- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.801
kizlar biz cikiyoruz agrim gecmiyor uzanacagim biraz bebisler durmuyor eger yatmassak gelirim yine simdilik iyi geceler iyi sohbetler:78::78::78:
olur aslında kız
meraba umut hanim ben sevser
acaba sizde
1 tane varikosel varmı
annem istedide
ben alt komşunuzum
yeni tanıştık
oldumu kız ?
yağmıurum ben telde bayana sonucu sordum bir hata oldu testi tekrarlamak gerek dedi.
hocada bunu yazmıştı..
Sperm DNA testi, gerçekten de son derece zor ve hassas bir test. Bazı durumlarda değil 2, çok daha fazla defa tekrarlamak gerekiyor. Zaten bu nedenle her yerde bakılamıyor. Maalesef sizde de böyle olmuş. Belki bozukluğun ileri derecede olması da buna neden olmuş olabilir. Tekrarlamaktan başka bir çözümü yok. Ama İstanbul'da da bunu yaptırabilirsiniz. İsterseniz Çapa Tıp Fakültesi Androloji Bölümü'ne danışın. Orada Prof.Dr. Ateş KADIOĞLU'nu bulabilirseniz, nerede yaptırabileceğiniz konusunda yardımcı olacaktır. Sizde son morfoloji testiniz %2 normal çıkmıştı. Önceki 0'dı. Demek ki Klomen tedavisinden fayda görebiliyorsunuz. Yaptıramazsanız, bu şekilde tedavinize devam edip, morfoloji ile takip de edebiliriz. Önümüzdeki ay bir kez daha Kruger sperm morfolojisi yaptırabilirseniz, %2'den daha fazla iyileşme sağlayamadığımızı görürsek, varikosel ameliyatı yapmak gerekecektir. Düzelmiş gelirse, ameliyatı bir süre erteleyebiliriz.
demekki tatlım bende bişey anlamadım??????????Aynı hikaye madem sonuçlar kötü neden oran ortada yok..
Sonuç alınamamış ama yorum yapılmış sadece
yalnız sonucu belli olamayan ikimiz varız he
eneslenanın %100 hasarı var o bile bu şekilde olmamış.bizim hasarlar yüzde yüzün üstünde sanırım:)
ne demek canım benim sende her gece her sabah öğlen akşam burdasın ama maşşallah en güçlülerden biride sensin yılmadan usanmadan yoluna devam ediyosun rabbim senin duanıda geri çevirmez bu ay inşallah canım
benimkini boş ver bu ay korundumya imkansız yani kaçak bile olmadı
ama inşallah sende hamilesindir
hoş geldin gamzelim
baya yorulmuş ve üzülmüşsünüz sizlerde
allah yardımcınız olsun
düşüklerin sebebi kalitesiz spermden mi kaynaklanıyor acaba
eşin menogon iğne kullanıyosa mutlaka olumlu gelişmeler olucaktır
uzgunum sevser hanim bizde varicosel yok belkide vardir emin degiliz bayramdan sonra dr. gidince sorariz INSALLAH yoktur...
NOT: ust komsunuz annenize selamlarr
sagol canım benim
inşallah olmuştur bu ay hayırlısıyla
amann en azından kafan rahat kız
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-olup-varikosel-cikanlar-yardim-lutfen-2.html
benm durumum gıbı olupta varıkosel amelıyatının hcbır faydasını gormeyenlerın kanıtı ıste burda
ıyı gelecegını duzelecegını bılsek neden yaptırmayım
o kadar dusuncesızmıyım bende
bu kadar acı cekım
onlarada hep gıttıktelerı doktor
varıkosel br ınsanın sperm cıkısını bu kadar etkılemez demıs
bızede aynen öle söledıler
kaldıkı bzde renklı duplorde bıle cıkmadı
1 tane doktor 1. derecede var gıbı dedi
var oldugu bıle bellı olmayan varıkoselın
ve yukselmeyecegını bıldıgım yıkandıgı halde 21 tane olan spermın neyını amelıyat ettırımde yukseltımmmm
kızlar fsh sonucuna baktım şimdi 3.43 gerilemiş daha önce 3.88
kalbim sıkışıyor ,nefes almakta zorlanıyorum
hiç birşey etki etmiyor((((((((((((
kızlar kaan hocaya yazacağım şimdi çıkıyorum kusuruma bakmayın((
kızlar fsh sonucuna baktım şimdi 3.43 gerilemiş daha önce 3.88
kalbim sıkışıyor ,nefes almakta zorlanıyorum
hiç birşey etki etmiyor((((((((((((
umudum canım benım demek YATAKLA bütünleştin,hazır nöbetin yokken değerlendir bu saatleri:)
canım alırız tabi hoşgeldin sıkma canını elbette zamanı gelecek sende güzel haberlerini paylaşacaksın
eşimin yumurtaları yoktu derken inmemiş testis problemimi vardı
anladığım kadarıyla sperm değerleriniz fena değil
canım burda bir çok arkadaşın eşi proxeed plus vitamin yada arginmax mens vitamin kullanıyor
eğer imkanın varsa proxeed alırsan daha faydalı olur hatta yurt dışında yaşıyorsan m sure diye bir vitamin varmış
süper olduğu söyleniyor onu kullanabilirsiniz eşinin varikoseli varmı eğer varsa ilk onu halledin
canım ben eşime bol bl nohut haşladım yedirdim keçi boynuzunun tozunu sabah akşam bir bardak süte kattım içirdim
ve yemeklerde bol domates salçası kullandım salçanın içinde bol miktarda likopen diye bir madde var oda morfolojiyi çok düzeltiyormuş
umarım tez zamanda güzel haberler alırsınız
Kızlar nasılsınız hayırlı geceler olsun.kardenim hayırlı uğurlu olsun fıstığım rabbim kucağına sağa sağlim almayı nasip etsin
eminemmm canim hosgeldin sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?