Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Vedacım sağolasın , umudum tüp bebekte artık ..
Rabbim versinde hayırlısı ile tüp bebek ile gelsin kuzum...
Enes inin beni rahatlattın .. Hsg "de baygınlık geçirdiğim için korktum bundanda ama hsg kadar ağrı veren bişey değilmiş..
Ben tüp bebek yaptıracağım hastanede yaptıracağım ücretsiz ..
Prosedür gereği tüp bebek yaptıkları tüm hastalara yapılıyormuş bu işlem ..
Dr"uma 1 kez tüp bebek yaptırdığımı bebeğimi kaybedip , kürtaj olduğumuda söyledim , öyleyse genetik testlerini de yapalım gelince hatırlat dedi, kanda pıhtılaşma , kromozom analizi vs vs..
Bunları devlet hastaneleri hep düşünüyor ..
O gün aç gideceğim işte genetik tahliller için , ay şimdi aç karnına hisereskopiye girerim , vucut açken daha bir halsiz oluyor , sonra ben yine ayılıp bayılmaya başlarım ..:)))
nNeyse ben o arada yerim bişeyler artık ..
Tekrar sağol Enes"imm...

evet yaptım ama buraya kopyalayamıyorum verdiğin linkide kaç kez okudum ama orada anlatmıyor şeker
benim bugün 6. günüm yani adetimin bitiş günü dereceminde öyle bir özelliği yok kaç kez baktım belki
verir diye ama nafile herşeyi yapmışım ama onu kaydetmemişim işin kötüsü bakmışımdırda sonuca
çünkü güzelce kutusunada koymuşum Allah'tan eşim yoktu yoksa diline düşmüştüm kurtuluş yoktu

selam kızlar,
ben bu topiği dün keşfettim eskileri ara ara okuyorum. eşimin değerleri iyi aslında 30 milyon civarı çıkıyor genelde ileri hareketlilik de %25 civarında. bende de bilinen net bi sorun yok.
geçen ay histereskopi yapıldı. bu ay preseed, bitkisel takviyelerle deneyelim diyoruz. keçiboynuzu kürü dışında bildiğim bişi yok. ne tavsiye edersiniz? bu arada 7 yıldır evliyiz. 5 denememiz var. hiç gebelik olmadı

aslına bakarsan benimki para için yapılan ekstra bişeydi tedaviye başlamış insana rahminde anormallik var bakmamız lazım
deyip yaptılar sanki daha önce görmedi ama aradan çıkmış oldu bende orada öğrendim nemenem bişey olduğunu çok korkmuştum
ne şanslısın senin içn iyi olacak genetik testler felan Rabbim emeklerinin mükafatını en hayırlı şekilde verir inşallah canım.çıktığın yolu hayırlı kılsın Rabbim
inşallah kavuşursunuz bebişinle.
kız ben 2 sindede açtım sen sakın aç kalma ilk kan testini ver sonra atıştır histereskopiye öyle gir

proxeed plus var değerleriniz oldukca iyi görünüyor belki vesileniz olur.
eczanelerde bulabilirsin nettede var araştır istersen

Yoook yoook ben doldururum çantama nevaleyi ..
Kan verdikten sonra , histereskopi için sıramı beklerken yerim :)
Canım çok geçmiş olsun , histereskoyi lokal mi çekildin nasıl geçti ?

vedoşum hakkında hayırlısı olsun
bencede en kesin tanı amniyosentez
eminim temiz sonuç alıcan
hem için rahat etmiş olur

canım ya yaptırmamaya karar verdim yazacaktım:)))kafamı karıştırmak istemiyorum..yine belli oranda risk varderse odktor ne olacak..kris yaptırmışmıydı canım biliyomusun?

vedael eğer sonucunda alınacak bir tedbir varsa yaptır.
eğer yoksa öğrenip ne yapacaksın Rabbim esirgesin..
Gerisini Konuşmak dahi istemiyorum..

iyi olduğuna sevindim canım..tedavilerinizde iyi gidiyodur inş..
yapılan her test kafa karıştırmaktan başka bişey yapmıyo canım..
keşke 3 lü testi hiç yaptırmamış olsaydım..ama amniyosentez yaptırmıcam vazgeçtimm.
.rabbim hakkımda hayırlısını versin..sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım bebişimi inş..

slmlar nasılsınz neler va neler yok bende tüp bebek raporunu çıkardım çok şükür aralık gibi tüp bebek yapacağım inşallah hoca raporu çıkardı ama anlamadım rahim filminde ne göremediyse histeroskopi isdedi tüpler de sorun yok ama rahimde birşey var ya tam çekediler yada orda bir sorun var dedi canım çok sıkıldı ya dua edin inşallah birşey cıkmaz

hoşgeldin aramıza canım..morfolojiniz nasıl peki..sayı ve hareketlilik kötü değil..benim eşimin değeri 5 milyonken hamile kalmıştım.
varikosel var mı peki doktor fiziki muayene etmişmiydi..
biz varikosel ameliyatı olmuştuk..6 ay sonra hamile kaldım..proxeed plus diye bi besin takviyesi var onu kullandık
evicap,omega 3 ,arısütü bal polen karışımı ve keçiboynuzu kürü uyguladım..

vedael eğer sonucunda alınacak bir tedbir varsa yaptır.
eğer yoksa öğrenip ne yapacaksın Rabbim esirgesin..
Gerisini Konuşmak dahi istemiyorum..

canım işte sadece risk grubuma yakın dedi..eğer gerçekten amniyosentez de bi sorun çıkarsa bebek sonlandırılabilri alınacak tek tedbir bu.ama ben bunu öğrenmek istemem..hayırlısı olsun deyip rabbime emanet edicem..

Su gözün aydın almışsın raporu .. Bende bu hafta içi histereskopi çekilicem , tüp bebek için istiyor devlet hastaneleri..
Benim anlamadığım raporunu almışsın neden aralıkda yaptıracaksın tüp bebeği dr"ların kararı mı sen mi öyle istedin ?

Son düzenleme:

tedavimiz iyidir inşallah bende bilmiyorum nasıl sonuçlar bayramdan sonu iğneleri kullanmaya başlayalı 1 ay olacak
ilk testler yapılacak bu sefer hoca istemedi ama biz
sperm testide yaptırmak istiyoruz bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
inşallah sağlılkla hayırla kucağına alırsın canım sen nasıl mutlu rahat olacaksan öyle yap

selam canım merak etme tedbir amaçlı istemiştir histeroskopiyi
bilgemede yazdım az önce benimde tüp bebek tedavisine başladıktan sonra istedi doktorum
rahminin şeklinden bir şüphem var dedi apar topar çekmek istedi bide ben ankarada yaptırıyordum
tedaviyi eve döndükten sonra araştırıp gelme şansımda yoktu mecbur çektirmiştim benimki ekstra
para almak içindi önceki muayenlerde görmediğini başladıktan sonra gördü ve sonuçta temiz çıktı
neyse rahmimde temizlenmiş oldu bahaneyle yıkandı bi güzel sende içini ferah tut bişey çıkmaz
inşallah yaptır kafan rahat etsin

Arkadaşlar merhaba size bir iyi birde kötü haberim var önce kötü olandanmı başlasam :)

Dün aşılamam yapıldı ama hiç umudum yok. Lab. Hazırlanan örneği aldım yan odada aşılama yapılcaktı geçtim uzandım doktoru bekliyorum bide ne görsem tüpün ağzı açık gibi ve elime örnek aktı zaten 2 damla bişey onunda yarısı aktı. Doktor geldi bu ne dedi çok az neyse ümitsizce aşılamayı yaptı 1damla allahım onu çıkarmak için nekadar uğraşıyoruz yemediği içmediği şey kalmadı ama elime aktı gitti. Kıyameti koparsan ne çare. aşılamam pazartesi 11 de oldu ama ff yumurtamın pazar çatladığını söyledi zaten geç yapılmış bir işlem bile olabilir.

Ama sperm sonuçları beni o kadar mutlu ettiki aşılamadaki başarısızlığı bile gözüm görmedi. Kaan hocanın söylediği ilaçları kullandık. Bende keçi boynuzu kürü yaptım birde zeytinyağında bekletilmiş incir ve sağlıklı beslenme eşimde sigarayı bıraktı. Sonuç harika ilaç ve kürleri 1 ay denedik inanamadım.

testi 30 Haziran 2011
Hacim (ml): 2
Konsantrasyon (milyon/ml): 7
Viskozite: ++
Hareketlilik: 8 milyon
% A: 0
% B: 57
% C: 0
% D: 43

BUDA DÜN YAPILAN TEST
4. test 15 Ağustos 2011
Yıkama öncesi
Hacim (ml): 2
Konsantrasyon (milyon/ml): 29
Viskozite: ++
Hareketlilik: 36 milyon
% A: 18
% B: 42
% C: 13 % D: 27
Likefaksiyon süresi : 20 dk
Kruger Normal : bakılmadı morfolojiye

Yıkama Sonrası
Hacim (ml): 0,5
Konsantrasyon (milyon/ml): 19
Hareketlilik: 8 milyon
% A: 48
% B: 35
% C: 5
% D: 15

kızlar nasılsınız ben çok kütüyüm
kasıklarım ve karnım çok ağrıyo
hani tüp bebek yapıldığı zaman yomurta toplama işleminden sonra
bir ağrı vardır hem karın hem kasıklar da ve belimde aynen böyle bir ağrı
sizce takip ten dolayımı ama ben daha öncede takip yaptırmıştım hiç böyle bişi başıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…