Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba yagmurum benim esimdede fsh cok dusuk 2,94 nasil bir tedavi uygulaniyor ne kullaniyorsunuz bana yardimci olurmusun bu konuda

Hayırlı günler şekerler nasılsınız?
Benden haberler pek iyi değil..
Dün öğleden sonra migrenim çok şiddetli tuttu.
Acile gittik istifra etmekten içim dışıma çıktı.
Bir yığın ağrı kesici iğne vuruldum gece eve geldik.
Annem yanımdaydı sağolsun
Çok derin uyumuşum gece 3 ten sonra
Şuan hala sersem gibiyim oruç tutamadım bugün.
Sizinle paylaşmak istedim..
Sizleri çok seviyorum...

yaa sadece ilac kullanincami artiyo peki fsh artinca sperm degerlerindede artma olmuyomu

cnm bizim fsh 9 olduğunda sperm 40 milyondu şimdi fsh 2.7 sperm 91 milyon dr üç daha klomen dedi kafayı takma dedi eşlerinizin prolaktinide ölçtürün bu ay biraz yükselmiş diye dr onun içinde ilaç verdi kadın gibi erkektede problemmiş

cnm çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın tekrarlatmasın

Mues2im geçmiş olsun .. Çok üzüldüm şimdi ben bu haberi duyunca .. Rabbim korusun .. Bu migren ne fena bişey ya , benim annemde var , eşimde var ..
Eşimin haftanın 5 günü başı ağrıyor..
Rabbim şifa versin herkese...

Sağol bilgem im Allah razı olsun...
Ben hep derim düşmanıma dahi vermesin
Rabbim seninde yardımcın olsun evde migren hastası olması kötü
Eşin annen ağrıdan kıvranırken sen daha kötü oluyorsundur...
Ben çocukken annemde vardı karanlık odada yatardı migreni tutunca onu öyle görünce ağlardım
Dün eşimde perişan oldu..

Kızlaaaar yarın benim 4. evlilik yıldönümüm ..
Bu sene içim biraz buruk .. Bu ay bebeğim beni bıramsaydı doğmuş olacaktı .. Ve 4 . evlilik yıldönümümüze bebeğimizle birlikte, 3 kişilik bir aile olarak girecektik ..
İsyan etmiyorum , Rabbim'in takdiri ilahisi ... Onun emrine sual olmaz..
Tek dileğim bu yıl cennetteki meleğimin kardeşini yollaması .. Rabbim bizede anne babayı olmayı nasip etmesi..
3 yıldır büyük bir mücadele verdim .. Rabbime şükür ki bu mücadeleyi verecek sıhhatimiz vardı ..
Ama artık her geçen gün yorgunluğum biraz daha artıyor ..
Kurban olduğum Allah'ım bizlerede nasip etsin ..
Yarın için özel birşey yapmıyorum ..
Ne yapıcam balonlar asıp kutlama mı? 20 ağustosta doğacaktı meleğim .. Onun acısını bugün bir kez daha hisettim içimde .. Çocuk odasına girdim 4 yıldır süslemeyemedim bu odayı dedim kendi kendime , derin bir iç çektim ..
Hamileyken o odaya girip, dolap buraya , karyola buraya , bebeğimin etejerini şuraya koyalım dediğimi anımsadım .. Herkes ne kadar acelecisin diyordu ..
Annem perdelerini ve halısını ben alacağım diyordu , canım annem ..
Ben bu oda ılık oluyor bebeğim hiç üşümez diyordum ..
Duvar kağıtlarına bakıyordum internetten , duvar kağıtlı olsun bebeğimin odası diyordum ..
Ablamın kııznın pusetini , yemek sandalyesini , bir kaç parça kullanmadıkları eşyasınıda koymuştum o boş odaya ..
Sonraa hepsini akldırdım attım .. Bir çift bebek ayakkabısı duruyor sadece ..
Oda umut bana , oda inanç , oda bana bir hayal..
Önümüzdeki hafta bebeğim kucağımda olacaktı , şimdi ben bayramı, yıldönümü hepsini doya doya büyük bir aşkla kutlayacaktım ..
Şimdi kutlama falan yapmıyorum ..
Acım hala içimde , acım o gün ki kadar taze..

bilgemmmmmmm
çok kötü oldummm
allahım inşallah en kısa zamanda yollar sana kardeşini

bende varım ya benı unutmamanız için ne yapmalıyım:95::95::95::95::95:

canım bende bır migren hastasıyım bıberıye dıye bır ot var ben onun faydasını çok gördüm bıberıyeyı kaynatıosun her sabah tok karnına 1 su bardagı içiyorsun bıraz acı oluyor bal katarsan ıyı olur

Bılgem canım uzulme arkadasım herşeyde var bır hayır bu emegının ve çabanın sonucunu alacaksın

sagol canim biz daha tam olarak baslamadik tedaviye insallah cok uzun surmez siz tedaviye ne zaman basladiniz uzunmu suruyor

Son düzenleme:

biliyormusun tatlım
bende aynılarını hissediyorum
senın düşündüklerin hissettiklerin ,sanki bana çevirmenlik yapıyorsun

hergün onu özlüyorum ,doğsaydı neye benzerdi acaba diyorum
sebebsiz ağlıyorum
doğum yaptığım hastanenın önunden geçsem ağlıyorum
bebeğimi çokkkkkk özledim ,oda benı özlüyormu???????????

sen hamile ol seni yazmayayım olmazmı

merhaba yagmurum benim esimdede fsh cok dusuk 2,94 nasil bir tedavi uygulaniyor ne kullaniyorsunuz bana yardimci olurmusun bu konuda
tatlım bizim fsh 3 de çoğunlukla klomen ,proxeedd plus kullanıyo 5 lere çıkıyor,o zaman sayımız 20 mil oluyor ml de
normalde 3 len 5 mil arası
bu ay eşim artı olarak M-sure kullanıyor
fsh sonucunu bekliyorum
ama kullanmayı bırakınca tekrardan eski halıne dönüyor(
yaa sadece ilac kullanincami artiyo peki fsh artinca sperm degerlerindede artma olmuyomu

fsh yükselınce sperm değerimiz yükseliyor ne kadar yükselirse bizim için değer o kadar artıyor:)
biz kaan aydosun hastasıyız.

kızlar artık öyle bi hale gelmişimki evlilik yıldönümümü unutmuşum dün kocam hatırlattı oda unutmuş yaaaaa offf offf11 agustos tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…