- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Canim kardesim benim hic beklemeden tedaviye baslayin. Yumura olayi her ay degisiyor ben tup bebek yaptigim ay 4 tane verdi bir sonraki ay 13 tane oldu . Sizde yumurtanin en cok olustugu ay tup yaparsiniz . ben bugun yarin basliyorum tup tedavisine regl olmami bekliyorum yarin olmam lazim. Ikimiz ayni anda hamile kalip ayni anda dogum yapariz insallah. sen esini guzelce ikna et ve zaman gecirmeden tedaviye baslayin. Beni mutlaka haberdar et sabahtan beri seni bekliyorum burada:) Canimsin sen benim. Seni seviyorum.
ibrahim adnan saraçoğlu diye biri var. ondan alıyoruz.
yagmur test sonucunuz ne oldu ?
Berbat canım bir saat pc ye boş boş baktım ,3 aydan beri içtiğimiz çaylardan keçi boynuz bir koca bir hiç.Sayı (toplam)3.2 mil,hareketlilik bayağı düşmüş morfolojide hala 0.
Eşimim bile haberi yok bağıra bağıra ağlamak istiyorum,benim yarın gidip kadındoğum uzmanıyla göüşmemin ne anlamı warki?Akıl werin lütfen sizden başka kimsem yok.
saolun arkadaşlar şu an çok kkötüyüm gözyaşlaryla yazıyorım yazıları seçemiyorum,bizim için herşey bitti bu akşamdan itibaren,stem minnet duymaktan sadece bebek düşünmekten bıktım 7 sene çabaladım ömrümün en güzel hatta 8 senesi uçtu gitti,,yoruldum artık acım ıyıce derinleşti bebbbeklerim canım yawrularım şu anda yanımda olacaklardı aama çürüyüp gittilr.Allahım yardım et ,sen aklımı koru
Birtanem neden boyle yapiyorsun umitsiz durumda degilsiniz ki hersey sizin elinizde dondurulmuslarinda varmis neden kullanmiyorsun . Neden bukadar uzuyorsun kendini olacak insallah sabret canim kardesim benim.
dondurulmuş empriyolarım yok canım yalnuş anlamışsın ,doktoruda iplal ettim 20 dakka önce,menepoza girmeyi beklicem şu saatten sonra
saolun arkadaşlar şu an çok kkötüyüm gözyaşlaryla yazıyorım yazıları seçemiyorum,bizim için herşey bitti bu akşamdan itibaren,stem minnet duymaktan sadece bebek düşünmekten bıktım 7 sene çabaladım ömrümün en güzel hatta 8 senesi uçtu gitti,,yoruldum artık acım ıyıce derinleşti bebbbeklerim canım yawrularım şu anda yanımda olacaklardı aama çürüyüp gittilr.Allahım yardım et ,sen aklımı koru
Yağmurum üzülme ne olur bizler güçlü durmak durumundayız.Eşlerimiz bu konularda yardımcı olmak yerine çoğu kez köstek olmayı tercih ediyor malesef.Benim eşimde tüp bebeğe karşı biraz razı oluyor sonra yine vazgeçiyor.Ama ben diretiyorum yaşlarımız daha geçmeden en azından şansımızı denemek zorunda olduğumuzu bilmek anlamak zorundalar.Güçlü ol lütfen ve eşini ikna etmeye çalış.Rabbim bize hangi yoldan kısmet edecek denemeden bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?