- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.001
insallah canim insallah kendiliginden gelir
ama ben senin yertinde olsaydim elimin altinda hastane varken imkanlari kullanip takiple hemen hamile kalirdim bilesin:)
butterfly33,gamzelim.66,esilanur,lorkee,sevser,ceylan06,umud,krishazel,
herkese merhaba....
Kızlar kimse yok olandada ses yok sıkıldım yaa
önümüzdeki ay yumurta takibimi yaptırsam erkenmi olur
ameliyatın daha 2.ayına girmiş olucaz
fikir verin yaaaaa
hoşgeldinnn nasılsın ekintosum
cok sagol canim.ins sende guzel sonuclar alirsin.bende orda 4 kez yaptirdim aslinda cok memnunum.ama emre beyle henuz tanismadik.hayilisi RABBIMDEN inssss..
ayy ceylan alemsin çocuğu tatille kandırcak :))))
kız orda yaparsınız İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
sağol canım İNŞALLAH hepimiz güzel sonuçlar alırız.... emre beyle bizde tanışmadık tanışmış olalım barii :) bende merkezden oldukça memnunum
butterfly33,gamzelim.66,esilanur,lorkee,sevser,ceylan06,umud,krishazel,
herkese merhaba....
Kızlar bana dua edin yarın aşılama yapılcak allahım dualarımı kabul et bu stresten kurtulayım bebeğime kavuşayım. dün ve bugün akıntım oldu akşam kurudu inşallah erken çatlamamıştır. Nette hep sulu yumurta akı gibi akıntı olunca yumurtladın deniyor inşallah kesin bir kural yoktur o konuda :)
Kızlar bana dua edin yarın aşılama yapılcak allahım dualarımı kabul et bu stresten kurtulayım bebeğime kavuşayım. dün ve bugün akıntım oldu akşam kurudu inşallah erken çatlamamıştır. Nette hep sulu yumurta akı gibi akıntı olunca yumurtladın deniyor inşallah kesin bir kural yoktur o konuda :)
babaannesine çekmiş hee
bizimki kime çekmiş acaba bak bende onu bilmiyorum bizimkide babanneye çekmiş olabilir yoksa bizde tüp bebek yaptırın dediler hemen koştuk yaptırdık ...
sizdemi izine çıkıyorsunuz ooo süper yaaa bizde bayramdan sonra nasipse çıkacağız
kız en azından sen ovulasyon günlerinde misafir almamışsınız bende nöbetteydimbiz bebeksiz tatile gideceğiz işin özü ama İNŞALLAH siz 3 kişi tatile gidersiniz
iyiyim umud,biraz sonra bir duşa gircem daha iyi olcam:))
izin heyecanı başlamış
Rabbim inşallah nasip eder.Aşılamanla bebişine kavuşursun
Ama stresss yokk lütfen
oh ohhh maşallahhh
selam aşkitolarım
ronyam teşekkür ederim dualarım seninle :)
Allah yard olsun ınsallah asılama vesılenız olur bebegınız ıcın
bugunde akıntı olduysa mesele yoktur
zaten yumurta catladıktan sonrada 1 gun yasıyomus
asılamada da spermler hemen yakınına enjekte edılıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?