- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.181
kızlar benim nickiim niye paptya olarak çıkıyo bben vedaelmesajlarım papatya olarak gidiyo anlamadımm noluyo
kız senmisin vedoşum
bu konuyu editörle görüssene
isim değişikliği olmuş ama neden nasıl :97:
canım ya anladı ama biraz geç oldu.)
kayınvalidemlerdeyim..aynı bilgisayardan giriş ypaılmış açınca direk o sayfa çıktı..bende yazdım..o profilden girmiş oldum neyse şimdi kendi sayfamdayım
ronyaam ya benim risk oranım 3 lü testte 1/260 çıktı
doktor amniyosentez dedi ama bilmiyorum karar veremiyorum
senin değerleri nasıldı senin doktorun niye istedi amniyosentezi
canım ya anladı ama biraz geç oldu.)
kayınvalidemlerdeyim..aynı bilgisayardan giriş ypaılmış açınca direk o sayfa çıktı..bende yazdım..o profilden girmiş oldum neyse şimdi kendi sayfamdayım
ronyaam ya benim risk oranım 3 lü testte 1/260 çıktı
doktor amniyosentez dedi ama bilmiyorum karar veremiyorum
senin değerleri nasıldı senin doktorun niye istedi amniyosentezi
Günaydın kızlar ; bugün eşimle hastaneye gittik , ikimizinde tahlillerini gösterdik , çok şükür direk tüp bebeğe sevk ettiler ..
Aşılama yapılmayacak ..
Tüp bebek bölümünde doc dr bir bayana yönlendirdiler , görüştük dr ile adetinin 2 . yada 3. günü gel dedi işlemlere başlayalım ..
Hormonlara baktı, rahim filmime baktı , herşey normal dedi , yalnız tüp bebeğe geçmeden önce prosedür gereği histeroskopi çekeceğiz dedi ..
onu çektiukten sonra benim tahlil eksiğim kalmıyor , bu arara bu hafta içinde resmi evrakları hazırlayın adet olunca gelirken getireceksiniz dediler ..
Eşim bugün halledecek inş..
İşte böyle kızlar bu adetim tahlil , rapor ıvır zıvır ile geçer , bir daha ki aditimde ilaçlarımı kullanmaya başlarım ..
Rabbim nasip etsinde , tüp bebek olsun hiç önemli değil ..
canım senin o zaman geçen 2li test dediğin 3 lü taramaymış.hani 2liyi şimdi mi yaptınız diye sormuştum....
zor bir karar ....en hayırlı karara yöneltsin raabbim seni....
canım doktorun işaretledği testlerde 2 li ve 3 lü test yapılacak diyodu..ben kan ve idrar verdim..sonuçları bugün eşim aldı ben konuşmadım ..260 ta 1 risk var demiş..amniyosentez yapalım kesinleştirelim demiş ama karar veremiyorum
ronya ismin yok cismin var....
çizelgen ne hoş olmuş ronya...
7 haftalık
ekintosumm ben hiç bişey hissetmiyom
doktora gidicem çarşamba günü içimde tuhaf bir korku var :18:
sendede olmuşmuydu bu korku
acaba içerde bişey varmıdır görebilcekmiyimm :44:
Günaydın kızlar ; bugün eşimle hastaneye gittik , ikimizinde tahlillerini gösterdik , çok şükür direk tüp bebeğe sevk ettiler ..
Aşılama yapılmayacak ..
Tüp bebek bölümünde doc dr bir bayana yönlendirdiler , görüştük dr ile adetinin 2 . yada 3. günü gel dedi işlemlere başlayalım ..
Hormonlara baktı, rahim filmime baktı , herşey normal dedi , yalnız tüp bebeğe geçmeden önce prosedür gereği histeroskopi çekeceğiz dedi ..
onu çektiukten sonra benim tahlil eksiğim kalmıyor , bu arara bu hafta içinde resmi evrakları hazırlayın adet olunca gelirken getireceksiniz dediler ..
Eşim bugün halledecek inş..
İşte böyle kızlar bu adetim tahlil , rapor ıvır zıvır ile geçer , bir daha ki aditimde ilaçlarımı kullanmaya başlarım ..
Rabbim nasip etsinde , tüp bebek olsun hiç önemli değil ..
niye iftira ediyon yakızlar hep uykuda çakıııırrrrr
he he çok komik ggıdıklada güleyim kız ne hamileliğiçakırrrrr gelmişşşş nasılsın kuzum hamilelik belirtilerin varmııııı
inşaallah hayırlısı ile pozitif sonuçlarnır canım.bu arada sen daha öönce tüp yaptırmıştın değilmi ondada hiteskopimi ne ondan istemişlermiydi nasıl bi işlemmiş o korktum bak şimdi bnm hsg sonucum var ama ondan yok korkuyorum yaa bide rapor çıkınca ücret ne kadar oluyor???
günaydın kızlarr ronyam seninde hakkında hayırlısı gitte gör gel fasülyeni ve pıt pıtlarını inşşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?