- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.561
bılgem hemen atesıne baktım bende bılgısayarı acıncaGünaydın kızlar ...
Ateş tablom 368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ateşim düşüşe geçti , bu ayda olmadı canlar , zaten karnım ağrıyor adetim gelir , hayırlısı olsun ne yapayım ..
Şimdi benim aklımda ki histereskopi adet olunca gel demişti dr .. Kızlar beni bir telaş sardı , rahim filminde çok ağrım oldu , belkide ağrı eşiğim düşük olduğundan ..
Histeroskopi kolay diyende var zor diyende var ..
Aç karnına yaptıracağım birde kan tahlillerimde olduğu için , o yüzden iyice vucudum yorgun ve halsiz olacak ..
Yaptıran var mı aranızda ..
Genel anestezi olsam hiç sormam bile çünkü çok rahat oluyor ama benim yaptıracağım yerde lokal yapılıyormuş..
Canım bilgem hakkımızda hep hayırlısı diyoruz.Ve bizede olanıda hayırlı olduğunu kabullenmek düşüyor.
Bu aralar bende iniş çıkışlar yaşıyorum.Sabahın köründe evimizde konuşulan konu :
Eşime bayram sonrası sperm testi yaptıralım.Düzelme varsa yumurta takibine başlayalımmı dedim?
Tamam dedi şimdiden stresi başladı.
Canım benim baba olmayı o kadar hakediyorki, onu üzmemek için elimden geldiğince hassas davranıyorum.
Sağolsun kırmıyor beni(nohut yemek dışında)
Bizler o kadar yürekli kadınlarızki, her türlü acı bu bekleyişten zor gelmiyor.
Eminim sende lokal anesteziyle kolayca halledecek ve yoluna bakacaksın!
Bebeğimi emzirmiyordu yokmuydu yakınlarda bi vazo geçirseydin problemli kafasına
canım benim atmadan önce rahim filminde görüldü.Hemen sonraki adetle düştü zaten.Kendi doktorum bunamı polip var teşhisi koydular dedi. :) ben ona pek takılmıyorum daha doğruısu takmak için ona şuan sıra gelmiyor:)))
Sende ilk adetinden sonra tekrar güvenebildiğin bir doktora görün bakalım o ne diyecek.
emzirmiyordu canim bide bebek agliyo die nerdeyse camdan asagi atacak bi susta uyuyalim dio...bebegi emzirsene diyorum bak buda hastanin cevabi... suan musait degilim uykum var uyumak istiyorum uyaninca bakarim bebek haddini bilcekmis....... gulermisin aglarmisin bilemedim ama sinirlendim im uykum var uyumak istiyorum uyaninca bakarim bebek haddini bilcekmis....... gulermisin aglarmisin bilemedim ama sinirlendim
gozunnuz aydın adacım hayırlı olsun bakalımteyzeleri pipiyi gördük :))
canım yoksa falan demeSorma lorkem gündem sabit bizim evlerde..
Benim yine bu konuda hiperaktifleşmem tuttu.Bişi yapma isteğim içimde depreşip duruyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşallah test sonuçlarımız iyi çıkar yaa
Yoksa
günaydın güzeller gününüz aydın olsun inşallah
günaydın güzeller gününüz aydın olsun inşallah
Günaydın kızlar ...
Ateş tablom 368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ateşim düşüşe geçti , bu ayda olmadı canlar , zaten karnım ağrıyor adetim gelir , hayırlısı olsun ne yapayım ..
Şimdi benim aklımda ki histereskopi adet olunca gel demişti dr .. Kızlar beni bir telaş sardı , rahim filminde çok ağrım oldu , belkide ağrı eşiğim düşük olduğundan ..
Histeroskopi kolay diyende var zor diyende var ..
Aç karnına yaptıracağım birde kan tahlillerimde olduğu için , o yüzden iyice vucudum yorgun ve halsiz olacak ..
Yaptıran var mı aranızda ..
Genel anestezi olsam hiç sormam bile çünkü çok rahat oluyor ama benim yaptıracağım yerde lokal yapılıyormuş..
kızlar lorkee,yeteeeeer,Bilgemmm,eneslena,umud,hayatgunesim,
günaydınlar herkese...nasılsınızzz?
ben aniyosentez yaptıramaya karar verdim..hayırlısı neyse o olsun..3 lü teste kimse güvenmiyo zaten..
bilgemmm karar verdiğin tedavin inş hakkında hayırlı olur canım benim..o güzel haberlerini alırız en kısa sürede:))
eneslena canım uzunsüredir göremiyodum seni nasılsınn.
ben aniyosentez yaptıramaya karar verdim..hayırlısı neyse o olsun..3 lü teste kimse güvenmiyo zaten..
bilgemmm karar verdiğin tedavin inş hakkında hayırlı olur canım benim..o güzel haberlerini alırız en kısa sürede:))
ateş ölçme uykusundan uyandınmı kıs ben kafayı yemiş bi halde hala uyumadım araştırıp okuyup duruyorum
oo gunyadın enes hanım
basladın mı ates olcmeye
oyle bıseyler okudum da
evet lorke hanım başladım adetle beraber ama bu sabah uyandığımı derceyi ağzıma aldığımı hatırlıyorum
gerisi yok ölçmüşüm alarmı kapamışım birde tv yi açmışım ama ben hiç birini hatırlamıyorum
geçen sabahta ağzımda uyuyakalmışım derece ötüyo duyuyorum ama ben anlam veremiyorum eşim uyandırdı
hayatım dereceye bak istersen diye bende suçlukluk duygusuyla dönüp uyumuşum ben dedim sanki
hiç anlaşılmıyor da adamı sabah sabah güldürdüm komik durumlara düşüyorum ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?