Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
babana verırsen kardesın olabılır gıbıme gelıor

istemez kalsın vaz geçtim Allah kardeşlerime hayırlı uzun ömür versin
olmayanlara hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin
bizimkilerden geçmiş artık 3 tane yeter onlara

bnm dedıgımı aklına getr
ILK DEFA OLMUOZ
salla gıtsın :)
gelsın kızılcıklar
dolsun pedler
ıyyyyyyyyyyyyyy

esra bu iğrençti

enes kardese ılımlı bakmadı......

valla ekınım banda ıı geldı cok guldum karnım agrıdı
RABBM HEPIMIZI HEP BÖLE GULDRMEYI NASP ETSIN
Allh razı olsun hepınızdennnn

hcte ıgrenc deıl
olamayan bınlerce ınsanın hayalı bılıonmu sen
ped doldurmak :)))))))

benm suratımda cok berbat oldu bu ya
bana brsey dokunuyor ama anlam veremedım
bayramdan sonra cılduyeye gıdıcem

bnde cıkıorum hayatımın gusellıklerııııııııııııııııııı

ateş ölçeceklerden biri olarak bende yatışa geçiyorum hayırlı sabahlar hepinize
sizleri seviyorum beni mutlu ettiniz Rabbimde sizleri mutlu etsin inşallah

merhaba krıshazel sitede yeni olduğum için özelden sana msj yazma hakkına erişemedim henüz benim sana sormak istediğim bi kaç soru olucak yardımcı olursan çok sevinirim eşimde sperm sayısında azlık cansızlık hareketsiz sonucu gittiği ürolog mikroenjeksiyon yöntemini tavsiye etti ankara ünüversitesi kaan aydos hocaya yönlerdirdi seninde yazında kaan aydos hocadan bahsettiğini görünce sana sormak istedim bu sitede bi kaç üyenin yazıklarından okuduğum kadarıyla da iyi bir hoca ancak ben yinede emin olamıyorum zorlu bir süreç en doğru hastaneyi ve hocayı seçmek istiyor insan bana bu konuda yardımcı olabilirmisin acaba yada bildiğin iyi bir tüp bebek merkezi yada başka bir hoca varsa yada kaan hocanın başarısıyla ilgili bana anlatabiliceğin herhangi bişey
günlerdir kafam ölesine dolu ve karışıkki neyi nasıl yazıcağımı sorucağımı bile karıştırıyorum kusura bakma ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım endişeli ve korkmuş durumdayım çok gerginim yardıma ihtiyacım var senide rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen yardımcı olursan çok sevinirim en azından kafamdaki bu hastane ve hoca meselesini netleştirebilirsem ileriki aşamalara daha kolay ilerliyebilirmişim gibi geliyor...

Günaydın kızlar ...
Ateş tablom 368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ateşim düşüşe geçti , bu ayda olmadı canlar , zaten karnım ağrıyor adetim gelir , hayırlısı olsun ne yapayım ..
Şimdi benim aklımda ki histereskopi adet olunca gel demişti dr .. Kızlar beni bir telaş sardı , rahim filminde çok ağrım oldu , belkide ağrı eşiğim düşük olduğundan ..
Histeroskopi kolay diyende var zor diyende var ..
Aç karnına yaptıracağım birde kan tahlillerimde olduğu için , o yüzden iyice vucudum yorgun ve halsiz olacak ..
Yaptıran var mı aranızda ..
Genel anestezi olsam hiç sormam bile çünkü çok rahat oluyor ama benim yaptıracağım yerde lokal yapılıyormuş..

Son düzenleme:
Canım bilgem hakkımızda hep hayırlısı diyoruz.Ve bizede olanıda hayırlı olduğunu kabullenmek düşüyor.
Bu aralar bende iniş çıkışlar yaşıyorum.Sabahın köründe evimizde konuşulan konu :
Eşime bayram sonrası sperm testi yaptıralım.Düzelme varsa yumurta takibine başlayalımmı dedim?
Tamam dedi şimdiden stresi başladı.
Canım benim baba olmayı o kadar hakediyorki, onu üzmemek için elimden geldiğince hassas davranıyorum.
Sağolsun kırmıyor beni(nohut yemek dışında)

Bizler o kadar yürekli kadınlarızki, her türlü acı bu bekleyişten zor gelmiyor.
Eminim sende lokal anesteziyle kolayca halledecek ve yoluna bakacaksın!

yemn ederım altıma işicem gulmektennnnnn

len bızım hemsırede br tuhaf
surda ayılıp bayılan olsa umru deıl
ısmen burda ruhen nerde

ayyy esramm sizin hemsire nobette yogun ve problemli bir nobetti cok sukur nobet bitti gunduz calismasina gectim cookk yorgunumm....sabaha kadar problemli bir anneyle ugrastik...

Merhaba aruna nasılsın?
Sizde son durum ne polip konusu aydınlandımı?

yok cnm dr pek güvenmiyorum sanki özel diye iş çıkarıyorlar yumurtam zamanında çatladı ilişki yasağı uysaydım tamamen kaçırcaktım ki 1 günüde kaçırdım ben masustan folikasite başlayım mı dedim daha gerekmiyor dedi yumurtam var çatladı sperm var ama erkenmiş 200 lira verdim yumurta takibi için o yüzden devam ediyorum adetten sonra bir prof gideceğim bu aralar ciddi infertiti sorunu yaşayan arkadaşlarım hamiş haberini alıyorum iki arkadaşta polip ameliyatından sonra hamiş kalmış tatlım bence seninkide yalancı polip 1cm altındakiler adetle atılabiliyor

canım benim atmadan önce rahim filminde görüldü.Hemen sonraki adetle düştü zaten.Kendi doktorum bunamı polip var teşhisi koydular dedi. :) ben ona pek takılmıyorum daha doğruısu takmak için ona şuan sıra gelmiyor:)))

Sende ilk adetinden sonra tekrar güvenebildiğin bir doktora görün bakalım o ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…