- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.841
inss canim ayy tek bebisin olsunda danimarkasi eksik kalsin bosverr..yasanilacak yer degil her gun yagmur camurr.Parise gitt askin mekani diyolarya ne kadar dogruysa artik..
aynen bencede oyle gurbetlik cok zor rabbim yardimcin olsun..ya eltilerden hepmi boyleyiz benimkide oyle herkee canim cicim ama esnin ailesine gelince cok uzak..3 ayda bir gelier cokta yakiniz ama neyseeee..uzak olmalari dah iyi bencede..
kızlar ben yatıyorum..hepinizi kocaman öptüm..banada dua etmeyi unutmayın..Ara ara gelirim gari :)
aminn canim cumlemizden inss..amın güzel arkadaşım
inşallah dediğin gibi olur
Allah razı olsun senden:)))))))))999
melisim ben ikizlere hamileydimde hiç bir şey hisstmedim
belirtiler için çok erken hiç üzülme:))
her doktorun tedavisi ve herkese uygulanan tedavi bir değil,ben tüp yaptığımda bana göbekten vurulan iğne vermişti dok pıhtılaşma için ama yanımdakı bayana vermemişti:)
hiç takılma
evdede durma biryerlre git
eş dostun yanına değil sana bu konuyu soran hatırlatan sorğulayan kiişilerin yanına
alışveriş merkezlerine
havalar güzel parka git huzr doldur içine:))
yurtdışı olsunda fark etmez
gerçi azıcık gittim sayılır şark görevini yaparkene kolumu tellerin ordan suriyeye geçirdiydim:86::86::86::86::86:
yurtdışı olsunda fark etmez
gerçi azıcık gittim sayılır şark görevini yaparkene kolumu tellerin ordan suriyeye geçirdiydim:86::86::86::86::86:
Ahh ceylan gezmeye gelinir zaten buralara gurbetlik cok zor
bugün annemle konustum yine agladi gerci hep agliyoda bu defada dogumumda kimse yok
nasil olcak diyo ablam desen öyle akillari hep bende burdakilerden pek hayir yok iki elti var ama kendilerine müslüman
ayni kaba sey ediyolar afedersin aman en iyisi zaten uzak olsunlar benden
bacılarım herkese iyi geceler, bunaldım ve kendimi buraya attım, herkes iyidir inşAllah..Ben günleri geçirmeye çalışıyorum, bir belirti falan da yok zatensanki hiç transfer olmamış gibi..birde kafama takılan bişey oldu. Şimdi ben coraspin, folik asit, progestan, estrafem ve prednol diye bir ilaç kullanıyorum..doktor test gününe kadar hepsini kullanmamı söledi, ama kafam prednole takıldı nedense..bazıları onu sadece 4 gün kullanmış..Sizce ne yapayım ya? doktoruma güveniyorum ama ne bilim..
ayy sen beni guldurdun rabbimde seni guldursun emii:))))
ilahi güldürdün benide delii
Ceylan delüsü kolunu bacağını elin memleketlerine sokma
bende zaten gezmeye düşünüyorum kız merak etme
kendime hans ayarlayacak halim yok
hansmikiz burdakilerin kendine hayri yokki zati kim kime dum duma aile iliski sifir dillerden uzak
amiinnnnnnnnn
ay napıyım kızzzzzz
yurtdışınada gitmeyim demeyim dedim herüfe
sınırın ordan uzattım kolumu bacagımı falan
hansmikiz burdakilerin kendine hayri yokki zati kim kime dum duma aile iliski sifir dillerden uzak
öff ben hic sevmiyorum burda yasamayi ama esim iste deli eder adami
ya biz haftaya carsamba yeni eve geciyoruz temizlikci temizliycek ilk bas sonra esyalar sali gümü gidip kurulacak
neymis adamlarin vakti yokmus ancak saliya dediler ne yapalim artik dayancaz bi kac gün daha persembe doktora gidiyorum zaten kontrol var bakalim
bebisler büyümüsmü
öff ben hic sevmiyorum burda yasamayi ama esim iste deli eder adami
ya biz haftaya carsamba yeni eve geciyoruz temizlikci temizliycek ilk bas sonra esyalar sali gümü gidip kurulacak
neymis adamlarin vakti yokmus ancak saliya dediler ne yapalim artik dayancaz bi kac gün daha persembe doktora gidiyorum zaten kontrol var bakalim
bebisler büyümüsmü
yeni eviniz hayirli olsun canim,,cok yakinda ins bebislerinzi kostursun icinde..canim sen tup bebegi ordami yaptirdin..ay pardon tup muydu bilmiyorum ama.
aynen dogru canim..
olsun canım geç olsunda güç olmasın artık
hayırlısı olsun olsunda olsun işte
ne çok didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?