Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende anlamadım zaten bu işlerden anlamıyorumda yoksa bi terslikmi var ya :18:

yok canım niye tersilik olsun 7500 var ortada delimisin
belliki senin adet oldum dediğin normal adetin değil
zaten son zamanlarda düzensizmiş
bide yumurtalama günlerin diye çalıştığın günler aslında değilmiş
öylesine bir yapmışınız denk gelmiş :)))

inşallah dediğin gibidir canım evet son ay çok az geldi zaten bende korktum menopozamı giriyorum ne diye

sagol canim yardimin icin suan turkiyedeyiz vize bekliyoruz zaten artik bi yerden baslamak lazim devami yurt disi olacak mecburen hic aklima gelmezdi bunlari yasayacagim gercekten cok agir bi imtahan sen hamilesin suanda heralde sizin sorun ne idi sormamda bi mahsur yoksa ne kadar devam ettiniz tedaviye

içim daralıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bırı gelsın su ustumdekı koca yuku kaldırsın

noldu canım benim bugün üzgün olmak yok bugün benim günüm yasakladım sen hamile kalınca biz böylemi yapıcaz bu neye benzedi biliyomusun düğün tarafı misafirleri oyuna kaldırırken kalkıp oynasana biz senin düğününde böylemi yapıcaz demesine çok sinir olurum bu söze oynama allah allah sanki kendisi oynamasa ben evlenemiycem

sagol yardimlarin icin canim cok zor bi surec suan turkiyedeyim zaten ne zaman gidecegimiz belli degil vizeden dolayiartik baslayacagiz bi yerden sen hamilesin suanda sormamda bi mahsur yoksa sizin sorun ne idi ne kadar surdu tedaviniz

hadi bakalımmmmm:)

kız sende korkutma beni anlarsa elinden çekeceğimiz var ben düşmanınızmıyımda benden saklıyosunuz der hemen oğlanları çektiniz paçanızın arasına oyum oyum oynatıyosunuz der artık annedende saklanıyo böyle şeyler der aynen bunları söyler ahanda buraya yazıyorum

inşallah güzel yürekli arkadaşım benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…