- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.201
ben internette biraz daha devam edeyim araştırmlarıma..kafam çok karışık yazdıklarınızı anlamıyorum bile yorum yapamımıyorum o yüzden..dua ediin bana..hepinizi öpüyorummm.
banada rahim filmi çekilmemişti,genelde 2 denemeden sonra histeroskopi yapıyorlar...
ama bana isterseniz 2. denemeden önce bakalım rahmin içine dediler...
yumurta toplamadaki gibi uyuttular kamera ile rahmin içine bakıyorlar bir problem varsada hallediyorlar....sonrasında bir ağrın olmuyor biraz benim lekelenmem olmuştu....
bencede vedoşum araştırma
birde 4 lü test varmış onu yaptırcanmı
bu arada biliyon demi bu testler sadece tarama testleri kesin tanı değğil
yani risk çıktı diye bir problem var anlamına gelmez
rahim filmi çektirdim ben zaten ama hitereskopi farklıymış araştırdım şimdi ben ilk defa yaptırıcam benden istemezler değilmi şimdi birde sen tüp bebeklemi hamile kaldın eğer öyl ise sana zahmet bana ayrıntılı şekilde anlatırmısın kaldığın şehirden başla ama :))
rahim filmi çektirdim ben zaten ama hitereskopi farklıymış araştırdım şimdi ben ilk defa yaptırıcam benden istemezler değilmi şimdi birde sen tüp bebeklemi hamile kaldın eğer öyl ise sana zahmet bana ayrıntılı şekilde anlatırmısın kaldığın şehirden başla ama :))
niye iftira ediyon ya
sabah 10da bizim mahalledeki mukabeleyi okudum saat 11 de diyer mahallenin hocası adet olduğu için beni çağırdı
oraya gittim mukabele okumak için
şimdide eve geldim evde kendim yaptığım mukabeleği okudum
5 cüz yani 100 sayfa kuran okudum ne uyuması uykuyu kim kaybetmişte ben bulayım kız
he he çok komik ggıdıklada güleyim kız ne hamileliği
dedim ya belim ağrıyo
kasıklarımda ağrıyo
hele uzanınca felaket ağrıyolar
kısmet bu ay hamile olursamda galiba ikiz
her iki kasığımda çok ağrıyo :)
canım histeroskopi de o kadar zahmetli bi iş değil..kamerayla içeri bakıyolar,duvarlara,şekline, bi sorun var mı yok mu diye,ben anestezi olmadan yaptırmıştım, iki-üç dakikalık bi işlem,biraz gaz sancısı gibi bişey oluyo,verdikleri sıvıdan ve kameranın içerde olmasından solayı...sonrasında bi rahatsızlık duymuyosun.....
kusura bakma atladım soruna yazdım bişeyler....rahim filmeinde tüplere bakıyorlar,ama histeroskopide içeriye bakıyorlar canım.....allah kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallah..kolay gelsin...
peki hislerin kufetlimidir bazı insanların hisleri gerçekten çıkarsana uyuyon demedim ki topiğe dedim çakır içimde bi his var haqmilesin inşallahhhh bacımmm
peki hislerin kufetlimidir bazı insanların hisleri gerçekten çıkar
ben o kunuda pek iyi deyilim
benim her zaman başıma gelmeyen başıma gelir
inşalllllllllllllllah allahın izini ile:82::82::82::82::82::76::76:
ne istersençakır tabiki his bu kuzum ama inş hisssim çıkanlardanım olursa hediyemi isterim
inşaallah canım hepimizi ...
sizce devlet hastanelerimi daha iyi tüp için yoksa özelmi nerden başlayayım
ne istersen
inşallah kısmet nasip
rabbim nasip etsin
ben biraz uyuyayım
çok uykusuzum
sorra yine gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?