- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.021
butterfly33,gamzelim.66,esilanur,lorkee,sevser,ceylan06,umud,krishazel,
herkese merhaba....
Denemeniz ne kdra maloldu canım umutta
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince :)
bu arada seni burda yakaladım diğer tarafta sana cevap yadım ama sen uçtun birden demek buraya kondun:)
herkese merhaba kizlar nasilsiniz ya ben bi turlu karar veremiyorum yurt disinda yasiyoruz simdi trde misafiriz tedaviye burdami baslasak yoksa yurt disindami
uzun suruyomus 6 7 ay falan esimde o yuzden gitmek istemiyor ama emini yurt disinda hic gitmez varmi bir fikri olan:26:
kilzar esim bayramdan sonra izine gelicek.bende turkiyede izindeyim zaten.esim gelince tup bebk yaptirdigim merkezde urolaga goturucem hic duyan oldumu ismini istanbulda umut tyup bebk merkezinde.emre bakircioglu sanirim..ben butun tedavilerimi orda olmustum baskada istanbul civarinda bildigim yok zaten urolog..gecen sen 6 milyondu bakalim bu sene kac milyon cikicak.kizlar detayli bilgiyi nasil aliyosunuz.spem tatlili yaptiriken ne diyosunnuz.
kilzar esim bayramdan sonra izine gelicek.bende turkiyede izindeyim zaten.esim gelince tup bebk yaptirdigim merkezde urolaga goturucem hic duyan oldumu ismini istanbulda umut tyup bebk merkezinde.emre bakircioglu sanirim..ben butun tedavilerimi orda olmustum baskada istanbul civarinda bildigim yok zaten urolog..gecen sen 6 milyondu bakalim bu sene kac milyon cikicak.kizlar detayli bilgiyi nasil aliyosunuz.spem tatlili yaptiriken ne diyosunnuz.
ne tedavisi canım sizinki
tek babaannesi yavaş kız
anneanneside çok hızlı biz bile yetişemiyoruz hızına
olsa olsa onların tarafa çekmiştir
bizim taraf marifetlidirde azcık
evet canım bide 25 gibi falan çıkmayı düşünüyoruz allah nasip ederse
evin uzakmı hastaneye
2 saatligine gidip gelsen o günlerde
inşallah biz bari gidelim yaaaaa
bu ay çalıştım yani hakkını yemeyelim
esilanurrrrrrrr
sen şimdi 2 çocukla tatilede gidemiyosundurrr
ayy çocugunmu var derdin var ayol
herkese merhaba kizlar nasilsiniz ya ben bi turlu karar veremiyorum yurt disinda yasiyoruz simdi trde misafiriz tedaviye burdami baslasak yoksa yurt disindami
uzun suruyomus 6 7 ay falan esimde o yuzden gitmek istemiyor ama emini yurt disinda hic gitmez varmi bir fikri olan:26:
esimde fsh yetmezligi var
2.95 en yuksek kaan aydosa mesaj attim gelin diyo dna hasari tesbiti icin
canim bmin de transferim umut tup bebekte olmustu
esimin doktoruda emre beydi hatta tese ameliyatini da o yapmisti
cok iyi bir doktor
ama tedavi taraflisi bir dr degil yani direk tup e hazirliyor
eger tup bebek yaptiracaksaniz umut iyi bir secim
cnm bir yil denedik sonra trye geldik burda gideriz die bana bisey yok dediler ama esimin fshsi istecanim ha ngi ulkedesiniz ? orada hic tedavi olmadinizmi
canim bmin de transferim umut tup bebekte olmustu
esimin doktoruda emre beydi hatta tese ameliyatini da o yapmisti
cok iyi bir doktor
ama tedavi taraflisi bir dr degil yani direk tup e hazirliyor
eger tup bebek yaptiracaksaniz umut iyi bir secim
ayy canim cok sagol simdi dogru doktoru sectigimden emin olarak gidebiliriz..cok supe de kalmistim.canim ben 4 kez yaptirdim orda 3 de tuutu bi tanesinde tutmadi.ama hep kayip yasadim malesef bi dusuk biri 9 haftalik kalbi dudrdu kurtaj oldum .gecen ayda kimyasal gebelik yasadim malesef..simdi oluruna biraktim dinlenmek istiyorum ins dogal yolla olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?