- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.621
merhaba yagmurum benim esimdede fsh cok dusuk 2,94 nasil bir tedavi uygulaniyor ne kullaniyorsunuz bana yardimci olurmusun bu konudacanım salı günü gideceğim:))
bakalım nasıl yumurtalarım
aaaaaaa yumurta demedim yumurtalarım dedim Allahmı konuşturdu ne???
eşim bu gün fsh testi yaptı sonucunu yazraım
m -sureyide sütlen içmesi gerekiyormuş bizimki suylan içti(
sütlen içimce ilaç daha çabuk çözünüyor yada hepsi çözünüyormuş(
Dua edin kızlar fsh değerimiz 5 üstüne çıksın Rabbim yalvarıyorum sana,lutfennnnnn:)
malesefffffffffffffffffffffffffffffff
merhaba yagmurum benim esimdede fsh cok dusuk 2,94 nasil bir tedavi uygulaniyor ne kullaniyorsunuz bana yardimci olurmusun bu konuda
cnm benim eşiminde senin rakamınla aynı klomen kullanıyor 9 oluyor bırakınca 3
yaa sadece ilac kullanincami artiyo peki fsh artinca sperm degerlerindede artma olmuyomu
Hayırlı günler şekerler nasılsınız?
Benden haberler pek iyi değil..
Dün öğleden sonra migrenim çok şiddetli tuttu.
Acile gittik istifra etmekten içim dışıma çıktı.
Bir yığın ağrı kesici iğne vuruldum gece eve geldik.
Annem yanımdaydı sağolsun
Çok derin uyumuşum gece 3 ten sonra
Şuan hala sersem gibiyim oruç tutamadım bugün.
Sizinle paylaşmak istedim..
Sizleri çok seviyorum...
Sizleri çok seviyorum...
cnm çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın tekrarlatmasın
Mues2im geçmiş olsun .. Çok üzüldüm şimdi ben bu haberi duyunca .. Rabbim korusun .. Bu migren ne fena bişey ya , benim annemde var , eşimde var ..
Eşimin haftanın 5 günü başı ağrıyor..
Rabbim şifa versin herkese...
Kızlaaaar yarın benim 4. evlilik yıldönümüm ..
Bu sene içim biraz buruk .. Bu ay bebeğim beni bıramsaydı doğmuş olacaktı .. Ve 4 . evlilik yıldönümümüze bebeğimizle birlikte, 3 kişilik bir aile olarak girecektik ..
İsyan etmiyorum , Rabbim'in takdiri ilahisi ... Onun emrine sual olmaz..
Tek dileğim bu yıl cennetteki meleğimin kardeşini yollaması .. Rabbim bizede anne babayı olmayı nasip etmesi..
3 yıldır büyük bir mücadele verdim .. Rabbime şükür ki bu mücadeleyi verecek sıhhatimiz vardı ..
Ama artık her geçen gün yorgunluğum biraz daha artıyor ..
Kurban olduğum Allah'ım bizlerede nasip etsin ..
Yarın için özel birşey yapmıyorum ..
Ne yapıcam balonlar asıp kutlama mı? 20 ağustosta doğacaktı meleğim .. Onun acısını bugün bir kez daha hisettim içimde .. Çocuk odasına girdim 4 yıldır süslemeyemedim bu odayı dedim kendi kendime , derin bir iç çektim ..
Hamileyken o odaya girip, dolap buraya , karyola buraya , bebeğimin etejerini şuraya koyalım dediğimi anımsadım .. Herkes ne kadar acelecisin diyordu ..
Annem perdelerini ve halısını ben alacağım diyordu , canım annem ..
Ben bu oda ılık oluyor bebeğim hiç üşümez diyordum ..
Duvar kağıtlarına bakıyordum internetten , duvar kağıtlı olsun bebeğimin odası diyordum ..
Ablamın kııznın pusetini , yemek sandalyesini , bir kaç parça kullanmadıkları eşyasınıda koymuştum o boş odaya ..
Sonraa hepsini akldırdım attım .. Bir çift bebek ayakkabısı duruyor sadece ..
Oda umut bana , oda inanç , oda bana bir hayal..
Önümüzdeki hafta bebeğim kucağımda olacaktı , şimdi ben bayramı, yıldönümü hepsini doya doya büyük bir aşkla kutlayacaktım ..
Şimdi kutlama falan yapmıyorum ..
Acım hala içimde , acım o gün ki kadar taze..
kızlar topikte hamile olmayan kaç arkadaş var benim bildgim
xeda(yani ben ahhh ahhh umudsuz vaka
esra(ah esram ahhh
çakır(çakırım offfff
bilgem(umutlu kelebegim
ekin(taze az kaldı
eneslena:26:
çakır(ah çakırım ahhhhhh
umud(nöbetçi inferlite
aruna(olacak inşşşş
Sizleri çok seviyorum...
cnm bizim fsh 9 olduğunda sperm 40 milyondu şimdi fsh 2.7 sperm 91 milyon dr üç daha klomen dedi kafayı takma dedi eşlerinizin prolaktinide ölçtürün bu ay biraz yükselmiş diye dr onun içinde ilaç verdi kadın gibi erkektede problemmiş
Kızlaaaar yarın benim 4. evlilik yıldönümüm ..
Bu sene içim biraz buruk .. Bu ay bebeğim beni bıramsaydı doğmuş olacaktı .. Ve 4 . evlilik yıldönümümüze bebeğimizle birlikte, 3 kişilik bir aile olarak girecektik ..
İsyan etmiyorum , Rabbim'in takdiri ilahisi ... Onun emrine sual olmaz..
Tek dileğim bu yıl cennetteki meleğimin kardeşini yollaması .. Rabbim bizede anne babayı olmayı nasip etmesi..
3 yıldır büyük bir mücadele verdim .. Rabbime şükür ki bu mücadeleyi verecek sıhhatimiz vardı ..
Ama artık her geçen gün yorgunluğum biraz daha artıyor ..
Kurban olduğum Allah'ım bizlerede nasip etsin ..
Yarın için özel birşey yapmıyorum ..
Ne yapıcam balonlar asıp kutlama mı? 20 ağustosta doğacaktı meleğim .. Onun acısını bugün bir kez daha hisettim içimde .. Çocuk odasına girdim 4 yıldır süslemeyemedim bu odayı dedim kendi kendime , derin bir iç çektim ..
Hamileyken o odaya girip, dolap buraya , karyola buraya , bebeğimin etejerini şuraya koyalım dediğimi anımsadım .. Herkes ne kadar acelecisin diyordu ..
Annem perdelerini ve halısını ben alacağım diyordu , canım annem ..
Ben bu oda ılık oluyor bebeğim hiç üşümez diyordum ..
Duvar kağıtlarına bakıyordum internetten , duvar kağıtlı olsun bebeğimin odası diyordum ..
Ablamın kııznın pusetini , yemek sandalyesini , bir kaç parça kullanmadıkları eşyasınıda koymuştum o boş odaya ..
Sonraa hepsini akldırdım attım .. Bir çift bebek ayakkabısı duruyor sadece ..
Oda umut bana , oda inanç , oda bana bir hayal..
Önümüzdeki hafta bebeğim kucağımda olacaktı , şimdi ben bayramı, yıldönümü hepsini doya doya büyük bir aşkla kutlayacaktım ..
Şimdi kutlama falan yapmıyorum ..
Acım hala içimde , acım o gün ki kadar taze..
bende varım yabenı unutmamanız için ne yapmalıyım:95::95::95::95::95:
canım bende bır migren hastasıyım bıberıye dıye bır ot var ben onun faydasını çok gördüm bıberıyeyı kaynatıosun her sabah tok karnına 1 su bardagı içiyorsun bıraz acı oluyor bal katarsan ıyı olur
Bılgem canım uzulme arkadasım herşeyde var bır hayır bu emegının ve çabanın sonucunu alacaksın
tatlım bizim fsh 3 de çoğunlukla klomen ,proxeedd plus kullanıyo 5 lere çıkıyor,o zaman sayımız 20 mil oluyor ml demerhaba yagmurum benim esimdede fsh cok dusuk 2,94 nasil bir tedavi uygulaniyor ne kullaniyorsunuz bana yardimci olurmusun bu konuda
yaa sadece ilac kullanincami artiyo peki fsh artinca sperm degerlerindede artma olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?