Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

KARDEN

Canım hayırlı olsun çok sevindim hamileymişsin.....
MaşaAllah değerinde çok iyi
Darısı hamiş olmayan herkese(banda,banada)

inşallah canımm
o kadar alıştımki
olmazlarsa şok olurum herhal

Yok öyle sok felan olmak hayirlisini istiycen her zaman tamammi neymis öyle bizde ilk geceden kalmadik heralde sabir biraz

kız safiyeylen faikkkk dos hayatı yaşıyo birde bebek düşünmüyolar ayrıca faik varikosel degildir heralde oysa bizzzzz offffffff o
ffffffffffff
ayy bende buna millete akil ver diyom kiz coktan isyana gecmis kulakalrini cekerim senin sevser

iyi gecelerrr kizlarrr nasilsinizzz

iiyiiii geceler kızlarrrrrrrrr:)) bu çiçekler hepinize:)

iyi geceler kizlar hosgeldiniz biz iyi sayiliriz siz nasilsiniz?

Geldimmmmmmmmm
iftar sonrası bana bişiler oluyooooo
yazmaya mecalim yok
ben diyim sen yaz ceylannn
olmazmı

yağmırım kaan hocanın cvbını yaz canım bend eyazıyım karşılatıralım:)

kız safiyeylen faikkkk dos hayatı yaşıyo birde bebek düşünmüyolar ayrıca faik varikosel degildir heralde oysa bizzzzz offffffff offffffffffff

yanii tebrik ederim sevser safiyeyle faikin ozel hayatina kadar indin hatta faikte varicosel varmi yokmu die cevapladin heee.... kiz bu varicosel sende takik oldu biraktim unluleri nerdeyse gordugun her erkege sizde varicosel varmi die soracan die soracaksin heeeacaksin heee

ayy sevserrr ne güzel olur yaa
agzından bal damlıyo her zamnki gibi
inşallah bitanem yaa
seninki ne zaman

ne demek canım benim sende her gece her sabah öğlen akşam burdasın ama maşşallah en güçlülerden biride sensin yılmadan usanmadan yoluna devam ediyosun rabbim senin duanıda geri çevirmez bu ay inşallah canım
benimkini boş ver bu ay korundumya imkansız yani kaçak bile olmadı
ama inşallah sende hamilesindir

iyi gecelerrr kizlarrr nasilsinizzz
iyi geceler bebişim..
İyi geceler şekerler hoşgeldiniz.....
nasılsınız........
iyi geceler şeker
iyi geceler
Geldimmmmmmmmm
iftar sonrası bana bişiler oluyooooo
yazmaya mecalim yok
ben diyim sen yaz ceylannn
olmazmı

yağmırım kaan hocanın cvbını yaz canım bend eyazıyım karşılatıralım:)
yazıyorum şeker:)

yağmıurum ben telde bayana sonucu sordum bir hata oldu testi tekrarlamak gerek dedi.
hocada bunu yazmıştı..

Sperm DNA testi, gerçekten de son derece zor ve hassas bir test. Bazı durumlarda değil 2, çok daha fazla defa tekrarlamak gerekiyor. Zaten bu nedenle her yerde bakılamıyor. Maalesef sizde de böyle olmuş. Belki bozukluğun ileri derecede olması da buna neden olmuş olabilir. Tekrarlamaktan başka bir çözümü yok. Ama İstanbul'da da bunu yaptırabilirsiniz. İsterseniz Çapa Tıp Fakültesi Androloji Bölümü'ne danışın. Orada Prof.Dr. Ateş KADIOĞLU'nu bulabilirseniz, nerede yaptırabileceğiniz konusunda yardımcı olacaktır. Sizde son morfoloji testiniz %2 normal çıkmıştı. Önceki 0'dı. Demek ki Klomen tedavisinden fayda görebiliyorsunuz. Yaptıramazsanız, bu şekilde tedavinize devam edip, morfoloji ile takip de edebiliriz. Önümüzdeki ay bir kez daha Kruger sperm morfolojisi yaptırabilirseniz, %2'den daha fazla iyileşme sağlayamadığımızı görürsek, varikosel ameliyatı yapmak gerekecektir. Düzelmiş gelirse, ameliyatı bir süre erteleyebiliriz.

yok kız bebiş olmazsa demedim ben
adet olmazsam şok geçiririm dedim
yıllardır oluyomya alıştım

olur aslında kız
meraba umut hanim ben sevser
acaba sizde
1 tane varikosel varmı
annem istedide
ben alt komşunuzum
yeni tanıştık

oldumu kız ?

Yağmur hanım. Sizin hormonlarınız gereği sanırım aşılamayı önerdi. Bence de bu kez aşılama yapalım. Bunun bir faydası da, aşılama sırasında spermler hazırlandığında kalitesi nasıl olacak, onu anlayacağız. Bir de ilaç ile ne kadar ve hangi kalitede yumurtanız oluyor, onu göreceğiz. Cihat beye lütfen söyleyin. Aşılamayı bu siklusunzda değil de, bir sonrakinde yapsın. İlaçlara biraz daha devam edelim. Eşinizin FSH değerine göre tedavinizi yeniden gözden geçireceğim. Ayrıca, sperm DNA testinde sanırım spermler ileri derecede problemli. Çünkü yeterli sonuç alamadık. Bir kez daha tekrarlamanızı istediler. Ama şimdilik gerek yok. Önce tedavi edelim, sonra bakarız, çünkü tedavi olmadan sanırım yine yeterli sonuç vermeyecektir. Eşinizin aldığı ilaçlar da zaten böyle bir olası bozukluğun tedavisine yönelik. Aşılama sonuç vermezse, DNA testini tekrarlarız ve sonra uzun bir tedavi sonrasında spermlerin düzeldiğinden emin olduğumuzda tüp bebeğe geçebiliriz.
Saygılarımla.
işte yazdıkları tatlım:)

yagmur yureklim nasilsin canim...
muesim asim biz iyiyiz sizler nasilsiniz ben bildiginiz gibi kosturmaca iste pazartesiye kadar nobetim yok hafta sonu evde olunca deli gibi yatip yatakla butunlesiyorum dinleniyorum iste pazartesi yogun bir haftaya basliyorum nasipse

kizlar biz cikiyoruz agrim gecmiyor uzanacagim biraz bebisler durmuyor eger yatmassak gelirim yine simdilik iyi geceler iyi sohbetler:78::78::78:

Aynı hikaye madem sonuçlar kötü neden oran ortada yok..
Sonuç alınamamış ama yorum yapılmış sadece
yalnız sonucu belli olamayan ikimiz varız he
eneslenanın %100 hasarı var o bile bu şekilde olmamış.bizim hasarlar yüzde yüzün üstünde sanırım:)

bizim cevaplarımız daha kısıtlı ne morfolojiden bahsetmiş nede başka birşeyden
tekrarlayın demiş ,yetersiz demiş ,ne için yetersiz anlamadım????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…