- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.941
kris özel bişi istemiyorum ne gerek var şimdi
lorke bu sabah ateşimi ölçtüm kız öylesine tabi 36.8 çıktı adetimede 9 gün var
slm kızlar naslsınız
bugun ıftara komsum gelecek hazırlık yapıcam sımdı
bı oncesınde bakayım dedım ne var ne yok
canım baktım atesıne yumrutan catlmaıs gorunuyor hayırlısı bakalım dongun bayagı uzaadı ama sonu guzel olur ınsallah
kızım anında kapattım pc yı attım yataktan
zaten kafam sarılıydı yatarken
sabahta gozlerımı bagladım ole guzel uyumusum kıama hala kafada agrıyla uyanmak sınır bozucu
yagmurum daha da atesıne nıe yukselmıyo demek yok
daha coook erken
ıgne kullanırken en erken 12. gunde falan catlayabılır yumurta
catlamadan da yukselmez kı zaten
ben tablolarımı koymustum bak gecen gun hepsı gorunuyo suan tkrr koyayım bak bakalım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm 9 aydır tedavideyiz bu ara sen de kendine baktır derim sadece hormonlarına değil yumurta takibi yaptır derim benim dr gerekmiyor şu an diyor ama rahim filmi çektir bazen eşlerimizi düzeltiyoruz ama kendimizde polip kist miyom ne var bilmiyoruz
tatlım benım derdim menegon iğne vuruluyorum ,o zaten benım yumurtalarımı uyarıyor
ona rağmen hala 36 üstüne çıkamadım vede hep saat 7-00 ölçüyorum
acaba diyorum tembellikmi var
ama tembellik olsa adetlerim çok düzgün yok yok değil
bu yumuralr benı gıcık etti
ben aslında vücüdumun her herini sewerim
buna içide dahil
güzel yumurtalarım tatlı yumurtalar,canlarım ,ciğerlerim hadi bakim büyüyün yavaş yavaş ,anneniz sevsin sizi
al işte kafayıda yedim
memnun kaldın mı?????????????
canım yağmurum yumurtlama olmamışki ateşin yükselsin
hem herkesin ateşi yüksek olcak diye bir kural yokki
önemli olan ateşin seyri
benim çok yüksekti bazı arkadaşların çok düşük
ama önemi yok önemli olan yumurtlamak
ceylan ff çizgiyi çalışma olduğu bir güne çekmiş
ama hala emin değil kesik çizgi çekmiş
bana sorarsan bence yumurtladın çünkü ateşin güzel yükselmiş
ama günü tutturamıyom :97:
Facebook'ta Civilim | Facebook
kızımı beğenirmisiniz rica etsem Allah razı olsun hepinizden
yagmurum ronyamda yazmıstatlım benım derdim menegon iğne vuruluyorum ,o zaten benım yumurtalarımı uyarıyor
ona rağmen hala 36 üstüne çıkamadım vede hep saat 7-00 ölçüyorum
acaba diyorum tembellikmi var
ama tembellik olsa adetlerim çok düzgün yok yok değil
bu yumuralr benı gıcık etti
ben aslında vücüdumun her herini sewerim
buna içide dahil
güzel yumurtalarım tatlı yumurtalar,canlarım ,ciğerlerim hadi bakim büyüyün yavaş yavaş ,anneniz sevsin sizi
al işte kafayıda yedim
memnun kaldın mı?????????????
genelde akıntı ısaretlemeyınce deddıgın gıbı kesık cızgı yapıyoben yarınıda kafadan attım yazdım
o zaman çekti çizgiyi
ben akıntıyı tam olarak anlamadıgım için olabilirmi
kesik olması
yani mesela hiç yumurta akı gibi diye işaretlemedim
Eki Görüntüle 240466
canım ve kader arkadasım benım,
bugun senın 4 yıllık seruvenını acısıylan tatlısıylan tamamladıgın
en mutlu gunun ,
EVLILIK yıldonumunnnnnnnnnnnnnnnn....
DILERIM canı gonulden
seneye bu zmanlara hayırlı br evlat kucagında 3 kısılık bir aile olarak gırmeyı nasp eder rabbım..
o bos bırakıpta hayaller kurdugun odayı
en gusel sekılde dızmenı nasp etsın....
yuregın kadar ve senın kadar gusel br melegın olsan ınsallahhhhhhhhhhh
esınlen sevdıklerınlen nıce nıce yıldonumlerı dılerım sana saglıklan huzurlan
azgının tadı yuvanın huzuru hc bozulmasın,
kımseler uzmesın sızı ınsallahhhhhhhh
rabbm ne muradın varsa vermeyı nasp etsın
ve o yuzunu hc soldurmasınnnnnnnnnnnnnnnn (AMIN )
(ezan okundu ustune bu kabul olacagının ısaretıdır ınsallah )
bilgem evliliğiniz bir ömür daim olsun eviniz bebiş sesleriyle şenlensin cnm
Canım evlilik yıldönümün kutlu olsun
2012 de işallah bebğinizde size katılır:))
Mutlu sağlıklı günler temennisiyle:)
Bilgecim sevdiceğinle nice mutlu yıllara bitanem...
iyi pazarlar kızlar
bilgem kuzum nice senelere
her şey gönlündne geçen gibi olsun inşşş
canım Rabbım mutlulugunuzu hayırlı bı evlatla taclandırsın ce sonrasında ebedi mutluluga cevırsın ınsallah
merhabalar...
bilgem;evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :)nice sağlıklı,sevdiklerinle beraber yıllar geçirirsiniz inşallah...
iyi pazarlarrr....
bilgem
evlilik yıkdönümünz kutlu olsun inşallah gelecek seneki yıldönümünüzü bebeğinizle kutlarsınız...
Kızlar beni ne kadar mutlu ettiniz ..
Sabah çok erken kalktım annem geldi kışlık menemen hazırlıyoruz evlilik yıldönümümde , ne kadar büyük ironi..
Eşim ben annem kilolarca yap yap hala bitmedi , annem namaza durunca fırsat bu fırsat hemen geldim ..
Canlarım benim , hepiniz artık dostum oldunuz , sırdaşım oldunuz , kalbimde yeriniz o kadar büyü ki, reel hayatta görüşebileceğim hiç bir arkadaşım yoktu ve hep eşime yakınırdıım , hala yok ama artık yakınmıyorum çünkü varlığınız bana falzasıyla yetiyor , büyük bir mutlulukla geliyorum hergün buraya ...
İyiki tanıdım sizi , hepinize teşekkür ediyorum ..
Evlilik yıldönümü için elbette bişeler yapacağız :)
Akşam eşim göl kenarında yemeğe götürecek beni , o yemek ben çay ısrmalıcam ..
Şimdi çalışıyorum ya ben altında kalır mıyım , peh :)
Esra kuşum , kaderdaşım , başıma ne geldiyse aynısı sanada oldu bu kk 'da olduğum müddet içinde ..
Kalbim senin için bazen inanılmaz buruk oluyor , ben hamile kalsam herkese karşı ama önce sana karşı suçlu hissedicem kendimi..
Siz asla öyle düşünmemi istemezsiniz ama ne biliyim tüm hamile arkadaşlarım bu müjdeli haberi verirken içleri buruk veriyorlar bir gün hamile kalırsam benimde öyle olucak herkese karşı ama özellikle senin benden bile önce anne olmanı diliyorum ..
Çünkü birlikte çıktık sneinle , herşey hep aynı anda oldu, aynı anda kaybettik aynı anda düştük sonra kalktık.. (buaradaki düştük kalktık yanlış anlaşılmasın ha )
Ama mücadeleye hala devam ediyoruz , inşş bir gün bu topikteki herkesin hamile kalacağını , bebeğini dünyaya getireceğine inanıyorum , inanmak istiyorum ..
Ve öpüyorum senide , neydi ha , hatırladım uğur böcüğüm :)
sen benim duygularıma tercüman olmuşsunn
yüreğim öyle bir burukki bende kendimi suçlu hissediyomm
diyom bazen kendi kendime Allahım ben dualarımı kabul ettin
ama arkadan bir ses yağmurumda bilgemde lorkemde merimde vs. dua ediyorlar
üfff çok zor gerçekten ama bunu kabul etmek gerek hayatta herkes nasibini vakti zamanı gelince yaşar
ben daha evvelde dedim benim mutluluğum tam değil arkadaşlarım mutsuzken :93:
Sabah çok erken kalktım annem geldi kışlık menemen hazırlıyoruz evlilik yıldönümümde , ne kadar büyük ironi..
Eşim ben annem kilolarca yap yap hala bitmedi , annem namaza durunca fırsat bu fırsat hemen geldim ..
Canlarım benim , hepiniz artık dostum oldunuz , sırdaşım oldunuz , kalbimde yeriniz o kadar büyü ki, reel hayatta görüşebileceğim hiç bir arkadaşım yoktu ve hep eşime yakınırdıım , hala yok ama artık yakınmıyorum çünkü varlığınız bana falzasıyla yetiyor , büyük bir mutlulukla geliyorum hergün buraya ...
Esra kuşum , kaderdaşım , başıma ne geldiyse aynısı sanada oldu bu kk 'da olduğum müddet içinde ..
Kalbim senin için bazen inanılmaz buruk oluyor , ben hamile kalsam herkese karşı ama önce sana karşı suçlu hissedicem kendimi..
Siz asla öyle düşünmemi istemezsiniz ama ne biliyim tüm hamile arkadaşlarım bu müjdeli haberi verirken içleri buruk veriyorlar bir gün hamile kalırsam benimde öyle olucak herkese karşı ama özellikle senin benden bile önce anne olmanı diliyorum ..
Çünkü birlikte çıktık sneinle , herşey hep aynı anda oldu, aynı anda kaybettik aynı anda düştük sonra kalktık.. (buaradaki düştük kalktık yanlış anlaşılmasın ha )
Ama mücadeleye hala devam ediyoruz , inşş bir gün bu topikteki herkesin hamile kalacağını , bebeğini dünyaya getireceğine inanıyorum , inanmak istiyorum ..
sen benim duygularıma tercüman olmuşsunn
üfff çok zor gerçekten ama bunu kabul etmek gerek hayatta herkes nasibini vakti zamanı gelince yaşar
((((( (((((((( (((((
ugur bocugun senı yesın
benmde yasanılan olayın bıraz yarım kalısından dolayı yagmur ıle sana karsı acayıp hasasıyetım var.senın hamıle olusun bana ınanılmaz umut olacak,asla suclu hıssetmeyeceksın kendını.böle dusunursen uzulurum hatta bn vermek ıstyıorum bu gusel haberı bıle.senı cok ama cok sevıyorum.ben ınanıyorum en yakın zamnda zafer senın olucak hemde en hayırlısından.evet aynı anda aynı seyler yasadık ınsallah sonumuz gusel olacak ..
hamılelere bu yazımda,
evet kendı mtluluklarınızı belkı bıraz buruk bır sekılde bıze yazıorsunuz ama vaktı gelenın oluyor malesef bebegı,
sakın böle dusunmeyın,sızler bıze umut oluyorsunuz.ve sızın sevncınız bızım uzuntumuz deıl umudumuz oluyor.
her hamılede keske onun yerınde olabılsem dıorum ıcımden ama saglıklan kucagına alması ıcınde tum ıctenlıgımlen o kısıye duamı edıyorum
rabbm burda olan olmayan tum kullarının kucagını hayırlı evlatlan doldursun
hamıle olan arkadaslarımında sorunsuz bır sekılde saglıklan bebeklerını kucagına almayı nasp etsın ınsallahhhhhhhhhhh
ne güzel bir tablo ,hiç birşeye değil bu güzel tabloya nazarım değecek:))Kızlar buda benim ff , canım ff'im hala yüksek , inşş sonradan bana kazık atmaz:)
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım içli arkadaşım benımsen benim duygularıma tercüman olmuşsunn
Evet Ronya'm , haklısın o yüzden herşeyi doğanın akışına ve kadere bırakmak lazım ..
Ben burda tüm hamile arkadaşlarımızın bizler için canı gönülden dua ettiklerini bilidğimden , içlerinin buruk olmasını gönlüm razı değil ...
Bu işte burdaki dostluğun samimiyetinden ve gerçekliğinden kaynaklanıyor...
Allah2ım ben hamile kalsam bunu nasıl söylicem diyorum , söylerim ama içimin bir tarafıda hep acır .. Bu zor bir durum , mutlulukla üzüntünün arasında bir çizgi..
İnşş hepimiz hamile kalırızda herkes doya doya yaşar bu güzel duyguyu , kalbinde burukluk olmadan ..
Allah'ım evlatlarınızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ...
((((( (((((((( (((((
ugur bocugun senı yesın
benmde yasanılan olayın bıraz yarım kalısından dolayı yagmur ıle sana karsı acayıp hasasıyetım var.senın hamıle olusun bana ınanılmaz umut olacak,asla suclu hıssetmeyeceksın kendını.böle dusunursen uzulurum hatta bn vermek ıstyıorum bu gusel haberı bıle.senı cok ama cok sevıyorum.ben ınanıyorum en yakın zamnda zafer senın olucak hemde en hayırlısından.evet aynı anda aynı seyler yasadık ınsallah sonumuz gusel olacak ..
hamılelere bu yazımda,
evet kendı mtluluklarınızı belkı bıraz buruk bır sekılde bıze yazıorsunuz ama vaktı gelenın oluyor malesef bebegı,
sakın böle dusunmeyın,sızler bıze umut oluyorsunuz.ve sızın sevncınız bızım uzuntumuz deıl umudumuz oluyor.
her hamılede keske onun yerınde olabılsem dıorum ıcımden ama saglıklan kucagına alması ıcınde tum ıctenlıgımlen o kısıye duamı edıyorum
rabbm burda olan olmayan tum kullarının kucagını hayırlı evlatlan doldursun
hamıle olan arkadaslarımında sorunsuz bır sekılde saglıklan bebeklerını kucagına almayı nasp etsın ınsallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?