Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

SEN ŞİMDİİLİK SANA GEREKEN CEVABI ALMIŞSIN.
unut bugünü cuma gittiğinde size sorularım var biraz vaktinizi alıcam diye başla söze:)
not al sorularınıda üzülme artık

yagmur dama ındırme bnce ulstrason aletının camını kır cık :)))))

len ceylan burda reklammı yapım senın gıbı ay bz halvetten cıktık cart curt dıe geriii
daha nasıl calısım len
senın gıbı uzun adet dongum yokkı benım
25 gune bır oluyorum 7 gun adet suruyor 2 haftam var yanı
son 5 gunde agrılı gecıor öle

ben sahura gıdıorum gelırım belkımmmmmmmm

ya oyel doktorlara ben de sinir olurum..onceden bicok seyi dusunurum doktorun yaninda herseyi unuturum nasil ikna edici konusurlar varya.hakkinda hayirlisi ne ise o olsun ins..vardir bundada bi hikmet.ins bi dahaki ay asilamaya da gerek kalmaz bebegin gelir cok beklemsin ve sabretmsin rabbim bu mubarek gunlerde gonlundekini san nasip etsin inss

bacılarım herkese iyi geceler, bunaldım ve kendimi buraya attım, herkes iyidir inşAllah..Ben günleri geçirmeye çalışıyorum, bir belirti falan da yok zaten sanki hiç transfer olmamış gibi..birde kafama takılan bişey oldu. Şimdi ben coraspin, folik asit, progestan, estrafem ve prednol diye bir ilaç kullanıyorum..doktor test gününe kadar hepsini kullanmamı söledi, ama kafam prednole takıldı nedense..bazıları onu sadece 4 gün kullanmış..Sizce ne yapayım ya? doktoruma güveniyorum ama ne bilim..

Yağmurum telaşın ve aklının karışıklığı o kadar net hissediliyorki..
lütfen rutine bağla kendini
yap iğneni
git kontrolüne
sakin sakin
kafanı bulandırmadan
LÜTFEN

SEN ŞİMDİİLİK SANA GEREKEN CEVABI ALMIŞSIN.
unut bugünü cuma gittiğinde size sorularım var biraz vaktinizi alıcam diye başla söze:)
not al sorularınıda üzülme artık

ewet tatlım öyle yapacağım
aslında aşılama olmayacağı için bu ay rahatım en azından yumurtalarımı uyaracak ilacın dozunu ayarlıyoruz
o bir bakıma iyi ya aşılama olsaydıda gelişmesydi yumoşlarım ne olcaktı
ooooooohhh gel keyfim gel
asıl bana önumüzdeki ay moral verin kızlar
Allah büyük eşim dediği gibi üzerine biraz daha pra koysak tüp yapardık:))

kırılmadın dimi kız espiri yaptım yanlış anlama sakın
bizim durumu sadece burdaki kızlar biliyoda ondan
sen nerdesin yozgatlıların geneli ankaradadırda

yok canim kirilmadim.biz yozgattan cikali cok oldu zaten merkaetme:))) yaklasik 15 senedir kocaelide yasiyor annemler.bende danimarya gelin oldum su an izindeyim iste..

reklammış
yemezler gülümmmmmmm
sen şuna kırkyılda bir dede kurtul

Simdi gider yumurta haslar kocasina hemen

sen doktorunu dinle hayirlisi olsun hakkinda

amın güzel arkadaşım
inşallah dediğin gibi olur
Allah razı olsun senden:)))))))))999

melisim ben ikizlere hamileydimde hiç bir şey hisstmedim
belirtiler için çok erken hiç üzülme:))
her doktorun tedavisi ve herkese uygulanan tedavi bir değil,ben tüp yaptığımda bana göbekten vurulan iğne vermişti dok pıhtılaşma için ama yanımdakı bayana vermemişti:)
hiç takılma
evdede durma biryerlre git
eş dostun yanına değil sana bu konuyu soran hatırlatan sorğulayan kiişilerin yanına
alışveriş merkezlerine
havalar güzel parka git huzr doldur içine:))

Ahh ceylan gezmeye gelinir zaten buralara gurbetlik cok zor
bugün annemle konustum yine agladi gerci hep agliyoda bu defada dogumumda kimse yok
nasil olcak diyo ablam desen öyle akillari hep bende burdakilerden pek hayir yok iki elti var ama kendilerine müslüman
ayni kaba sey ediyolar afedersin aman en iyisi zaten uzak olsunlar benden

yağmurum bitanem, hakkımızda hayırlısı bende senin dedikelrini uygulamaya çalışıyorum, zaten artık yatmıyorum, yavaş yavaş hareketlendim..rahatım, ya birde ailem çok güldürüyor, ondan korkuyorum bişey olacak diye, artık kahkaha atmamaya çalışıyorum :) Saldım çayıra mevlam gayıra yani..Umarım güzel haberle dönerim buraya..

aynen bencede oyle gurbetlik cok zor rabbim yardimcin olsun..ya eltilerden hepmi boyleyiz benimkide oyle herkee canim cicim ama esnin ailesine gelince cok uzak..3 ayda bir gelier cokta yakiniz ama neyseeee..uzak olmalari dah iyi bencede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…