- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.861
kararıda vermiş tüp diye
o çok çalışıp kendi yaptı canım
ya bana gulmeyin ama ben bu ssizin kullandiginiz simgeleri yapamiyorum nasil yapiyosunuz..cok hosuma gidiyo..yani gulme kizma isaretlerini felan
gördüklerim hep öyle bide türkler yani karisini altadan kocasini birakan oo bissürü Allah islah etsin
bizi dogru bildigimiz yoldan ayirmasin
aşagıda varya
hemen tıklıyoz üzerine olyo sende yokmu
yazı yazdıgımız yerin altında:26::26::26:
olsun canım geç olsunda güç olmasın artık
hayırlısı olsun olsunda olsun işte
ne çok didim
yeni eviniz hayirli olsun canim,,cok yakinda ins bebislerinzi kostursun icinde..canim sen tup bebegi ordami yaptirdin..ay pardon tup muydu bilmiyorum ama.
kararıda vermiş tüp diye
o çok çalışıp kendi yaptı canım
sadece simgelerin üstüne tiklaman yeterliya bana gulmeyin ama ben bu ssizin kullandiginiz simgeleri yapamiyorum nasil yapiyosunuz..cok hosuma gidiyo..yani gulme kizma isaretlerini felan
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE....
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Diş...lerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim.​.. Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.​... İyi ki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyi ki benimsin bebeğim....Devamını Gör
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE....
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Diş...lerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim.​.. Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.​... İyi ki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyi ki benimsin bebeğim....Devamını Gör
Öyle ya cogu bitti azi kaldi bacim ondan sonra dogumu bekliycez
tesekkür ederim canim insallah amin yok canim tüp degil yumurta gelistirici kullandim catlatma ignesi bide ama cok ta calistim ceylaninda dedigi gibi
biraz zaman aldi ama oldu sizde sabirsiz olmayin
bu ay senden biseyler bekliyorum ben hayirlsi insallah canim
sadece simgelerin üstüne tiklaman yeterli
bizimki onların üzerinde gamze
ama bende tam anlamıyom o yüzden tarifte edemedim
bu arada asiiii
kız ümitlenme o kadar biz asıl günü kaçırdık sanırım
cok duygulandim ama ben
canim üzme yipratma kendini emin olki bebis bi gün sana süpriz yapip gelecek sende yasacaksin bu güzel duygulari
yeterki umudunu yitirme sen olurmu ALLAH büyük gün dogmadan neler doguyor ALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin
cok guzell..inss bu duygulari bizde yasariz..paylasimin iicn tsk ederim..ah ahhh
cok duygulandim ama ben
canim üzme yipratma kendini emin olki bebis bi gün sana süpriz yapip gelecek sende yasacaksin bu güzel duygulari
yeterki umudunu yitirme sen olurmu ALLAH büyük gün dogmadan neler doguyor ALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin
bende duygulandım hepside çok dogru ve gerçek
üzülmemek elde degilki canım
inşallah gelir bir an önce
ayyy asiiiiiii sen bunları 2 kat yaşayacaksın kızzzz
belkide diş fırçalamanın ne demek oldugunu tamamen unutacaksın
saçlarıda kazıtırsın artık:86::86::86::86:
ayy dogru..evin icinde biri mutfakla mesgul biri banyoyu dagitmakla asi bi giriyomus spriz..
tamam canim cok sagol.eevt sabir cok onemli ama iste insanoglu hemencik olsun istiyoruz..
bende duygulandım hepside çok dogru ve gerçek
üzülmemek elde degilki canım
inşallah gelir bir an önce
ayyy asiiiiiii sen bunları 2 kat yaşayacaksın kızzzz
belkide diş fırçalamanın ne demek oldugunu tamamen unutacaksın
saçlarıda kazıtırsın artık:86::86::86::86:
en önemli sey ben 3 senelik evliyim 2 sene tedavi oldum diyebilirim tam tedaviyi birakacgim zaman
hamile oldugumu ögrendim
seni anliyorum canim benim ama simdi oyle seyler oluyoki
umulu olman gerek anliyormusun ben artik kendimi düsünemiyorum belki daha iyi olur bebislerim yaramaz olmiycak benim teyzesi öyle deme sende
en önemli sey ben 3 senelik evliyim 2 sene tedavi oldum diyebilirim tam tedaviyi birakacgim zaman
hamile oldugumu ögrendim
seni anliyorum canim benim ama simdi oyle seyler oluyoki
umulu olman gerek anliyormusun ben artik kendimi düsünemiyorum belki daha iyi olur bebislerim yaramaz olmiycak benim teyzesi öyle deme sende
ebdne 3 yillik evliyim bi yil iicnce 4 kez tup bebek ve 2 kayip 6 haftalik ve 9 haftalik.bide gecn ay kimyasal gebelik.artik bende ara verdim. dogal yoldan istiyorum artik cok yiprandim..
ayy dogru..evin icinde biri mutfakla mesgul biri banyoyu dagitmakla asi bi giriyomus spriz..
asiiiiiiii pasaportumu falan ayarlarsanız vizeye gerek yok polis eşiyim
bide uçak biletimi
size gelebilirim
bebişlere yardıma
ama beni gezdirirsen orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?