırlısıyla
bu test sonucu beklemeler heyecanlı oluyo kacta bellı olur
esram severım senı
yazdıklarım samımıydı gercekten
sozumun arkasındayım yanı
hepınzıe ıı geceler kızlar basım agrıyo yatmam lazım
gece zor kalkıcam yoksa :79:
bu arada haftaya cuma endoskopı olucam
yaptıranlar yorum beklıom yarın
sevser hatta ben dosyamda sebepsiz infertilite yazıyor deyince sen o demek demiştin
bide varikoseli başka bişey yazmıştın hatırlayamadım tam olarak
gerçekten zaman herşeyin ilacı
şimdi en son 28 haziranmı 28 temmuzmu
sanırım 28 haziran değerinle uyumlu 6+4 oluyor çünkü
ay kız birazdaha bekleseydin baya kocaman olcaktı direkt cinsiyetini öğrenirdin maşallah ona :)
sevser hatta ben dosyamda sebepsiz infertilite yazıyor deyince sen o demek demiştin
bide varikoseli başka bişey yazmıştın hatırlayamadım tam olarak
gerçekten zaman herşeyin ilacı
şimdi en son 28 haziranmı 28 temmuzmu
sanırım 28 haziran değerinle uyumlu 6+4 oluyor çünkü
ay kız birazdaha bekleseydin baya kocaman olcaktı direkt cinsiyetini öğrenirdin maşallah ona :)
kardennn ne hissediyosun şimdi ya
canım çok mutluyum ya tez zamanda allah sizlerede yaşatsın
canım arkadaşım en çokta sen çektin benim ilk günlerimi daha varikoseli öğrenmeden her ay beklediğim bebeğimin heycanını beraber yaşadık sora senin tedavin derken hamilesinnnn inşallah banada burdakilerde nasip olur allahım ya çok duygulandım şuanda acaip valla bak seninkide büyüyor artık eee sen bugün hastaneye gitcektin cinsiyet ne ???
evet oyle dedi ama ilaclari falan nasil temin etcez ayni ilaci her yerde bulamayabiliyosun ve recetesiz satmiyolar varikosel yok dediler dna hasari testi icin cagirdi ikinci maili attim yurtdisinda yasdigimizi falan yazdim eger sorun olmaz devam ederiz derse gitcez ama korkuyorum tedavi sonucu olumsuz olursa
canım en son 28 temmuzda oldum
ama nasıl olur ozaman 2+2 çıkıyor :44:
yarın öğrenirsin gerçi ama kayınvalidene gideceğin için haber veremezsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?