- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Canim nedemek menopoza girmeye bekleyecegim. olurmu oyle sey. Boyle dusunme Allahin gucune gider. Sonuna kadar mucadele edecegiz olana kadar mucadele edecegiz. Neden doktoru iptal ettinki bize bu saatten sonra onlardan fayda. Neden tedaviye karsi cikiyorsunuz. Esin de varikosel ameliyatini olsun tekrar . Sende kontrolunu birakma . Gerekirse tekrar tup bebege baslayin. Umitsiz degilsinizki nededn boyle birakiyorsun pes ediyorsun. Bizde ayni durumdaydik ilk testte sayi 7 milyon hiz ve morfoloji sifirdi . Esim ameliyat oldu ilaclar igneler yiyor ben desen doktordan cikmiyorum neredeyse bak nerelere geldik. Sizde tedavinizi yaptirin inanki duzeliyor. Hadi bebegim topla kendini sen guclu olmak zorundasin. Tekrar al randevunu doktordan git mutlaka . Canim kardesim benim.
yagmurum bitnem. Ne desem ki bilmiyorum. İnan okuyunca çok kötü oldum. Rabbim seni, bizleri dermansız bırakmayın. Hepimizin aşağı yukarı kaderi bu. Elimizden geleni yapıyoruz, sende elinden geleni yapmalı, kendini bırakmamalısın. Çok şükür az da olsa sperm var. Bak kimisinde hiç sperm bulunamıyor ancak kök hücre ile bebek sahibi olabilmeyi bekliyorlar. Evet yaşadığın çok ama çok cı. Seninkiyle kıyaslanamaz ama benimde bebeğim düşmeseydi doğum çok az bi zamanım klacaktı. Lütfen kendini toparla. Ben her zaman senin yanındayım bitanem.
yagmurcugum lutfen uzulme
cunku durumu senden daha kotu olan insanlar var
mesala benim esim sperm sayisi sifir
basarisiz bir tup bebegimiz var
uzulme rabine sigin ve hemen tup bebek yaptirin
kızlar nasılsınız
yagmru hepımız aynı durumdayız allh beterınden sakınsın hepımızı canım benım
Arkadaşım öule bir konuştuki sanki onu mutsuz eden ben ve bebk isteğim ,onunla tartışacak gücüm kalmadı ,ameliyatta olmaz o canı çok tatlıdır,Rabbim bana hayırlı bir kapı aç.Seni çok sewiyorum inşallah mutlu haberlerini burdan okurum.
merhaba ronyacım..
sperm hareketliliği sayısı ve morfolojisi için folik asit ve çinko hapları çok etkili ...
bunları kullanıpta sperm sayısı %100 artanları biliyorum...
bu yüzden bende eşime bunları kullandırıyorum..
biz 1 aydır kullanıyoruz....
çakşıra gelince ...2 çeşit çakşır varmış biri dişi olan diğeri ise erkek olan erkelerin erkek çakşırı kullanması gerekiyormuş aksi taktirde tam tersi etki gösterirmiş....
artık hangisi erkek hangisi dişi nasıl anlaşılır bilemiyorum....
vitaminlerle beraber keçi boynuzu kürü uygulandığında sperm sayısında azalma oluyormuş araştırıp öğrendim....
zormuş bunlar ama Allah dermansız dert vermez....
moral moral moral.......
Bencede kızlar, doğru bitkileri kullanmak alternatif tıpta çok önemli, o yüzden daha dikkatli davranmalıyız.canım ya nerden bilcez bu bitkinin erkeğini dişisini bilmiyorumkismile
ben nurs lokman hekim diye bir site var ordan satın aldım
canım birde benim eşim arginmaz adlı bir vitamin içiyor
tabi bu arada keçi boynuzu pekmezide yiyor eşim
şimdi tedirgin oldum kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :bbo:
Arkadaslar tup bebege baslamak icin regl olmami bekliyorum ama reglim gecti olmadim daha idrar testi yaptim 2. cizgi hemen silik bir sekilde cikti acaba diyorum ama umitlenmekte istemiyorum. son 6 aydir 25 ve 26. gunlerde oldum hep ama suan 29. gunumdeyim ve birsey yok. Regl belirtisi olarak sadece goguslerim cok hassas baska birsey yok. Hayali bile guzelmis:)
krishazel kız cok sevındım
bnde tup bebek ıcın reglmı beklıorum
ınş senın gıbı bır mcızem olurrrrrrrrrrrr
Arkadaslar tup bebege baslamak icin regl olmami bekliyorum ama reglim gecti olmadim daha idrar testi yaptim 2. cizgi hemen silik bir sekilde cikti acaba diyorum ama umitlenmekte istemiyorum. son 6 aydir 25 ve 26. gunlerde oldum hep ama suan 29. gunumdeyim ve birsey yok. Regl belirtisi olarak sadece goguslerim cok hassas baska birsey yok. Hayali bile guzelmis:)
İnanamıyorum yaaaaaaaa. Kalbim şuanda öyle hızlı atıyor ki anlatamam. Canım, canım..... Çok ama çoooooook sevindim. Topiğimizin çiçeği burnunda anne adayısın artık. Allahım tamamına erdirsin. O çizgiyi gördüysen yanlış olduğuna inanmıyorum ben. Çok şükür....Ohhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Yaşasın....Duanı bizlerden eksik etme. En yeni haberleri bizimle paylaşmaya devam edersin umarım.....
hamılesın benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neden korkuyosun rabbım senden gelen herseye razıyım de yallah de kalk gıt
bır cesaretlen
..hade yaptırda bızde sevınelım lutfennnnnnnnn
Uzulmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?