Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kaan hoca bana şimdi msj atmış paylaşmak istedim
ona neden bu değerler bir türlü düzelmiyor dedim ne varikosel var nede tıkanıklık diye sordum

Yağmur hanım. Merakınızı gayet iyi anlıyorum. Sizin durumunuzda olan başkalarının çocuğu olurken, bir patoloji gösteremememize rağmen neden sizde olmadığı, gerçekten de kafa karıştırıcı. Ama size tüm samimiyetimle söyleyeyim, tıp da bunu yeteri kadar bilemiyor. Bir spermin yumurta ile sağlıklı biçimde birleşebilmesi için, en az 100 tane enzim görev yapmakta. Bunlardan biri bile çalışmasa, çocuk olmaz. Bu enzimleri ölçecek bir test ise ne yazık ki yok. Keşke olsa da, sizde de hemen tanıyı koyup, tedavisini yapabilsek. Zaten bu nedenle kök hücre vb. ileri tedaviler konusunda yoğun araştırmalar yapılmakta. Cep telefonu ya da arabaların frenlerinden çıkan gazlar bile sorumlu olabilir. Artık tıp bunları araştırmıyor, doğrudan aşılama ya da olmazsa tüp bebeğe geçiyor. Eşinizin spermlerinin tamamen normal değerlere gelmemesi ise, mutlaka altında yatan bir nedene bağlı. Zaten böyle olmasa, çocuk olurdu. Lütfen endişe etmeyin. Sizin durumunuzdaki çiftlerde dünyada uygulanan tedavi, aynen benim size önerdiğimdir. Nereye gitseniz, kesinlikle farklı bir şey duymayacaksınız. İçiniz rahat etsin. Siz de biz de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kızlar tekrardan paylaşmak istedim...

merhaba kızlar
işte yorumsuz ateş tablom(((((((((

366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım doktora gidiyormusun ned diyor yumurtanın boyutuyla ilgili
ateşin baya düşmüş çalışamayı ihmal etme
inşallah bugün yarın çatlar seninki
bilgem ateşinin maşallahı var inşalah bu ay düşmezde ateşin bebişin gelir
eğer olmazsada üzülmek yok nasıl olsa tüpe başlıyorsunuz
gelsinde bebiş neyle gelirse gelsin

kız senmisin vedoşum
bu konuyu editörle görüssene
isim değişikliği olmuş ama neden nasıl :97:

canım ya anladı ama biraz geç oldu.)
kayınvalidemlerdeyim..aynı bilgisayardan giriş ypaılmış açınca direk o sayfa çıktı..bende yazdım..o profilden girmiş oldum neyse şimdi kendi sayfamdayım
ronyaam ya benim risk oranım 3 lü testte 1/260 çıktı
doktor amniyosentez dedi ama bilmiyorum karar veremiyorum
senin değerleri nasıldı senin doktorun niye istedi amniyosentezi

canım senin o zaman geçen 2li test dediğin 3 lü taramaymış.hani 2liyi şimdi mi yaptınız diye sormuştum....
zor bir karar ....en hayırlı karara yöneltsin raabbim seni....

canım ben tarama testleri yaptırmamıştım
dirak amniyosentez yaptırdım çok basit bir işlem
3 gün içinde hızlı sonucu almıştım
sende yaptırabilirsin tabi riskleri var ama herşeyde risk var
ben bu gebeliğimdede yaptırcam
görümcemin 3 çocuğunda genetik hastalık var
biz riske atmamak için yaptırdık

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ,bilgem......
rahim filmi olanlardan histeroskopi falan istemiyorlar diye biliyordum ama...

canım senin o zaman geçen 2li test dediğin 3 lü taramaymış.hani 2liyi şimdi mi yaptınız diye sormuştum....
zor bir karar ....en hayırlı karara yöneltsin raabbim seni....

canım doktorun işaretledği testlerde 2 li ve 3 lü test yapılacak diyodu..ben kan ve idrar verdim..sonuçları bugün eşim aldı ben konuşmadım ..260 ta 1 risk var demiş..amniyosentez yapalım kesinleştirelim demiş ama karar veremiyorum

kızlar inşallah olacak bebişlerimiz esram hiç aklımdan çıkmıyorsun dualarımı rabbim kabul edrde inş tez zamanda hamiş kalırsınnn hepiniz aklımdasınız ama dua edeken agzımdan ikl esrama diyorum olacak olacak olacak

canım hiç kafanı bulandırma,içini ferah tut..
boncuk ile krisi bekle...onlar bu süreci yaşadılar....onlardan bir fikir al...
sonuçta bu yapılan testler teşhis değil,istatistiksel değer...

ekintosumm ben hiç bişey hissetmiyom
doktora gidicem çarşamba günü içimde tuhaf bir korku var :18:
sendede olmuşmuydu bu korku
acaba içerde bişey varmıdır görebilcekmiyimm :44:

olmaz mı,hala oluyor...içini ferah tut,bebeğin orda:)
ben şimdiye kadar 15 günde bir gittim ya, bir 15 günüm daha var şimdi(
Rabbim hayırlısını versin...

inşaallah hayırlısı ile pozitif sonuçlarnır canım.bu arada sen daha öönce tüp yaptırmıştın değilmi ondada hiteskopimi ne ondan istemişlermiydi nasıl bi işlemmiş o korktum bak şimdi bnm hsg sonucum var ama ondan yok korkuyorum yaa bide rapor çıkınca ücret ne kadar oluyor???

günaydın kızlarr ronyam seninde hakkında hayırlısı gitte gör gel fasülyeni ve pıt pıtlarını inşşşş.

Son düzenleme:
kızlar hep uykuda çakıııırrrrr
niye iftira ediyon ya
sabah 10da bizim mahalledeki mukabeleyi okudum saat 11 de diyer mahallenin hocası adet olduğu için beni çağırdı
oraya gittim mukabele okumak için
şimdide eve geldim evde kendim yaptığım mukabeleği okudum
5 cüz yani 100 sayfa kuran okudum ne uyuması uykuyu kim kaybetmişte ben bulayım kız

çakırrrrr gelmişşşş nasılsın kuzum hamilelik belirtilerin varmııııı
he he çok komik ggıdıklada güleyim kız ne hamileliği
dedim ya belim ağrıyo
kasıklarımda ağrıyo
hele uzanınca felaket ağrıyolar
kısmet bu ay hamile olursamda galiba ikiz
her iki kasığımda çok ağrıyo :)

banada rahim filmi çekilmemişti,genelde 2 denemeden sonra histeroskopi yapıyorlar...
ama bana isterseniz 2. denemeden önce bakalım rahmin içine dediler...
yumurta toplamadaki gibi uyuttular kamera ile rahmin içine bakıyorlar bir problem varsada hallediyorlar....sonrasında bir ağrın olmuyor biraz benim lekelenmem olmuştu....

bilgem tedavin hayırlı olsun inşallah bu defa yüzün güler ve bebeyini sağlıcakla kocağına alırsın
sende bu azım ve inanç olduğu sürece çok sürmez bir iki aya hamile haberini verirsin
tabi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…