Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunyadın canlar nasılsınız
bılgem hemen atesıne baktım bende bılgısayarı acınca
malesef dusmus ates ama olsun kırmızıyı gormeden bısey demeyelım
hakkında hayırlsıı
hısteroskopıde yaptırmadım bılmıyorum ama sıkıntı olmaz ınsallah
kan testlerını verdıkten sonra hemen bıseyler atıstırman ıyı olur bence
cunku benım de rahım fılmınde oleydı tansıyonum dustu bayılmısım

gunaydın ekınım yaa
bu sabah aynı konusma bızde de vardı sahur sonrası yattık esıme dedım haftaya calısma zamanı
o da dıokı bu ılaclar hıc ıse yaramıyo gıbı gelıo bana dedı
dedım du bakalım durdukyerde anlayamıyozkı
bayram sonrası test yaptıralım dedım
yolumuza ona gore bakarız bende yumruta takıbı yaptırıcam dedım
o kadar hassas kı benım esımde konusurken cok dıkkat etmeye calısıyorum cunku cok korkuyorum kırmaktan onu
Allah ım hayırlısıyla ınsallah uzun surdurmesın bu bekleyıslerımızı :97:

Bebeğimi emzirmiyordu yokmuydu yakınlarda bi vazo geçirseydin problemli kafasına

emzirmiyordu canim bide bebek agliyo die nerdeyse camdan asagi atacak bi susta uyuyalim dio...bebegi emzirsene diyorum bak buda hastanin cevabi... suan musait degilim uykum var uyumak istiyorum uyaninca bakarim bebek haddini bilcekmis....... gulermisin aglarmisin bilemedim ama sinirlendim im uykum var uyumak istiyorum uyaninca bakarim bebek haddini bilcekmis....... gulermisin aglarmisin bilemedim ama sinirlendim

evet cnm takacak çok şey var erkek infertisiyle uğraşan 30 yaş üstü kadınlar hangisiyle uğraşacağını şaşrıyor eşini düzeltmeye çalışırken doğum yapmayan kadınlarda oluşan rahim problemleri yumurta rezev azlığı da başlıyor rabbim dualarımızı kabul eder inşallah sırf bu konudan dolayı keşke 25 lerinde olsaydım diyorum artık 34 geldim

Heyy ALLAHIM heyyyyy
Biz burda kırk takla atıyoruz olanda kıymetini bilmiyor..
Haddini bilecekmiş bebek
Gerzek karı

Sorma lorkem gündem sabit bizim evlerde..
Benim yine bu konuda hiperaktifleşmem tuttu.Bişi yapma isteğim içimde depreşip duruyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşallah test sonuçlarımız iyi çıkar yaa
Yoksa

teyzeleri pipiyi gördük :))
gozunnuz aydın adacım hayırlı olsun bakalım
canım yoksa falan deme
olacak ınsallah
ronyalar 2 ay sonrakı testte mı ıyı sonucu almıstı :44:
sımdı olmasa sonra olacak
bı an yıkılırız sonra yıne sılkelenır toplanırız ınsallah
hem sen bu kadr emek sarfettın Rabbım goruyor mutlaka ergec mukafatını verecek
ama bızım ne kdr dayanabıldıgımız onemlı sanırım

cok sevdıgım bı soz var ve cok onemlı
asıl sabır musıbetın ılk tosladıgı anda gosterılendır ...
yanı ılk kotuyle karsılasınca hayırlısı dedıgımızde mukafatımızı daha yakın zamnada alacagız gıbı

ama kendı adıma ıln kotu durumu gorunce ben hemen uzuluyorum yıkılıyorum
bı sure sonra mantıklı dusununce hayırlısı falan demeye baslaıyorum
buda eksık sabrımı goserıyo

Ekin sagolasin arkadasim.
Insan bu zor surecte bazen o kadar cok yoruluyorki.
Rabbim hepimize dayanma gucu versin.

Lorke hayirlisi buymus.
Tup bebek yaptiracagim ,artik tum gucumu mucadelemi bu is icin yogunlastiricam.
Hayirlisi ile gelir ins melegim.

kızlar lorkee,yeteeeeer,Bilgemmm,eneslena,umud,hayatgunesim,
günaydınlar herkese...nasılsınızzz?
ben aniyosentez yaptıramaya karar verdim..hayırlısı neyse o olsun..3 lü teste kimse güvenmiyo zaten..

bilgemmm karar verdiğin tedavin inş hakkında hayırlı olur canım benim..o güzel haberlerini alırız en kısa sürede:))

eneslena canım uzunsüredir göremiyodum seni nasılsınn.

bilgem ben tüp bebek tedavisinde çekinmiştim hemde hiç anestezi almadan bide ben yani rahim filminde baştan sona ağlayan muayenelerde kasım kasım kasılan ben
aniden histereskopi çekmemiz lazım diye söylediklerinde şok olmuştum tedavi başlamış olduğu içinde erteleme gibi bir şansımda
yoktu anestezi uzmanıda çıkmak üzereymiş merkezden ücreti 100 tl diyince salın gitsin dedim ben böyle yaptırıcam ama iykide
parama kıyamamışım hiç canın acımıyor en fazla 10 dakikalık bir işlem ben kasıldığım halde canım yanmadı zaten aletler çok çok
ince kamera ve sıvı saldıkları ince hortum var.hem kendi içinide kamerada görebiliyorsun dizi izler gibi izlersin fenamı

vedoşum hakkında hayırlısı olsun
bencede en kesin tanı amniyosentez
eminim temiz sonuç alıcan
hem için rahat etmiş olur

canım inşşş güzel haberlerle gel kuzum inşşşşşşş

canım inşşş güzel haberlerle gel kuzum inşşşşşşş

ateş ölçme uykusundan uyandınmı kıs ben kafayı yemiş bi halde hala uyumadım araştırıp okuyup duruyorum

ooooooooo ,kinci uykumdan 1 saat önce uyandım sen hiç uyumadınmı kız hortlak gibi
çok araştırma bacım içinden çıkamzsın sonra

oo gunyadın enes hanım
basladın mı ates olcmeye
oyle bıseyler okudum da

evet lorke hanım başladım adetle beraber ama bu sabah uyandığımı derceyi ağzıma aldığımı hatırlıyorum
gerisi yok ölçmüşüm alarmı kapamışım birde tv yi açmışım ama ben hiç birini hatırlamıyorum
geçen sabahta ağzımda uyuyakalmışım derece ötüyo duyuyorum ama ben anlam veremiyorum eşim uyandırdı
hayatım dereceye bak istersen diye bende suçlukluk duygusuyla dönüp uyumuşum ben dedim sanki
hiç anlaşılmıyor da adamı sabah sabah güldürdüm komik durumlara düşüyorum ya ben

evet canım merhaba iyiyim şükür sen nasılsın dicem ama testlerle aran iyi değil galiba
sen için rahat olacaksa yaptır ama sonuçlara çok takılma hangi testler yapılır biliyorum ama
etrafımdan doğruluk payının çokta gerçekçi olmadığını defalarca duydum mesala birine
bebeğiniz başı yok demişler almak istemişler ama kadın tevekkül edip beklemiş 3 doktora rağmen
ve sapa sağlam sağlıklı bir çocuğu doğmuş.senin bebişinde inşallah sağlıklı canım sen üzülme
bebişinide üzme

bende ılk olctugum zamanlar dereceyı koyduktan sonra gerı sızdıgım oluyordu
komık oluyo hakkaten
esım hala guluyo bana alemsın dıye

benım derece son olctugu degerı gosterıyo tekrr basınca oylemmı senınkıde
ole olunca ıyı oluyo gece uyuklarken unutuyom cunku bazen

kacıncı gunundesın pekı tablo yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…