Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet oyleymis ama ilaclar falan yurt disinda olupta trde tedavi olan yok galiba forumda tedavi yarim kalir ilac falan bulamayiz diye korkuyorum

evet oyleymis ama ilaclar falan yurt disinda olupta trde tedavi olan yok galiba forumda tedavi yarim kalir ilac falan bulamayiz diye korkuyorum

sen bunuda söyle hocaya o sana hangi ilaçları kullanacağınızı söyler sende temin ederek gidersinz evine..
belli ilaçlar kullanılıyor sonuçta..

kız yagıp gürledigime bakma
işe bakılırsa siz bizi geçmişsiniz gibi
hayırlısı canım inşallah hepimiz bu ay tek tek veririz haberlerimizi

cok tsk ederim canim verdigin bilgiler icin.bu proxeed plus eczaneden bulabuiliriz dimi..ayy inss benimde olur bi mucizem. cok yoruldum tup icin. cok yuklendim kendime 1 yil icinde yasadim bu kayiplari..uzun sure ara veririm tupe sanirim..

genelde burdayım arada kaçıyorum:)
okudum şimdi canım
fsh ya takılma folikül önemli
maşallahh sen iyisin olacak olacak

ah canım teşekkürler keşkeee bizde sıkıntı eşimde başta yoktu ama gittikçe kötüleşti.

1.test sayı 40 milyon hareketli 30 milyon kruger normal %4
2. test 30 20 ona bakmadılar
3. test 7 8 %1
1,5 aydır tedavi oluyor ilaç falan kaan hoca iyi diyor ama anlamadığım ürologlar iyi diyor kadın doğumcular çok kötü tüp yapın diyorlar kime inancaz biz

aa bilmiyormuydun

suleyman bey yapmisti transferimi

memnun kalmistim ben ...

balam falan derken sen tatarmisin?

gerçekten emre beyi bilmiyordum ben araştırdım alanında iyi bir doktormuş ama tedavi taraftarı olmadığını bilmiyordum biz hiç emre beye gitmedikki..
benimde tedavimi transferimi süleyman bey yapmıştı bende çok memnunum..
bu arada tatar değil lazım ben trabzonlu... sarışın mavi gözlü olduğum için genelde macirlere benzetirler ama karadenizliyim....balamda nerden aklıma geldiyse yazasım geldi

sen bunuda söyle hocaya o sana hangi ilaçları kullanacağınızı söyler sende temin ederek gidersinz evine..
belli ilaçlar kullanılıyor sonuçta..

aslinda gorustuk anlattim meseleyi hallolur diyor mailde yeterince alirsiniz dedi ilaclari dunyanin heryerinde varmis zaten ama hala tereddutlerim var testler falan hic bilmiyorum 2 yil yasadim ama hastane sistemi nasil durumu nasil anlatcaz bir suru soru var aklimda

gittikce düşmüş umarım tedavi işe yarar canım
varikosel varmıydı sizde.

gözyası bence tereddütlerini bi yana bırak tedaviyi başlatın.bu sürecin ne kdr sürecei belli olmuyor.amerikada heralde testleri yaptıracak bi yer bulursunuz

canim biz herseyi amerikadana getirttik siz cennettesiniz :))
Cvs ten herseyi alabilirsin. yada amazondan yada e bay den
amerikada hangi eyalettesiniz birkac ay sonra bizde amerikaya gidiyoruz kismetse

kızlar ben kaçtım herkeze iyi geceler hayırlı sahurlarrr... yarın nöbetçiyim tabikii vakit buldukça sizlerleyim hepinizi çok seviyorum RABBİM gönlünüzdekini sizlere nasip etsin... iyi gecelerrr

gözyası bence tereddütlerini bi yana bırak tedaviyi başlatın.bu sürecin ne kdr sürecei belli olmuyor.amerikada heralde testleri yaptıracak bi yer bulursunuz

tesekkur ederim yardimlarin icin ekin nasipse bi sekilde istemesekte sifa bulacagimiz yere gidecegiz akisina birakmak gerekiyor heralde biz daha yeni ogrendik
olmamiz gerektigini o yuzden heralde fazla stresliyim

bende o dedigin macirlardanim esimde tatar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…