Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Denemeniz ne kdra maloldu canım umutta

canım normalde ilaçlar herşey dahil 5000 TL ilk başta gittiğinde 150TL muayene ücreti alıyorlar tedaviye başladığındada 5000 tl den 150 tl'yi düşüyorlar 4850TL ödeniyor.... ben sağlıkçı olduğum için %5 de indirimim vardı 4650 TL ödedik.... yumurta toplamadan sonra vitamin progesteron v.s ilaçlar kullanılıyor bunları kendin karşılıyorsun aslında aile hekimleri ilaçları yazabiliyor fakat ben uğraşmamıştım 150 TL ilaçlara verdim..... marım açıklayıcı olmuştur... ben gerçekten memnun kaldım insanı motive ediyorlar onlar elinden geleni yaptı buna inanıyorum ama nasip değilmiş

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince :)

bu arada seni burda yakaladım diğer tarafta sana cevap yadım ama sen uçtun birden demek buraya kondun:)

genelde burdayım arada kaçıyorum:)
okudum şimdi canım
fsh ya takılma folikül önemli
maşallahh sen iyisin olacak olacak

herkese merhaba kizlar nasilsiniz ya ben bi turlu karar veremiyorum yurt disinda yasiyoruz simdi trde misafiriz tedaviye burdami baslasak yoksa yurt disindami
uzun suruyomus 6 7 ay falan esimde o yuzden gitmek istemiyor ama emini yurt disinda hic gitmez varmi bir fikri olan:26:

ne tedavisi canım sizinki

canim bmin de transferim umut tup bebekte olmustu
esimin doktoruda emre beydi hatta tese ameliyatini da o yapmisti
cok iyi bir doktor
ama tedavi taraflisi bir dr degil yani direk tup e hazirliyor
eger tup bebek yaptiracaksaniz umut iyi bir secim

canim bmin de transferim umut tup bebekte olmustu
esimin doktoruda emre beydi hatta tese ameliyatini da o yapmisti
cok iyi bir doktor
ama tedavi taraflisi bir dr degil yani direk tup e hazirliyor
eger tup bebek yaptiracaksaniz umut iyi bir secim

kız hastaları brakıp yemeğe bile zor çıkıyoruz hemen hemşire hanım diyolar :) nasıl eve gelelyim evinde çok yakın olduğu sölenemez aslında 15-20 dk mesafe var.... eee heralde tek çalışan sen değilsin eşimi gördüğün an nöbetlerden arta kalan zamanlarda bizde çalıştık bide en son nöbetimi perşembe tutmuştum cuma akşamından beri evdeyiz heralde hayırlısı olsun be bitanem bunlar latife tabiki

canim ha ngi ulkedesiniz ? orada hic tedavi olmadinizmi

esimde fsh yetmezligi var
2.95 en yuksek kaan aydosa mesaj attim gelin diyo dna hasari tesbiti icin

iMKANINIZ VARSA GİDİN MUTLAKA
SONRASINI MAİL YOLUYLA HALLEDERSİNİZ
6-7 ay sürse bile yürütürsünüz tedaviyi
aylık hormon ve isterse sperm sonuçlarını maillee yolarsınız
o da size gereken tedaviyi yazar.
Bence burdayken halledin başlatın tedavinizi.

ayy canim cok sagol simdi dogru doktoru sectigimden emin olarak gidebiliriz..cok supe de kalmistim.canim ben 4 kez yaptirdim orda 3 de tuutu bi tanesinde tutmadi.ama hep kayip yasadim malesef bi dusuk biri 9 haftalik kalbi dudrdu kurtaj oldum .gecen ayda kimyasal gebelik yasadim malesef..simdi oluruna biraktim dinlenmek istiyorum ins dogal yolla olur..

bak bu kısmını bende bilmiyordum benide bilgilendirmiş olsun teşekkür ederim aybalam :)

canim ozaman tup oncesi tedavisi uygulamaniz gerekiyor
burada fatma arkadasimizda 4 tup beb ek ten sonra dogal yolla hamile kaldi
kaan aydos la irtibata gec o size o tedaviyi uygulasin ondan sonra tup yaparsaniz kayip yasamazsiniz
esin mutlaka hemen proxeed plus icmeye baslasin
ikinizde omega 3 balik yagi icin
sen ayrica elevit ic hergun 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…