- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.781
inşallah olmazsın canım ya neden sordum bilmiyorum ama belkide tutunmuştur ha ??? 23 ünde melisela 24 ündede sen allahın izniyle inşallah
iyi gecelerrr kizlarrr nasilsinizzz
iiyiiii geceler kızlarrrrrrrrr:))bu çiçekler hepinize:)
kız safiyeylen faikkkk dos hayatı yaşıyo birde bebek düşünmüyolar ayrıca faik varikosel degildir heralde oysa bizzzzz offffffff offffffffffff
inşallah canımm
o kadar alıştımki
olmazlarsa şok olurum herhal
ayy bende buna millete akil ver diyom kiz coktan isyana gecmis kulakalrini cekerim senin sevserkız safiyeylen faikkkk dos hayatı yaşıyo birde bebek düşünmüyolar ayrıca faik varikosel degildir heralde oysa bizzzzz offffffff o
ffffffffffff
iyi gecelerrr kizlarrr nasilsinizzz
iiyiiii geceler kızlarrrrrrrrr:))bu çiçekler hepinize:)
kız safiyeylen faikkkk dos hayatı yaşıyo birde bebek düşünmüyolar ayrıca faik varikosel degildir heralde oysa bizzzzz offffffff offffffffffff
ayy sevserrr ne güzel olur yaa
agzından bal damlıyo her zamnki gibi
inşallah bitanem yaa
seninki ne zaman
iyi geceler bebişim..iyi gecelerrr kizlarrr nasilsinizzz
iyi geceler şekerİyi geceler şekerler hoşgeldiniz.....
nasılsınız........
iyi gecelerYok öyle sok felan olmak hayirlisini istiycen her zaman tamammi neymis öyle bizde ilk geceden kalmadik heralde sabir biraz
ayy bende buna millete akil ver diyom kiz coktan isyana gecmis kulakalrini cekerim senin sevser
iyi geceler kizlar hosgeldiniz biz iyi sayiliriz siz nasilsiniz?
yazıyorum şeker:)Geldimmmmmmmmm
iftar sonrası bana bişiler oluyooooo
yazmaya mecalim yok
ben diyim sen yaz ceylannn
olmazmı
yağmırım kaan hocanın cvbını yaz canım bend eyazıyım karşılatıralım:)
Yok öyle sok felan olmak hayirlisini istiycen her zaman tamammi neymis öyle bizde ilk geceden kalmadik heralde sabir biraz
ayy bende buna millete akil ver diyom kiz coktan isyana gecmis kulakalrini cekerim senin sevser
iyi geceler kizlar hosgeldiniz biz iyi sayiliriz siz nasilsiniz?
yanii tebrik ederim sevser safiyeyle faikin ozel hayatina kadar indin hatta faikte varicosel varmi yokmu die cevapladin heee.... kiz bu varicosel sende takik oldu biraktim unluleri nerdeyse gordugun her erkege sizde varicosel varmi die soracan die soracaksin heeeacaksin heee
tek eşlerinizi giydirme sitiliniz benziyo
yağmıurum ben telde bayana sonucu sordum bir hata oldu testi tekrarlamak gerek dedi.
hocada bunu yazmıştı..
Sperm DNA testi, gerçekten de son derece zor ve hassas bir test. Bazı durumlarda değil 2, çok daha fazla defa tekrarlamak gerekiyor. Zaten bu nedenle her yerde bakılamıyor. Maalesef sizde de böyle olmuş. Belki bozukluğun ileri derecede olması da buna neden olmuş olabilir. Tekrarlamaktan başka bir çözümü yok. Ama İstanbul'da da bunu yaptırabilirsiniz. İsterseniz Çapa Tıp Fakültesi Androloji Bölümü'ne danışın. Orada Prof.Dr. Ateş KADIOĞLU'nu bulabilirseniz, nerede yaptırabileceğiniz konusunda yardımcı olacaktır. Sizde son morfoloji testiniz %2 normal çıkmıştı. Önceki 0'dı. Demek ki Klomen tedavisinden fayda görebiliyorsunuz. Yaptıramazsanız, bu şekilde tedavinize devam edip, morfoloji ile takip de edebiliriz. Önümüzdeki ay bir kez daha Kruger sperm morfolojisi yaptırabilirseniz, %2'den daha fazla iyileşme sağlayamadığımızı görürsek, varikosel ameliyatı yapmak gerekecektir. Düzelmiş gelirse, ameliyatı bir süre erteleyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?