Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yk kız teldende gırıor ha
bu satte gtmez heralde cafeye

ayrıca umud nobettemısn

nobette degilim bitanem nasipse pazartesi gunu basliyor yogunluk tekrar...haftasonu nobrt tutmam dedim zaten yogunun dinlenecek vaktim yok bide haftasonu olursa vayy halime haftasonu esime fazla mesaiye geliyorum :)

dukkani ben kapatiyorummmmmmmmmmmm

kizlar sayfam acilmadi meger burada var gorunuyormusum bende bekledim sayfa acilsin diye hep:))

opuyorum hepinizi iyi geceler

ameliyatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

sagol canim biz daha tam olarak baslamadik tedaviye insallah cok uzun surmez siz tedaviye ne zaman basladiniz uzunmu suruyor

cnm 9 aydır tedavideyiz bu ara sen de kendine baktır derim sadece hormonlarına değil yumurta takibi yaptır derim benim dr gerekmiyor şu an diyor ama rahim filmi çektir bazen eşlerimizi düzeltiyoruz ama kendimizde polip kist miyom ne var bilmiyoruz

slm kızlar naslsınız
bugun ıftara komsum gelecek hazırlık yapıcam sımdı
bı oncesınde bakayım dedım ne var ne yok

canım baktım atesıne yumrutan catlmaıs gorunuyor hayırlısı bakalım dongun bayagı uzaadı ama sonu guzel olur ınsallah
ayy o nasıl bi tablo olmuş canım
çatlamış görüyomusun
lorke uyuyo şuan pc ye sarılmış
o yüzden sahurda görür o
kızım anında kapattım pc yı attım yataktan
zaten kafam sarılıydı yatarken
sabahta gozlerımı bagladım ole guzel uyumusum kı ama hala kafada agrıyla uyanmak sınır bozucu

yagmurum daha da atesıne nıe yukselmıyo demek yok
daha coook erken
ıgne kullanırken en erken 12. gunde falan catlayabılır yumurta
catlamadan da yukselmez kı zaten

ben tablolarımı koymustum bak gecen gun hepsı gorunuyo suan tkrr koyayım bak bakalım

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

iyi pazarlar kızlar
bilgem kuzum nice senelere
her şey gönlündne geçen gibi olsun inşşş

merhabalar...

bilgem;evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :)nice sağlıklı,sevdiklerinle beraber yıllar geçirirsiniz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…