- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.581
bilgecimm ben bilmiyorum ki nasıl yapılır..27 nisan son adet tarihim.. çok sevinirim yaparsan..
sen nasılsın bu arada tatlım...
ney etkiliyo canım geç dölleneme ben anlmadım..aynı zamanda döllenememişmiyiz..doğumun hangi tarih belli mi peki:?
oo 7 haftalık olmuş bile..kalp atışlarını duydun mu?
ilk hamileliğe benzemiyomuş ikinciler canım..3. aydan sonra kalmıyo bulantılar az kaldı sabret:))bu günleri az beklemedik ama dimi:)))
selam olsun gusel topıgımın gusel hatunlarına
bılgem ben senı yerım cıdden :) senı yersem kocana bırsey klmaz:)
vedael hosgelmıssın oglusun olacakmıs,gule gule buyut saglıklan kucagına al ınsallah
ceylan bazen gercekten bu erkeklerın gıcıklıkları tutuyor,len senın kocan evelsı gunde evdeydı 12 24 calısmıormu ne işi var evde 2 gecedır kovala gtsın işine
xeDA bana kırıldıgınız yazmıssın lıstede adını koymayı unuttum dıe
ama bendekıde beyın yanı unutmak banada has bır durum
ronyammmmm banada bıraz verırmısın mıde bulantısından uyku halınden vede agız tatsızlıgından lutfennnnn
merım hakkında hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnn ınsallah.bnde prengly vurulmustum hemde ucuz 12.5 mu neydı
ekıntosum umudum sızıde cok opuyorummmmmmmmmmmmmmmm
selam olsun gusel topıgımın gusel hatunlarına
vedael hosgelmıssın oglusun olacakmıs,gule gule buyut saglıklan kucagına al ınsallah
ceylan bazen gercekten bu erkeklerın gıcıklıkları tutuyor,len senın kocan evelsı gunde evdeydı 12 24 calısmıormu ne işi var evde 2 gecedır kovala gtsın işine
ronyammmmm banada bıraz verırmısın mıde bulantısından uyku halınden vede agız tatsızlıgından lutfennnnn
merım hakkında hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnn ınsallah.bnde prengly vurulmustum hemde ucuz 12.5 mu neydı
O kadar sevinerek , mutlu olarak yapıyorum ki çizelgeleri, kaç kişiye yaptım hatırlamıyorum bile ..
Rabbim kendi bebeğim için de yapmak nasip etsin((
Ağlayacağım ha şimdi .. Gözlerim yaşardı ..
Vedacım senle ilgisi yok , sakın alınma kuzum ..
İçim kan ağlıyor , Rabbim duysun sesimizi..
O kadar sevinerek , mutlu olarak yapıyorum ki çizelgeleri, kaç kişiye yaptım hatırlamıyorum bile ..
ekın
lorke
kadser
merı
mues
ben
yeter
ceylan
enes
bılgem
xeda
çakır
sevser
aruna
ahsenneva
yagmur
umud
bunlar hamıle olmayanlarrrrrrrrrrrrrrr
canım inanırmısın ben daha doktora gitmedim :26:
olcak esram olcak hiç merak etme
benim vermeme gerek kalmıcak sadece çok çok basit bir kelime ama sabır
Sen ye kuşum , kalmasın ona bişey :)
Haydi ben çıkıyorum kızlar .. Temizlikçi Bilgemmm işine dönmeli , yoksa mazallah arkamızdan ne biçim ev karısı derler ..
Sanki umurumdaymış gibi
Sen ye kuşum , kalmasın ona bişey :)
Haydi ben çıkıyorum kızlar .. Temizlikçi Bilgemmm işine dönmeli , yoksa mazallah arkamızdan ne biçim ev karısı derler ..
Sanki umurumdaymış gibi
inanamıyorum canım sana...merak etmiyomusun bebişi..ne zaman gideceksin peki...
yok canım ben takıp yaptırmıyorum da xeda yaptırıyo ona yazmıstım bıseyler ... aminn amin bu aradahışbulduk canımm..amin inş..takip yaptırıyosun sanıırm hayırlısı inş..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş...
ılac kullandınmı pekı ve en son ne zaman gıttın doktora yumrutalarına bakmak ıcın bugun kacıncı gunun bıde :26:evet ama gecen ayda yaptırdm agrım bukadar olmadı ilişkide
esra kızma kuzum ya unutabilirsinselam olsun gusel topıgımın gusel hatunlarına
O listede birde topiğe kazık çakanlar var ..
Ben bu topikteki 18 kişiyininde hamile kaldığını dün gibi hatırlıyorum..
Bizede gelsin artık sıraaa :)
deme böle
benmde gzlerımı yasratma
yuregımı yakma
gozlerıne kurban yuregıne kurban senın
olacak bak goreceksın
en hayırlısından en tatlısından
en saglıklısından rabbm sanada verecek
Kızlar inşşş ..canım benimm kıyamam aynı şeyleri yaşayan biir olarak seni çok iyi anlıyorum...ama şunu bil ki rabbim her şeyin zamanını çok güzel ayarlamış ne bir gün önce ne de bir gün sonra...ben de tamamen ümidimi kaybettiğim bi anda değerlerimiizn çok düşük olduğu bi anda hamile kaldım..dua etmekten başka elimizden hiçbişey gelmiyo..seninde o güzel haberini alıcaz canımm biliyorum...çyle bi anda gelecek ki yaşadıklarınının hepsini untuuracak bebişin inş sana...
ınsallah canım ınsallah
pasaklı bılgem pasaklı bılgemmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorum canım sana...merak etmiyomusun bebişi..ne zaman gideceksin peki...
ronyam dogumda gıdecek
pamuktan beter cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?