Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hoşbulduk iyiyim dükkandayım bir değiiklik yok bende .karden hamileymiş dün kızlar haber verdi çok sevindim bir umut daha doğdu işte bize:)

canimmm bizdede bir degisiklik yok ev is nobetler kosturmaca icindeyiz evet karden hamile bizde cok mutlu olduk darisi basimiza INSALLAH.... her hamilelik bize umut isigi oluyor bebegimi ozluyorum o henuz ortada bile yok ama annesi babasi onu cokk ozledi ona dair planlar var....bazen umudumu kaybediyorum ama bu topicten gelen her hamilelik hbr beni toparliyor gucleniyorum....

selam arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok topikte ..hamiş falan var mı ....hamiş olanlar nasıllar....
ben 1 haftadır yoktum...işe başlıyorum ptesi onun telaşı var ev falan tuttuk....
sizler naılsınızzzzzzzzzzz????????

ah esra ahhhhhhh((((((((((((((((((((((((((

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh tabı ahhhhhhhhh
bnde bılırım gıdıp amelıyt olmayı
bnde ısterım esımın normal degerlerlen sperm tasımasını
bnde ısterım dogal yollan denemeyı
ama bızım tup bebekte bıle TESE olacaktı
eger cıkıs olmasaydı
hc br azolu hastaya yapılmaz varıkosel amelıyatı
vede etkılmez sperm sayısını
o kadar doktor aynı seyı dıor duzelme olmaz dıe
o kadar azolu oldugu halde fayda saglamayan ınsan amelıyatın fayda lı olmadıgını söluorsa
bu br gercektır.....
durumum hepınızden farkı
bzm 5 ml de 2 mılyon cıktı ml de değil
yanı ml bası 400 bındı
bunun neyı yukselecekkı ayrıca yukselmesını bırak elde olanda gıder dıye tanı verdıler

ben bi şeyi anlamıyorum hiç ,yardımcı olur musnuz?:

şimdi internettenyumurtlama heseplamaları varyaaa
orada giriyorum son 3 adetimi 9ağustos ila 11 ağustos gösteriyor.
ama buradaki arkadaşların yorumuda 11 ila 14 ağustos diyor :44:
şu 14 gün geriye say muhabbeti yani
peki bu internetteki hesaplama ne ayak

internet son 3 adetnin ortalamasina gore hesapliyor mesela benim dogru cikiyor sen kizlarin dediginide internetide bos gecirme canim...

internet son 3 adetnin ortalamasina gore hesapliyor mesela benim dogru cikiyor sen kizlarin dediginide internetide bos gecirme canim...

mesela internettekine göre yumurtladığımı hissetmedim
ama dün ve bugün hisettim sanırım

hala devam çalışmalara zaten

canım esram tamam böyle diyorsun varikosel ameliyatı olmuyorsunuz haklı olabilirsin.
genetik diyorsun düzelme olmaz diyorsun vitaminleri beslenme programını da kesmişsin....mayısda tüp bebek için ocakta başlamak ne kadar yeterli olcak?
eşim 1 buçuk yıl proxsed içti 5 milyonu anca yükselttik.proxseedi bu kadar uzun kullanmak kolaymı pahalı diyeceksin...onun yanında keçiboynuzlu larışım kullandı aylarca,arı sütü bal polen kullandı aylarca....ne faydalı geldi kim bilir,hangisi vesile oldu....eşin aktar çok rahat kalitesine ulaşırsınızda....ben 5 milyonu yükselttim,sen 2 milyonu yükselt....hiç spermi olmayanlarıda takip ediyorsun kendinde bak neler yapıyorlar....

ya her gün adama nohut yedir,keçiboynuzu tozunu yedir,kırmızı eti kesdir,meyve kurusunun içinde adam getir de koy önüne yedir...
sen de biliyorsun bütün bunları..

esracım en azından beslenme programını yap bak sanada iyi gelecek...umudun moralin motivasyonun artacak..
iç hesaplaşmalar yaşıyorsun en azından için rahat olacak....

doktorlar tanı koyuyor geçiyor,sadece onları dinlesek hiçbişey olmaz inan....

kızma bana esra sadece bugünlerdeki mutsuzluğunu sıkı takipteyim,silkelenip bişeyler yapmanı istemekten başka bişey gelmiyor elimden....

eder yağmurum eder hiç merak etme,etmese bile Rabbim emeklerini görüyor....verdiğn emeklerde Rabbime bir dua,yakarış....hiç moralini bozma:)

kaan hoca 1buçuk aylık tatilden dönmüş mü?

yağmur az daha sabret kardeninde umutlaru tamamen tükenmişti hatta son zamanlarda iyice tükenmişti bak rabbime gecenin güneşini doğdurdu az daha sabret nolur

kızlar bira ağladım
sonra sonra abtestimi alıp yatsı namazını kıdım ,iki rekatta allah rızası için kıldım dua ettim,Rabbim yollarımı açok eyle ,muradımı ver dedim
hatırladımki ben bebeğim öldüğünden beri hiç kuran okumuyorum
hamilelik dönemimde 15 GÜNDE BİR HATİM YAPİYORDUM
Açtım kuranımı okudum biraz kadir gecesine kadar inşallah hatim yaparım
Kuş gibi hafifledim
Rabbim sen tüm topiğimdedki arkadaşlarımın muradını versin ,kimsnın kucağını boş bırakmasın:))

aman yarabbi ne güzel maşallah Rabbim kabul etsin..........

ceylan bacım senin pc kendini uykuya almıyormu ben bi lavaboya gidiyom pc uykuya giriyor ışığım sönüyor

aminnnn:))
işte biz nankör kullar, bebeğim ölünce sanki yaradanıma gücendim ,
ne kadar aptalım
silkelendim çok şükür:)))

aynı şeyi bende yaşadım ne yazık ki....
ama Rabbim kendini bir şekilde hatırlatıyor ve ben ne yaptım diyorsun...
ama şükür Rabbim bizi unutmuyor.....
kabul vakti gelmeyen dua edilmez derler yağmur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…