- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.581
Vedacım sağolasın , umudum tüp bebekte artık ..kızlar lorkee,yeteeeeer,Bilgemmm,eneslena,umud,hayatgunesim,
günaydınlar herkese...nasılsınızzz?
ben aniyosentez yaptıramaya karar verdim..hayırlısı neyse o olsun..3 lü teste kimse güvenmiyo zaten..
bilgemmm karar verdiğin tedavin inş hakkında hayırlı olur canım benim..o güzel haberlerini alırız en kısa sürede:))
eneslena canım uzunsüredir göremiyodum seni nasılsınn.
Enes inin beni rahatlattın .. Hsg "de baygınlık geçirdiğim için korktum bundanda ama hsg kadar ağrı veren bişey değilmiş..bilgem ben tüp bebek tedavisinde çekinmiştim hemde hiç anestezi almadan bide ben yani rahim filminde baştan sona ağlayan muayenelerde kasım kasım kasılan ben
aniden histereskopi çekmemiz lazım diye söylediklerinde şok olmuştum tedavi başlamış olduğu içinde erteleme gibi bir şansımda
yoktu anestezi uzmanıda çıkmak üzereymiş merkezden ücreti 100 tl diyince salın gitsin dedim ben böyle yaptırıcamama iykide
parama kıyamamışım hiç canın acımıyor en fazla 10 dakikalık bir işlem ben kasıldığım halde canım yanmadı zaten aletler çok çok
ince kamera ve sıvı saldıkları ince hortum var.hem kendi içinide kamerada görebiliyorsun dizi izler gibi izlersin fenamı
bende ılk olctugum zamanlar dereceyı koyduktan sonra gerı sızdıgım oluyordu
komık oluyo hakkaten
esım hala guluyo bana alemsın dıye
benım derece son olctugu degerı gosterıyo tekrr basınca oylemmı senınkıde
ole olunca ıyı oluyo gece uyuklarken unutuyom cunku bazen
kacıncı gunundesın pekı tablo yaptın mı
kızlar lorkee,yeteeeeer,Bilgemmm,eneslena,umud,hayatgunesim,
günaydınlar herkese...nasılsınızzz?
ben aniyosentez yaptıramaya karar verdim..hayırlısı neyse o olsun..3 lü teste kimse güvenmiyo zaten..
bilgemmm karar verdiğin tedavin inş hakkında hayırlı olur canım benim..o güzel haberlerini alırız en kısa sürede:))
eneslena canım uzunsüredir göremiyodum seni nasılsınn.
Enes inin beni rahatlattın .. Hsg "de baygınlık geçirdiğim için korktum bundanda ama hsg kadar ağrı veren bişey değilmiş..
Ben tüp bebek yaptıracağım hastanede yaptıracağım ücretsiz ..
Prosedür gereği tüp bebek yaptıkları tüm hastalara yapılıyormuş bu işlem ..
Dr"uma 1 kez tüp bebek yaptırdığımı bebeğimi kaybedip , kürtaj olduğumuda söyledim , öyleyse genetik testlerini de yapalım gelince hatırlat dedi, kanda pıhtılaşma , kromozom analizi vs vs..
Bunları devlet hastaneleri hep düşünüyor ..
O gün aç gideceğim işte genetik tahliller için , ay şimdi aç karnına hisereskopiye girerim , vucut açken daha bir halsiz oluyor , sonra ben yine ayılıp bayılmaya başlarım ..:)))
nNeyse ben o arada yerim bişeyler artık ..
Tekrar sağol Enes"imm...
selam kızlar,
ben bu topiği dün keşfettim eskileri ara ara okuyorum. eşimin değerleri iyi aslında 30 milyon civarı çıkıyor genelde ileri hareketlilik de %25 civarında. bende de bilinen net bi sorun yok.
geçen ay histereskopi yapıldı. bu ay preseed, bitkisel takviyelerle deneyelim diyoruz. keçiboynuzu kürü dışında bildiğim bişi yok. ne tavsiye edersiniz? bu arada 7 yıldır evliyiz. 5 denememiz var. hiç gebelik olmadı
Yoook yoook ben doldururum çantama nevaleyi ..aslına bakarsan benimki para için yapılan ekstra bişeydi tedaviye başlamış insana rahminde anormallik var bakmamız lazım
deyip yaptılar sanki daha önce görmedi ama aradan çıkmış oldu bende orada öğrendim nemenem bişey olduğunu çok korkmuştum
ne şanslısın senin içn iyi olacak genetik testler felan Rabbim emeklerinin mükafatını en hayırlı şekilde verir inşallah canım.çıktığın yolu hayırlı kılsın Rabbim
inşallah kavuşursunuz bebişinle.
kız ben 2 sindede açtım sen sakın aç kalma ilk kan testini ver sonra atıştır histereskopiye öyle gir
Canım çok geçmiş olsun , histereskoyi lokal mi çekildin nasıl geçti ?selam kızlar,
ben bu topiği dün keşfettim eskileri ara ara okuyorum. eşimin değerleri iyi aslında 30 milyon civarı çıkıyor genelde ileri hareketlilik de %25 civarında. bende de bilinen net bi sorun yok.
geçen ay histereskopi yapıldı. bu ay preseed, bitkisel takviyelerle deneyelim diyoruz. keçiboynuzu kürü dışında bildiğim bişi yok. ne tavsiye edersiniz? bu arada 7 yıldır evliyiz. 5 denememiz var. hiç gebelik olmadı
vedoşum hakkında hayırlısı olsun
bencede en kesin tanı amniyosentez
eminim temiz sonuç alıcan
hem için rahat etmiş olur
canım inşşş güzel haberlerle gel kuzum inşşşşşşş
ooooooooo ,kinci uykumdan 1 saat önce uyandım sen hiç uyumadınmı kız hortlak gibi
çok araştırma bacım içinden çıkamzsın sonra
evet canım merhaba iyiyim şükür sen nasılsın dicem ama testlerle aran iyi değil galiba
sen için rahat olacaksa yaptır ama sonuçlara çok takılma hangi testler yapılır biliyorum ama
etrafımdan doğruluk payının çokta gerçekçi olmadığını defalarca duydum mesala birine
bebeğiniz başı yok demişler almak istemişler ama kadın tevekkül edip beklemiş 3 doktora rağmen
ve sapa sağlam sağlıklı bir çocuğu doğmuş.senin bebişinde inşallah sağlıklı canım sen üzülme
bebişinide üzme
selam kızlar,
vedael eğer sonucunda alınacak bir tedbir varsa yaptır.
eğer yoksa öğrenip ne yapacaksın Rabbim esirgesin..
Gerisini Konuşmak dahi istemiyorum..
slmlar nasılsınz neler va neler yok bende tüp bebek raporunu çıkardım çok şükür aralık gibi tüp bebek yapacağım inşallah hoca raporu çıkardı ama anlamadım rahim filminde ne göremediyse histeroskopi isdedi tüpler de sorun yok ama rahimde birşey var ya tam çekediler yada orda bir sorun var dedi canım çok sıkıldı ya dua edin inşallah birşey cıkmaz
iyi olduğuna sevindim canım..tedavilerinizde iyi gidiyodur inş..
yapılan her test kafa karıştırmaktan başka bişey yapmıyo canım..
keşke 3 lü testi hiç yaptırmamış olsaydım..ama amniyosentez yaptırmıcam vazgeçtimm.
.rabbim hakkımda hayırlısını versin..sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım bebişimi inş..
slmlar nasılsınz neler va neler yok bende tüp bebek raporunu çıkardım çok şükür aralık gibi tüp bebek yapacağım inşallah hoca raporu çıkardı ama anlamadım rahim filminde ne göremediyse histeroskopi isdedi tüpler de sorun yok ama rahimde birşey var ya tam çekediler yada orda bir sorun var dedi canım çok sıkıldı ya dua edin inşallah birşey cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?