Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yagmurum
cihat bey cok tutulan bir doktor genellikle riskli gebelere bakiyor ve onemli testleri o yapiyor
benim doktorum da ona gondermisti beni
bize 40 dakika bakmisti
yani gerektigi zaman bakiyor merak etme
senin isin gercektende 3 dakikalik bir is yani bastan savmamis

siz asilama olmayacakmisiniz bu ay denememi bu yumurtalarin cevabina mi bakiyor
bari kendiniz preseed ile deneyin dogal asilama olsun

inss canim ayy tek bebisin olsunda danimarkasi eksik kalsin bosverr..yasanilacak yer degil her gun yagmur camurr.Parise gitt askin mekani diyolarya ne kadar dogruysa artik..

yurtdışı olsunda fark etmez
gerçi azıcık gittim sayılır şark görevini yaparkene kolumu tellerin ordan suriyeye geçirdiydim:86::86::86::86::86:

aynen bencede oyle gurbetlik cok zor rabbim yardimcin olsun..ya eltilerden hepmi boyleyiz benimkide oyle herkee canim cicim ama esnin ailesine gelince cok uzak..3 ayda bir gelier cokta yakiniz ama neyseeee..uzak olmalari dah iyi bencede..

kızlar ben yatıyorum..hepinizi kocaman öptüm..banada dua etmeyi unutmayın..Ara ara gelirim gari :)

bizde öyle diyoruz zaten esimle ne yapalim kaderde ne varsa o olur sonucta kimseye güvenerek yapmadim
ben cocuklarimi bakarim Allahin izniyle yavrucuklarima
sana hayirli geceler

aminn canim cumlemizden inss..

bende zaten gezmeye düşünüyorum kız merak etme
kendime hans ayarlayacak halim yok

tatlim prednolu bende sonuna kadar kullandim
hemde igne olarak
hadi hayirlisi
hamile haberini sabirsizlikla bekliyorum

amiinnnnnnnnn
ay napıyım kızzzzzz
yurtdışınada gitmeyim demeyim dedim herüfe
sınırın ordan uzattım kolumu bacagımı falan

öff ben hic sevmiyorum burda yasamayi ama esim iste deli eder adami
ya biz haftaya carsamba yeni eve geciyoruz temizlikci temizliycek ilk bas sonra esyalar sali gümü gidip kurulacak
neymis adamlarin vakti yokmus ancak saliya dediler ne yapalim artik dayancaz bi kac gün daha persembe doktora gidiyorum zaten kontrol var bakalim
bebisler büyümüsmü

olsun canım geç olsunda güç olmasın artık
hayırlısı olsun olsunda olsun işte
ne çok didim

yeni eviniz hayirli olsun canim,,cok yakinda ins bebislerinzi kostursun icinde..canim sen tup bebegi ordami yaptirdin..ay pardon tup muydu bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…