Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esracım saolasınn güzel dileklerin için..sen nasılsınn.tedaviniz nasıl gidiyo?

ben bıldıgın gıbıyım suan hc bırsey
deneyıp yıyıp ıcmıoruz artık
cunku tupten baska yolu yok gıbı gorunuyor
mayıs ayında rabbm nasp ederse tup denemek ıstıyorum tekrardan
kısmet artık bılmıorum
2 demı olur 12 demı artık

Merhaba arkadaşlar bende bugün doktora gittim 10. gün 2 yumurtam vardı yeterince büyümemişti 12. gün yani bugün biri 20,5 mm olmuş diğeri 13 mm kalmış neyse doktor çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi sabahı aşılam olacak. Ama benim kasığım çok ağrıyor ve akıntım arttı erken çatlamaz inşallah.
Burda aşılama yaptıranlar hep iğneden falan bahsediyor bana 2 aşılamadada klomen 50 mg hap verdiler 5 gün içtim. İğne daha iyse neden bunlar bana hap veriyor?

İlk hamileliğimde hemen yapmıştım ..7+5 ken kaldırdım nasip olmadı 8. haftayı bile görmek ..
Aslında 10 . haftalarda kürtaj oldum ama bebeği kaybettiğimi 2 hafta öncesinden öğrenmiştim..
bilgemmm kız manyak kadınların çenesini susturamazsın
hayatın her döneminde konuşurlar
en iyisimi onlar bu

Evet Ronya'm yaa ütüyü 1 gün sonra yapmam inan Jopanya'ya atom bombası düşmesinden daha fena bir etki yaptı ..
Tezgahta tabak olmamalı , banyo gıcır gıcır olmalı , fayanslar parlamalı , kahvaltıda 1 . bardak çay masada 2. bardak masa toplandıktan sonra içilmeli, o masa 15 dk içinde kalkmalı, ayakkabılar kesinlikle temiz olmalı haftada 1 yıkanmalı ..Üstlerimin meridir , baaaaşım üstüneeee :)

hayırlııs olsun inş canım benim ümitsiliğe kapılmak yok..senin çarende tüp bebek olabilir..ama çaresi değilsin..inş bu defasında olur karamsar olma sakın...

genelde daha oncesınde klomenle yumurta takıbı yaptırıp faydaısnı gormeyenlere ıgne verılıyo benım bıldıgım
zaten ılk klomen denenıyor yanı

hem klomen ucuz ıgne pahalı bısey
klomen ıyı gelduıyse sart degıl yanı ıgne

tatlım inşallah hepimiz olacağız bugün bilgem gibi bende temizlik yapıyorum koçişide çalıştırıyorum kızlar biliyorsunuz 2 gündür çok kötüydüm bugün mukabelemi yaptım akşam teyzemlere iftara gideceğim herkese meryem suresi fotokopisi çektim hepsine okutacağım umutluyum ve mutluyum

canım 2 aşılamamdada 1 yumurta gelişti o yüzden sıkıntı yapıyorum yetersiz diye

azcık göbüşüm var diye beni hamileler sınıfına mı koydun

ekın
lorke
kadser
merı
mues
ben
yeter
ceylan
enes
bılgem
xeda
çakır
sevser
aruna
ahsenneva
yagmur
umud
bunlar hamıle olmayanlarrrrrrrrrrrrrrr

azcık göbüşüm var diye beni hamileler sınıfına mı koydun

nöbetçi infertilite hee ooo bu listeden benim adım silinmez bu gidişle ceyanım canım kız daha ıistiyosun listedn ismin silindi işte belki bu ay silinir gider...

yaaa kızlarr kk ne oldu ne okuyabiliyorum ne cvp yazabiliyorum bu ne yaaa sayfa ilerlemiyor cvp yazılmıyor sinir oldum hee

canım salı günü gideceğim:))
bakalım nasıl yumurtalarım
aaaaaaa yumurta demedim yumurtalarım dedim Allahmı konuşturdu ne???
eşim bu gün fsh testi yaptı sonucunu yazraım
m -sureyide sütlen içmesi gerekiyormuş bizimki suylan içti(
sütlen içimce ilaç daha çabuk çözünüyor yada hepsi çözünüyormuş(

Dua edin kızlar fsh değerimiz 5 üstüne çıksın Rabbim yalvarıyorum sana,lutfennnnnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…