- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.041
iMKANINIZ VARSA GİDİN MUTLAKA
SONRASINI MAİL YOLUYLA HALLEDERSİNİZ
6-7 ay sürse bile yürütürsünüz tedaviyi
aylık hormon ve isterse sperm sonuçlarını maillee yolarsınız
o da size gereken tedaviyi yazar.
Bence burdayken halledin başlatın tedavinizi.
canim ha ngi ulkedesiniz ? orada hic tedavi olmadinizmi
bak bu kısmını bende bilmiyordum benide bilgilendirmiş olsun teşekkür ederim aybalam :)
evet oyleymis ama ilaclar falan yurt disinda olupta trde tedavi olan yok galiba forumda tedavi yarim kalir ilac falan bulamayiz diye korkuyorum
kız hastaları brakıp yemeğe bile zor çıkıyoruz hemen hemşire hanım diyolar :) nasıl eve gelelyim evinde çok yakın olduğu sölenemez aslında 15-20 dk mesafe var.... eee heralde tek çalışan sen değilsin eşimi gördüğün an nöbetlerden arta kalan zamanlarda bizde çalıştıkbide en son nöbetimi perşembe tutmuştum cuma akşamından beri evdeyiz heralde hayırlısı olsun be bitanem bunlar latife tabiki
canim ozaman tup oncesi tedavisi uygulamaniz gerekiyor
burada fatma arkadasimizda 4 tup beb ek ten sonra dogal yolla hamile kaldi
kaan aydos la irtibata gec o size o tedaviyi uygulasin ondan sonra tup yaparsaniz kayip yasamazsiniz
esin mutlaka hemen proxeed plus icmeye baslasin
ikinizde omega 3 balik yagi icin
sen ayrica elevit ic hergun 1 tane
genelde burdayım arada kaçıyorum:)
okudum şimdi canım
fsh ya takılma folikül önemli
maşallahh sen iyisin olacak olacak
aa bilmiyormuydun
suleyman bey yapmisti transferimi
memnun kalmistim ben ...
balam falan derken sen tatarmisin?
sen bunuda söyle hocaya o sana hangi ilaçları kullanacağınızı söyler sende temin ederek gidersinz evine..
belli ilaçlar kullanılıyor sonuçta..
bu ayın 25 ve sonrasında adet günü olan çok var
umarım topikte kan gövdeyi götürmez
kız yagıp gürledigime bakma
işe bakılırsa siz bizi geçmişsiniz gibi
hayırlısı canım inşallah hepimiz bu ay tek tek veririz haberlerimizi
ah canım teşekkürler keşkeee bizde sıkıntı eşimde başta yoktu ama gittikçe kötüleşti.
1.test sayı 40 milyon hareketli 30 milyon kruger normal %4
2. test 30 20 ona bakmadılar
3. test 7 8 %1
1,5 aydır tedavi oluyor ilaç falan kaan hoca iyi diyor ama anlamadığım ürologlar iyi diyor kadın doğumcular çok kötü tüp yapın diyorlar kime inancaz biz
canim biz herseyi amerikadana getirttik siz cennettesiniz :))herkese merhaba kizlar nasilsiniz ya ben bi turlu karar veremiyorum yurt disinda yasiyoruz simdi trde misafiriz tedaviye burdami baslasak yoksa yurt disindami
uzun suruyomus 6 7 ay falan esimde o yuzden gitmek istemiyor ama emini yurt disinda hic gitmez varmi bir fikri olan:26:
gittikce düşmüş umarım tedavi işe yarar canım
varikosel varmıydı sizde.
suleyman beyde ulun ulug da cok iyi doktorlar cok basarililarbak bu kısmını bende bilmiyordum benide bilgilendirmiş olsun teşekkür ederim aybalam :)
gözyası bence tereddütlerini bi yana bırak tedaviyi başlatın.bu sürecin ne kdr sürecei belli olmuyor.amerikada heralde testleri yaptıracak bi yer bulursunuz
gerçekten emre beyi bilmiyordum ben araştırdım alanında iyi bir doktormuş ama tedavi taraftarı olmadığını bilmiyordum biz hiç emre beye gitmedikki..
benimde tedavimi transferimi süleyman bey yapmıştı bende çok memnunum..
bu arada tatar değil lazım ben trabzonlu... sarışın mavi gözlü olduğum için genelde macirlere benzetirler ama karadenizliyim....balamda nerden aklıma geldiyse yazasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?