Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ronyam Bilgem sana sen bana tercüman olmuşsun....Gerçekten de bende suçlu hissediyorum kendimi, sanki hani yapılacak bişey olsa Fizana gitsem alsam kızların herbirine birer tane dağıtsam...Ama Rabbimin takdiri biz ne kadar istesekte olmayınca olmuyor. İnanın şu ana kadar şöyle dolu dolu mutlu hissetmedim kendimi, hep bi yanım eksik kaldı. Ne zaman ki hepinizin güzel haberlerini alırsam o zaman tam olucam bende.

Bende böyle hissediyom işte.

bilgem)) evliklik yildonuzmuz kutlu olsun rabbim yuvaniza mutluluk saglik huzur versin inss.tabi birdeeeeee dunyalar tatlisi bi bebek insssssssssssssssss

canım boncuğum azcıkta güzel şeyler konuşalım
yarın randevun var demi umarım iyidir bizim yakışıklı
bakalım anneciğine nasıl pozlar verecek

canım boncuğum azcıkta güzel şeyler konuşalım
yarın randevun var demi umarım iyidir bizim yakışıklı
bakalım anneciğine nasıl pozlar verecek

Evet Ronyam haklısın, yarın öğlen randevum.
Benimki doktorda pek uslu, başka zamanlarda zıplatıyo kerata:)))) Senin mercimeğide görecez çarşamba günü, hadi bakemmmmm...

Kızlar kimse yok olandada ses yok sıkıldım yaa
önümüzdeki ay yumurta takibimi yaptırsam erkenmi olur
ameliyatın daha 2.ayına girmiş olucaz
fikir verin yaaaaa

Kızlar kimse yok olandada ses yok sıkıldım yaa
önümüzdeki ay yumurta takibimi yaptırsam erkenmi olur
ameliyatın daha 2.ayına girmiş olucaz
fikir verin yaaaaa

bende sıkılldıımmm
önce eşinin degerlerini görsende ona göre yaptırsan takibi daha iyi olmazmı
bence takibe ona göre karar ver

umud ne yaptin guzel kardesim
bence kendi hastanende yaptir herseyi baska yerlere gitme
daha ozen gosterirler ve bosuna masraf etmezsin o parayi tedavine ayirirsin

canım krisim kardeşim yol arkadaşım henüz bişe yapmadık bayramdan sonra artık duruma göre karar vereceğiz önce bir tüp bebek yaptırdığım dr. gideceğim görüşmeye çağırmıştı hala gidemedim herşey üstüste gelince böle oldu....... dr. tlf konuştuk gel görüşelim genetik test isteyeceğim dedi hayırlısı İNŞALLAH önce onunla görüşeyim herşeye ona göre karar vereceğim....

QUOTE=ekin79;20514433]pinekliyoruz napalm
sen nasılsın canım[/QUOTE]

bende pek farklı sayılmam kociş işe gidiyor onu yola koyacam tek başıma kaldım yine bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…