- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.161
iyiyim ama pestili çıkmış bir haldeyim ekinim
kocişin acayip işleri yüzünden hafta sonum
iş yapmakla geçti 1 buçuk senedir ne diller
döktüm kapıları boyatmak için yaptıramamıştım
bu hafta ayarlamış 2 gündür onunla uğraştım
akşamda kocişi yolcu ettim temizliğe başladım
ancak gelebildim
bize kaldın yani.
aman kötü bişi olmasında böyle işler olsun.
bende dua okuyordum onun için geç cvpladım canım.
Allah kabul etsin canım
yine geliyordu benim ağlama ama kendime okudum
o işin arasında dışarı kaçtım dolaştık eşimle atlattım şükür
ellerimin üzeri açıldı hep ya yerleri silmekten canım çok yanıyo
bolbol krem sür canım..dualar bizim her şifamız oku canım .
sen bizden uzak kaldın ondan böle oldun:)
ben çıkıyorum canım oruç bu aralr beni etkliyor halsizlik baş ağrısı ..
iyi sabahlar ihmal etme bizi
25 ağastoscakır hayırdır bu saatte:)
seninn test tarihin ne zmn canım
((((( (((((((( (((((
ugur bocugun senı yesın
benmde yasanılan olayın bıraz yarım kalısından dolayı yagmur ıle sana karsı acayıp hasasıyetım var.senın hamıle olusun bana ınanılmaz umut olacak,asla suclu hıssetmeyeceksın kendını.böle dusunursen uzulurum hatta bn vermek ıstyıorum bu gusel haberı bıle.senı cok ama cok sevıyorum.ben ınanıyorum en yakın zamnda zafer senın olucak hemde en hayırlısından.evet aynı anda aynı seyler yasadık ınsallah sonumuz gusel olacak ..
hamılelere bu yazımda,
evet kendı mtluluklarınızı belkı bıraz buruk bır sekılde bıze yazıorsunuz ama vaktı gelenın oluyor malesef bebegı,
sakın böle dusunmeyın,sızler bıze umut oluyorsunuz.ve sızın sevncınız bızım uzuntumuz deıl umudumuz oluyor.
her hamılede keske onun yerınde olabılsem dıorum ıcımden ama saglıklan kucagına alması ıcınde tum ıctenlıgımlen o kısıye duamı edıyorum
rabbm burda olan olmayan tum kullarının kucagını hayırlı evlatlan doldursun
hamıle olan arkadaslarımında sorunsuz bır sekılde saglıklan bebeklerını kucagına almayı nasp etsın ınsallahhhhhhhhhhh
canım evlılk yıldonumun kutlu olsun nıce mutlu dolu kucaklı dolu doluhamıle olarak sana oyle dua edıyorum kı artık bırı karnında bırı kucagında bırıde etegınde canım ınanırmısın ınsan bazen kendınden daha cok sızın hamıle olmanız benı sevındırıyo
tabıkı canım ben burda hamıle haberını öğrenınce ınan kendım gıbı sevınıyorum herkesın bır saatı vaktı var rabbım er yada gec hepımıze nasıp edecek sadece bıraz sabır
canım sende benım duygularıma tercuman olmuşşsun onların sevıncı bızım sevıncımız gecen ronya bıze bebegının ismi hakkında yardım istemişdiya ben çok mutlu oldum paylaşmak çok güzel rabbım kendımız için degılde başkası için edılen duaları daha çabuk kabul edermış bizde burda zaten onu yapıyoruz hiç bir zaman dualarımızı eksik etmeyelim
canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun dilerim RABBIMDEN gelecek yil evlilik yildonumunde kucaginda ikizlerle gol kenarina yemege gidersin...... cok mutlu ol canim.hergecen yil sana mutluluklari katlayarak getirsin INSALLAH...
ne güzel bir tablo ,hiç birşeye değil bu güzel tabloya nazarım değecek:))
Canım içli arkadaşım benım
Hiç üzülme hiç burkulma,içindeki mucizenın keyfini çıkar
bilgemın ve esramın dediği gibi siz bize acı değil umut veriyorsunuz
o yaşadıklarımın üstüne ben sizinle tanışmasaydım kafayı yerdim ,şu an tımarhanedeydim
bana gelecek için hayal etme isteği veriyorsunuz,siz hamıle kaldıkça ben yeni düşlere gebe kalıyorum
umut ediyorum ve yaşıyorum
sen olmasan ronyam hamıle kalmasan ben ne durumda olurdum kım bilir..
gün gelicek inşallah bende birgün hamıle kalacağım
bilgemde kalacak ,esramda
bebek partileri düzenleyeceğiz buradan
gebe olana olmayan bu topiktekı tüm arkadaşlarımı deliler gibi seviyorum.
Senıde çok seviyorum çatal karam:)))
Kızlar hepinize tekraradan teşekkür ederim canlarım ...bilgemmm canım arkadaşım evliliğiniz ve mutluluğunuz daim olsun
ve seneye tatlı bir bebişle taçlansın
Günaydın kızlar ; bugün eşimle hastaneye gittik , ikimizinde tahlillerini gösterdik , çok şükür direk tüp bebeğe sevk ettiler ..
Aşılama yapılmayacak ..
Tüp bebek bölümünde doc dr bir bayana yönlendirdiler , görüştük dr ile adetinin 2 . yada 3. günü gel dedi işlemlere başlayalım ..
Hormonlara baktı, rahim filmime baktı , herşey normal dedi , yalnız tüp bebeğe geçmeden önce prosedür gereği histeroskopi çekeceğiz dedi ..
onu çektiukten sonra benim tahlil eksiğim kalmıyor , bu arara bu hafta içinde resmi evrakları hazırlayın adet olunca gelirken getireceksiniz dediler ..
Eşim bugün halledecek inş..
İşte böyle kızlar bu adetim tahlil , rapor ıvır zıvır ile geçer , bir daha ki aditimde ilaçlarımı kullanmaya başlarım ..
Rabbim nasip etsinde , tüp bebek olsun hiç önemli değil ..
krisss bi dur yerinde ya daha yazlıktan gelmedin nereye gitmecanim biz herseyi amerikadana getirttik siz cennettesiniz :))
Cvs ten herseyi alabilirsin. yada amazondan yada e bay den
amerikada hangi eyalettesiniz birkac ay sonra bizde amerikaya gidiyoruz kismetse
Günaydın kızlar ; bugün eşimle hastaneye gittik , ikimizinde tahlillerini gösterdik , çok şükür direk tüp bebeğe sevk ettiler ..
Aşılama yapılmayacak ..
Tüp bebek bölümünde doc dr bir bayana yönlendirdiler , görüştük dr ile adetinin 2 . yada 3. günü gel dedi işlemlere başlayalım ..
Hormonlara baktı, rahim filmime baktı , herşey normal dedi , yalnız tüp bebeğe geçmeden önce prosedür gereği histeroskopi çekeceğiz dedi ..
onu çektiukten sonra benim tahlil eksiğim kalmıyor , bu arara bu hafta içinde resmi evrakları hazırlayın adet olunca gelirken getireceksiniz dediler ..
Eşim bugün halledecek inş..
İşte böyle kızlar bu adetim tahlil , rapor ıvır zıvır ile geçer , bir daha ki aditimde ilaçlarımı kullanmaya başlarım ..
Rabbim nasip etsinde , tüp bebek olsun hiç önemli değil ..
kızlar günaydınlarrr nasılsınızz...
3 lü tarama testi yaptıran arkadaşlar..risk oranım 1/260 doktorum amniyosentez dedi
sizinkiler nasıldı..yaptırmalı mıyımm...
amniyosentezde de gebelik riske giriyomuş sanırım napıcam bilmiyorumm..yardımmm edinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?