Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olur aslında kız
meraba umut hanim ben sevser
acaba sizde
1 tane varikosel varmı
annem istedide
ben alt komşunuzum
yeni tanıştık

oldumu kız ?

uzgunum sevser hanim bizde varicosel yok belkide vardir emin degiliz bayramdan sonra dr. gidince sorariz INSALLAH yoktur...

NOT: ust komsunuz annenize selamlarr

demekki tatlım bende bişey anlamadım??????????

sagol canım benim
inşallah olmuştur bu ay hayırlısıyla
amann en azından kafan rahat kız

kızlar benim belim tutuldu az tv başında uzanıyım
korkar oldum valla
yazmayınca kızıyonuzya
sizden izinsiz bi yere gidemiyom artıkın

evet canim galiba sperm den kaynaklaniyo.bana genetik test yapildi herhangi bisey cikmadi.

kızlar fsh sonucuna baktım şimdi 3.43 gerilemiş daha önce 3.88
kalbim sıkışıyor ,nefes almakta zorlanıyorum
hiç birşey etki etmiyor((((((((((((

ah esra ahhhhhhh((((((((((((((((((((((((((

kızlar fsh sonucuna baktım şimdi 3.43 gerilemiş daha önce 3.88
kalbim sıkışıyor ,nefes almakta zorlanıyorum
hiç birşey etki etmiyor((((((((((((

yağmur az daha sabret kardeninde umutlaru tamamen tükenmişti hatta son zamanlarda iyice tükenmişti bak rabbime gecenin güneşini doğdurdu az daha sabret nolur

umudum canım benım demek YATAKLA bütünleştin,hazır nöbetin yokken değerlendir bu saatleri:)

canim yagmur yureklim gunduz orucluyuz canim ama iftardan sonra bol bol calisiyorum fazla mesaiye kalsammi die dusunuyorum nerdeyse....ama sole bir durum var cok nobet tutmaktan halveti unutuyorum halvet bise degil nasil olsa hatirlaniyor zavalli esimi unutacam nerdeyse

hosbulduk canim cok tsk ederim verdigin bilgiler icin.yok canim hic yoktu 3 yildir iigne kullaniyo igne ile buyudu yumurtalari.burdaki doktorlar zamana birakiyolar pek ustuen dusmuyolar.verdigin bilgiler icin cok tsk ederim en yakin zamanda alicam bu vitaminleri..salca konusunda ben zaten cok salcali yaparim yemekleri:))hayirlisi..senin bebeginde hayirli olsun inss saglicakla kucagiina alirsin.

Kızlar nasılsınız hayırlı geceler olsun.kardenim hayırlı uğurlu olsun fıstığım rabbim kucağına sağa sağlim almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…