Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım arkadaşım eşim bugün test werecek artık sonucunu bgün yada yarın alıp doğru Alkan yıldırımın yanına gitcez,hiç duydun mu adını?Bir akrabamda ona gidiyormuş memnun kalmış,terstleri çapada yapıyormuş.
Ya bizimki tüpe yanaşmıyor ,bakalım bu doktor bizi nereye yönllendirecek.
İnşallah tedawiyw girmrden mutlu haberi alrsın canım.Ben dondurulan empriyoların kalitesine güvenmiyorum pek,aama hiç yoktan iyidir.
Hangi has yapıcan denemeni canım ve hangi doktor?
Rabbim inşallah ikimize e aynı dönemlerde gebelik nasip ederde burda gebeliğimiz hakkında yazışırız,göbişlerimizin resmini çeker burda sergileriz,Rabbimmmm inşalllah aminnn

yagmur test sonucunuz ne oldu ?

Berbat canım bir saat pc ye boş boş baktım ,3 aydan beri içtiğimiz çaylardan keçi boynuz bir koca bir hiç.Sayı (toplam)3.2 mil,hareketlilik bayağı düşmüş morfolojide hala 0.
Eşimim bile haberi yok bağıra bağıra ağlamak istiyorum,benim yarın gidip kadındoğum uzmanıyla göüşmemin ne anlamı warki?Akıl werin lütfen sizden başka kimsem yok.

merhaba arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim eşimde varikosel vardı ameliyatla o sorunu çözüldü. Allah doktorların eline düşürmesin ama doktorları da eksik etmesin. 1 yıldır doktor doktor geiyoruz. kimi bekleyin diyor kimi klomen dene diyor kimi aşılama diyor. ürologlar sakın aşılama yaptırmayın diyor öff çok zor bu işler çokkk

Canim benim uzulme derdi veren Allah dermaninida verir insallah. Tup bebege neden karsi esin bukadar yasadiginiz o aci olay herkesin basina gelebiliyor. Bizim bu saatten sonra olana dek tup bebegi denememiz lazim yeterki maddi yonden gucumuz olsun. Manen zaten herseye raziyiz. Bizde olana kadar pes etmeden tup bebege devam edecegiz. 3 milyon sperm varmis cok sukur icinden morfolojisi saglam olanini buluyolarmis testte sifir yazsada icinde mutlaka saglamlarda oluyormus 3 5 tane bulsalar zaten yetecek .
Bozma moralini kardesim . Rahat olun stres yapmayin esinle birbirinize destek olarak dogru kararlar alin ve tedavinizi geciktirmeyin.
Hele senin dondurulmuslarin varmis benim olsa simdiye kadar hepsini kullanirdim.
Canim benim uzulmene dayanamiyorum senin. Inan hersey yoluna girecek ve biz bugunleri unutacagiz bile.
Seni seviyorum

yagmurcugum uzuldum ama bızde aynı durumda lduk
3 ay boyunca hersey yedık ıctık sonuc koca bır sıfır...
cok kotu bır durum yha
senı cok ıı anlıorum canım
tup ekarar verdık hakkımızda hayırlısı
tup bebekte morfolohınn onemı yok

saolun arkadaşlar şu an çok kkötüyüm gözyaşlaryla yazıyorım yazıları seçemiyorum,bizim için herşey bitti bu akşamdan itibaren,stem minnet duymaktan sadece bebek düşünmekten bıktım 7 sene çabaladım ömrümün en güzel hatta 8 senesi uçtu gitti,,yoruldum artık acım ıyıce derinleşti bebbbeklerim canım yawrularım şu anda yanımda olacaklardı aama çürüyüp gittilr.Allahım yardım et ,sen aklımı koru

Birtanem neden boyle yapiyorsun umitsiz durumda degilsiniz ki hersey sizin elinizde dondurulmuslarinda varmis neden kullanmiyorsun . Neden bukadar uzuyorsun kendini olacak insallah sabret canim kardesim benim.

Yagmurum sakin tedavinin pesini birakma yarin mutlaka Alkan Yildirim a git ve o ne derse ona gore hareket et canim.

senı cok ıı anlıoruz allh hepımıze sabır ersın dıyecek bır sey yok
allhım beterınden sakınsın

Birtanem neden boyle yapiyorsun umitsiz durumda degilsiniz ki hersey sizin elinizde dondurulmuslarinda varmis neden kullanmiyorsun . Neden bukadar uzuyorsun kendini olacak insallah sabret canim kardesim benim.

dondurulmuş empriyolarım yok canım yalnuş anlamışsın ,doktoruda iplal ettim 20 dakka önce,menepoza girmeyi beklicem şu saatten sonra

Yağmurum üzülme ne olur bizler güçlü durmak durumundayız.Eşlerimiz bu konularda yardımcı olmak yerine çoğu kez köstek olmayı tercih ediyor malesef.Benim eşimde tüp bebeğe karşı biraz razı oluyor sonra yine vazgeçiyor.Ama ben diretiyorum yaşlarımız daha geçmeden en azından şansımızı denemek zorunda olduğumuzu bilmek anlamak zorundalar.Güçlü ol lütfen ve eşini ikna etmeye çalış.Rabbim bize hangi yoldan kısmet edecek denemeden bilemeyiz.

kızlar bu duayı ağzınızdan düşürmeyin.zekarriya peygamberin duasıymış.

RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı okumuş ve gebe kalmış

ayrıca allah peygamber efendimize edilen salavatı geri çevirmezmiş duanızla birlikte salavatta getirin.

bebek olması için 4 cuma üst üste bin defa 'ya evvel'deyip tesbih çekmekde iyiymiş.

bir çok kişide 7gün oruç tutup iftar vakti 21 defa allahın 3ismini suya üfleyerek ve o sudan içerek hamile kalmış.hatta bi kişi ilk çoçuğuna böyle gebe kalmış.şimdi ikincisi için yine oruç tutacakmış.
'suya 21 defa;allahümme ya musavir;allahümme ya bari;allahümme ya halık üflenecek. tutulan oruç üflediğiniz suyla açılır.

yapmak isteyip anlamayanlar özelden msj atsınlar kızlar.amacım size yardımcı olup duanızı almak.rabbim banada çabuk zamnda evlatlar nasip etsin.bende bu ay 7gün oruç tutum.benim tüplerim tıkalı.ama herşeyi veren allahım.

--------------------------------------------------------------------------------

dondurulmuş empriyolarım yok canım yalnuş anlamışsın ,doktoruda iplal ettim 20 dakka önce,menepoza girmeyi beklicem şu saatten sonra

Canim nedemek menopoza girmeye bekleyecegim. olurmu oyle sey. Boyle dusunme Allahin gucune gider. Sonuna kadar mucadele edecegiz olana kadar mucadele edecegiz. Neden doktoru iptal ettinki bize bu saatten sonra onlardan fayda. Neden tedaviye karsi cikiyorsunuz. Esin de varikosel ameliyatini olsun tekrar . Sende kontrolunu birakma . Gerekirse tekrar tup bebege baslayin. Umitsiz degilsinizki nededn boyle birakiyorsun pes ediyorsun. Bizde ayni durumdaydik ilk testte sayi 7 milyon hiz ve morfoloji sifirdi . Esim ameliyat oldu ilaclar igneler yiyor ben desen doktordan cikmiyorum neredeyse bak nerelere geldik. Sizde tedavinizi yaptirin inanki duzeliyor. Hadi bebegim topla kendini sen guclu olmak zorundasin. Tekrar al randevunu doktordan git mutlaka . Canim kardesim benim.

yagmurum bitnem. Ne desem ki bilmiyorum. İnan okuyunca çok kötü oldum. Rabbim seni, bizleri dermansız bırakmayın. Hepimizin aşağı yukarı kaderi bu. Elimizden geleni yapıyoruz, sende elinden geleni yapmalı, kendini bırakmamalısın. Çok şükür az da olsa sperm var. Bak kimisinde hiç sperm bulunamıyor ancak kök hücre ile bebek sahibi olabilmeyi bekliyorlar. Evet yaşadığın çok ama çok cı. Seninkiyle kıyaslanamaz ama benimde bebeğim düşmeseydi doğum çok az bi zamanım klacaktı. Lütfen kendini toparla. Ben her zaman senin yanındayım bitanem.

yagmurcugum lutfen uzulme
cunku durumu senden daha kotu olan insanlar var
mesala benim esim sperm sayisi sifir
basarisiz bir tup bebegimiz var
uzulme rabine sigin ve hemen tup bebek yaptirin

kızlar nasılsınız
yagmru hepımız aynı durumdayız allh beterınden sakınsın hepımızı canım benım

Sürekli kendi utancından bahsediyi(test esnasındaki sper) ya ben hayatımda hiç görmediğim erkeklere kendimi muayene ettiriyorum ben hiç bir şey hissetmiyorum sanki,yerin dibine girmek doktorun yüzüne hiç bakmak dahi istemiyorum.O zaten her şeyi ben istedim diye yapmış ameliyat ,2 kere tüp sürekli doktora git mek vs.Bu söyledikleri daha da acı çocoğumuz olsun diye yaptım demiyo ben istedim diyeyemiş,ne kadar zoruma gitti anlatamam ,bazen diyirum şu erkekler kalp yerine başka bir şey mi taşıyorlar.?
Desteğin için saol allah razı olsun,Allah muradını wersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…