- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.361
ama nasıl olur ozaman 2+2 çıkıyor :44:
yarın öğrenirsin gerçi ama kayınvalidene gideceğin için haber veremezsin dimi
kayınvalidene söylemiycektiniz hani ?
canım bende anlamadım zaten bu işlerden anlamıyorumda yoksa bi terslikmi var ya :18:
söylemiycez canım sanki karnım burnumdamıki anlasıngeçen haftadan söz vermiştik eltimlerde orda kalıyo ramazanlıktan dolayı bizde gidicez sadece orda kalmak için kesinlikle söylemiycez canım
yok canım niye tersilik olsun 7500 var ortada delimisin
belliki senin adet oldum dediğin normal adetin değil
zaten son zamanlarda düzensizmiş
bide yumurtalama günlerin diye çalıştığın günler aslında değilmiş
öylesine bir yapmışınız denk gelmiş :)))
bulantıları napcan?
inşallah dediğin gibidir canım evet son ay çok az geldi zaten bende korktum menopozamı giriyorum ne diye
canım geçen hafta orda kalıyokende bulanıyodu ama anlamadı hatta dediki oruca dayanamıyosan tutma kızım dedi
sagol canim yardimin icin suan turkiyedeyiz vize bekliyoruz zaten artik bi yerden baslamak lazim devami yurt disi olacak mecburen hic aklima gelmezdi bunlari yasayacagim gercekten cok agir bi imtahan sen hamilesin suanda heralde sizin sorun ne idi sormamda bi mahsur yoksa ne kadar devam ettiniz tedaviyetedavinin sonucunu düşünme şimdi önce yol çiz kendine.hocaya durumunuzu açıkla bize yazdığın gibi, bir yol gösterir.
tedavi ne kadar sürer bilemeyiz belkii 1 ay uğraşırsın infertiliteyle belki 1 yıl belki daha uzun....uzun yorucu ,yıpratıcı bir yol eşinle kenetlenip yürüyeceksin bu yolda...
sayınız evet düşük ama sonuçta sperm var bu çok önemli...sanırım ileri hızlınız da var bu da çok iyi.ama morfolojiye bakılmamış galiba....
bizide ilk öğrendiğimizde sayımız 5 milyondu.42 milyonu gördüm ama.bu işte moral önemli....
canım eşine proxseed plus adlı bir vitamin kullanabilirsin onun yanında m-sure da kullanabilir.belki bunlar yurtdışında daha ucuzdur....
sebze,bol yeşillik,nohut,keçiboynuzu tozu,dut kurusu,kavrulmamış badem fındık,havuç suyu vs.yesin içsin eşin.
zeytin yağında bekletilmiş incir yani incir kürü yapabilirsin
içim daralıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bırı gelsın su ustumdekı koca yuku kaldırsın
tedavinin sonucunu düşünme şimdi önce yol çiz kendine.hocaya durumunuzu açıkla bize yazdığın gibi, bir yol gösterir.
tedavi ne kadar sürer bilemeyiz belkii 1 ay uğraşırsın infertiliteyle belki 1 yıl belki daha uzun....uzun yorucu ,yıpratıcı bir yol eşinle kenetlenip yürüyeceksin bu yolda...
sayınız evet düşük ama sonuçta sperm var bu çok önemli...sanırım ileri hızlınız da var bu da çok iyi.ama morfolojiye bakılmamış galiba....
bizide ilk öğrendiğimizde sayımız 5 milyondu.42 milyonu gördüm ama.bu işte moral önemli....
canım eşine proxseed plus adlı bir vitamin kullanabilirsin onun yanında m-sure da kullanabilir.belki bunlar yurtdışında daha ucuzdur....
sebze,bol yeşillik,nohut,keçiboynuzu tozu,dut kurusu,kavrulmamış badem fındık,havuç suyu vs.yesin içsin eşin.
zeytin yağında bekletilmiş incir yani incir kürü yapabilirsin
canım çok mutluyum ya tez zamanda allah sizlerede yaşatsın
hadi bakalımmmmm:)
yok kız karşılıklı çektirdik birbirimize bende senin başını az agrıtmadım
olacak olacak bak gör olacak Allahın izniyle sende güzel haberini vereceksin
kimse emin olduğu anda almıyor bu haberi çünkü Allahtan başka kimse bilemez bunu
ondan hep çok uzaklarda gibi geliyor ama Allah ki o uzağı yakın eden herşeyi veren
canım benim dündü kontrol pazartesiye erteledik
ooooooooooo bu saatte ne kalabalik
karden bizi cok mutlu etti bugun
aminnnn canım benimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?